2008 Kasım Anneleri

ayy mmf zor olmıcak mı sımdı sıze 500 mt evden cık o araba bu araba off yol gozunde büyür insanın :)))
şaka bir yana da çıkın valla inin sahile gidin kasıra falan senın orada alternatif çok

ben bilmem valla ortada gözükmüyon ben seni sokaki sanıyorum
ama çocuklar tatile girince bizim 1 dakka boşluğumuz kalmıyor haklısın dün evdeydim ordan biliyom güya kafa izni yapcaktım totom yer görmedi
baya uzun yola gidiyormuşsun bacım güle güle git güle güle gel aman dikkat edin yollarda gidince çağrı atda merak etmeyim seni :sm_cool:

Piraye ve Minik Kalimero sizinde 8.ayınız kutlu olsun.Görmemiştim az önce.Nice mutlu 8 aylara inşallah.
Bu arada Piraye kızını gördükçe bir tane daha doğurasım geliyo.Çok tatlı maşallah.Öp benim için...

valla yasmincim bende piroşa - melise - duruya - eylüle kısacası hepsine bayılıyorumda beğeniyoz diye de doğurulmazki bakması kolay olsa valla durmaz hemen yapıverirdim bunun arkasına

valla yasmincim bende piroşa - melise - duruya - eylüle kısacası hepsine bayılıyorumda beğeniyoz diye de doğurulmazki bakması kolay olsa valla durmaz hemen yapıverirdim bunun arkasına

Ne bileyim, içimden geliyo.Ama oturup düşündüğümde olmaz diyorum.Kızım olmasını çok isterdim.Bebişler hep güzel.Erkeklerde öyle.Görünce mıncıklamak istiyorum.Pirayenin resimleri çok sevimli çıkmış.Böyle ısırmaya davet ediyo beni.

memoyla girdik banyoya yıkadım bi güzel adamın keyfini bekliyos haftada bir yıkanıyo kuzu böyle rahat oldu tek başıma yıkadım koltuğunada havlusunu sermiştim ona koydum abisi kuruladı bide ben banyo yaptım rahatladık valla çocuk ekşimtırakkokuyodu artık

valla hep ufak kalacaklarını cok fazla sorumluluk yuklemyeceklerını bakımının ilgilenmenin zor olmayacağını falan bılsem dogururum 5-10 tane aman ne olacak ... :))

hahaha dün memoya teyzem kız kıyafeti giydirdi pembiş pembiş kafada da bandana pembiş ay ne şeker oıldu babası kıyameti kopardı tabii
ben ilk kızımı kaybetmiştim ya doğumda işte dedik alkım hanım böyle olacaktı demek

hee zeyna kafa seninle msn de konuştuktuya ben unuttum onu bu pazar bakıcam şeker aklımda

valla lelalcim öle böle kokrka tırsa bende doğururumda iş doğurmakla kalmıyo hele yapması süperde sonrası zor bakması büyütmesi gelecek sağlaması her şey zor ya

mmmf kafa yapma öle şeyler erkeğime kız kıyafeti falan
ben ilk bebeğini kaybettiğini bilmiyordum acını deşmek gibin olmasın neden öle olduki?
konuştuğumuz şeyi unuttuğunu düşünmüştümde sölemedim işte şimdi aklına geldiyse bakarsın bulamazsanda sorun değil düşünmüş olman yeter güzelim

ahanda eldim..piros ve kalıcık 8.aylarınız kutlu olsun şekerlerr eee bizimkide kutlansın cabukk acilen hemde:))

kuzuyu uyutuyorum bı traftanda pc deyım sız napıyonuz ıyımı herkezler bakiim?

8.ayımızı kutlayan tum teyzelerımıze yaralı yaralı tesekkur ederız a.s.
sabah bır telefon trafıgı derken sıteye bır gırmeye calıstım hata verdı yıne
sonracıma gıttım eve geldım ıste buradayım
oglum bugun pek nazlı
altını actık pansumanını yaptık ama ılac yaktı sanırım agladı hatta agrısımı var ne sag bacagını yukarı cekmeye calısıyordu
emzırdım falan ama gecmeyınce calpol verdım uyudu kuzu
ınsa allah hemen gecer acısı kucuk kuzumun

valla hep ufak kalacaklarını cok fazla sorumluluk yuklemyeceklerını bakımının ilgilenmenin zor olmayacağını falan bılsem dogururum 5-10 tane aman ne olacak ... :))
pek cesur gordum senı canım yaa
hem cocugumu ılerıde kardessız bırakmak ıstemıyorum hemde bır daha hıc cesaret edemem dıyorum gel gıtler arasında kalıyorum

ahanda dıyecektım kı bız cılek le aynı gun dogum yalmıstık
onunda 8.ayı kutlarım dıyecektım lelalın sozune takıldım gıttı

cılekım denız pasanın da 8.ayını kutlarım canım

ahanda eldim..piros ve kalıcık 8.aylarınız kutlu olsun şekerlerr eee bizimkide kutlansın cabukk acilen hemde:))

kuzuyu uyutuyorum bı traftanda pc deyım sız napıyonuz ıyımı herkezler bakiim?
KIZ FACEDE FETVABEKLİYON AMA ONA FETVA FALAN ÇIKMAZ O KÜLLEN YANDI BİZE BAŞKA BİŞİ OLCAKDA SANKİ kafamçokkarıştı :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…