- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.221
ben bilmem valla ortada gözükmüyon ben seni sokaki sanıyorumpiroş ve kalimeronun 8 aylarını kutlar nice aylar ve senlere dilerim :))))
ulen zeyna ne gezmesi fatihte evdeya orayı topla burayı temizle derken akşam oluyo akşam üstü bi bahçeye iniyoruz
bugüneşimin teyzesine gidicez oturmaya o biraz uzakta 500mt kadar bizde gezdik diicez :))))))
en azından bahçeden dışarı çıkıcaz::))))))))
valla yasmincim bende piroşa - melise - duruya - eylüle kısacası hepsine bayılıyorumda beğeniyoz diye de doğurulmazki bakması kolay olsa valla durmaz hemen yapıverirdim bunun arkasına
pek cesur gordum senı canım yaavalla hep ufak kalacaklarını cok fazla sorumluluk yuklemyeceklerını bakımının ilgilenmenin zor olmayacağını falan bılsem dogururum 5-10 tane aman ne olacak ... :))
KIZ FACEDE FETVABEKLİYON AMA ONA FETVA FALAN ÇIKMAZ O KÜLLEN YANDI BİZE BAŞKA BİŞİ OLCAKDA SANKİ kafamçokkarıştı :bbo:ahanda eldim..piros ve kalıcık 8.aylarınız kutlu olsun şekerlerr eee bizimkide kutlansın cabukk acilen hemde:))
kuzuyu uyutuyorum bı traftanda pc deyım sız napıyonuz ıyımı herkezler bakiim?
tsk ederız a.s.kalimero ve piraye cim 8. aylarınızı kutluyorum..
KIZ FACEDE FETVABEKLİYON AMA ONA FETVA FALAN ÇIKMAZ O KÜLLEN YANDI BİZE BAŞKA BİŞİ OLCAKDA SANKİ kafamçokkarıştı :bbo:
hııııı o bakımdan bakasak belkime gelmez valla gelirse mıçtıkkkk mıçtık bak sana güveniyorum heeee bulurum öbür tarafta :icecream:tşk,lerr miniğim...
zeynaa o kütük kızım ondan bize sıra gelmez belkim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?