2008 Kasım Anneleri

selam
mmmf cim canım çok üzüldüm bilmiyordum gerçi kimse bilmiyormuş ,allah sana 2 evlat daha verdi işte ne güzel ,buna şükür..
bizde kızımla gezdik geldik ,mamaları bitmişti mama aldım kızıma ,çay bahçesinde oturdum bi çay içtim geldim ,kocam geç gelecek yemek de yapmadım ..

Mmmf sırtımdan buz gibi sular döküldü sanki.Anlattıklarına çok üzüldüm.Başın sağolsun.Ama koç gibi oğulların var.Yarın evlenirler, 2 tane de kızın olur.
gelinlerden kız olurmu looo
ben şimdi nası cadı gelinsem :))
o zamanda cadı kaynana olucam:lepi:

zeyna hustun konuyu aaçanın adı cnm en başlardaydı ev bak bakem beğencenmi ama orda başka bi ev var o güzel karokum neydi onun evi

karokomun evini bende çok beğendimdi vala

iyi akşamlar kızlar.
c.tesi oğlumu kontrole götürdük ve bronşit olmuş):
ilk defa hasta oluyo ve kaç gündür yavruma zorla 3 şurubu içiriyoruz.sürekli hırıltısı var.eğer 3 günde geçmezse 2 iğne verdi dr.onu yaptırıcaz.bugün 3.gün doldu ve yarın kontole götürecek eşimle kayınvalidem.bakalım geçmişmi?biraz daha var ama inş.yarına bişeyi kalmaz.gerçi öle huysuzluğu ateşi falan olmadı ama hırıltısı vardı bitek..
buna rağmen oğlum yemiyo, sıcaklardan az yiyo zayıfladı derken meğersem boyu uzadığından öle geliyomuş.maşallah 5 cm. uzamış ve 800 gr. almış(

inş.hastalığımızda hafta sonuna kadar geçer.çünkü cuma 1 haftalık tatile çıkıyoruz.Bodruma gidicez kısmetse...

bizde haberler bukadar..
sizlerde umarım iyisinizdir..

ha bu arada benimde sütüm bayağı azaldı.galiba bu gidişle yaşına kadar zor yeticek.güya dr.lar 2 yaşına kadar emzirin diyolar.Napalım bunada şükür..

iyi akşamlar hepinizi ve bebişlerinizi çok öptüm..

azocum hoşgeldin maşallah iyi almış gene 800 gr az değilki bu aydaki bebek için bak benimki geçen hafta 300 gr verdi bile
olsun sağlıklı olsunlarda az kiloalsınlar

sağol mmfcim.hoşbulduk.ya bende şaşırdım zaten az olduğunuda düşünmüyorum.çok şükür kilosu ve boyu iyi bizimkinin.sadece hastalığına biraz canım sıkıldı.şimdi konuları gezinirken gördümde alerjik falan oluyomuş yılda 3 kez bronşit geçirenler.benim alerjim var inş.oğlumda olmaz.

bu arada sanada geçmiş olsun.o yumurtlama ağrısınıda anlamadım
ben daha regli olmadım biliyomusun belkide ondan zayıflayamıyom.ana oğul tombalak tombalak geziniyoz(
ha bu arada babamızda tombalak..
baskül ailesi yaniii(

canım adetin 1. gününden sayıop 14.gün yumurtlama oluyo ya ben o yumurtayı çatlatırken sancı çekiyorum iyimi kötümü anlayamıyorum işte memoyuda tam o gün denemiştik sonra korunduk tek seferde tuttu :)))))
alerjik olabilir cnm evet memoda takipte 6 aylıkken bronşiyolit geçirmişti o zaman dr demişti alerjik olabilir takip edelim bakalımtekrarlayacakmı diye geçmiş olsun cnm

hıımm anladım.sancı kötü ama öte taraftan yumurtlama gününü bilmek güel bişey..
herkese nasip olmaz..(iyi tarafından bak)
inş.canım allerjik değildir.takip edelim bakalım..
ben kaçar , sabah 6 da uyanıyorum.gece zırt pırt kalkmaları saymazsak..
kilosu iyi diye ben yatarken muhallebi falan pek vermiyorum.çok nadir..
bu gece verdim .şu milupanın sütlacını seviyo ondan..
belki bu gece çok kalkmazda uyurum..
iyi geceler cnm.
öptüm..

poff selam kızlar yauu uyku tutmadı ilk defa benüüü hayırdır inşallah:sm_confused:
bugün babamızın yanına gittik oradan tatil alışverişine gittik kızıma ve kendime çok güzel ciciler aldıkşakkıdı
bir tek bikinim kaldı onuda armada da ayyıldız var sadece oradan alacam bugün yolumuz çok tersti
gidemedik daha sonra alıcam artıkın onuda kocişe çok para harcatmışım ya sonradan hesapladımdabenneyaptımki
neyse şekerim dedi senden önemli mi ne istiyosanız alın die çalışıyorum ben dedi sefgilim benim:asigim:
bu arada kalimerocum 8.ayınız kutlu olsun canımcımalkisalkisalkis
mmmfcim bende bilmiyordum canım allah sabır versin bir daha göstermesin :teselli:
azocum sizede geçmiş olsunopuyorumnanaktan
dark sanada ii yolculuklarzemuszemus
benden bu kadar işteee

günaydın kızlar...
hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel bir gün diliyorum...
azo çok geçmiş olsun canım..Bebişin en kısa zamanda düzelir inşallah(

mmmf kızın cennet kapısında bekleyecek seni..Ne kadar üzülme desekte senin aklından bir ömür boyu çıkmaz bu..Allahım oğullarına sağlıklı uzun ömürler versin...

kalimero ve çilek 8. ayınız kutlu olsun..Nice güzel aylara ve senelere...

darkinlife iyi yolculuklar...Güle güle git,güle güle gel..

umarım unuttuğum yoktur...varsada affedersiniz...

gunaydın gunaydın gunaydın

azocum gecmıs olsun canım
allah baska dert vermesın ne guzel omer kaan beyın kılo ve boyunun ıyı olması

asortıe yenı cıcılerınız hayırlı olsun
gule gule kullanın ana kız

hılal senınde 8.ayın kutlu olsun canım

günaydın günaydın bende geldim

azocum geçmiş olsun tatlım. gözünü korkutmak gibi olmasın ama sende alerjik durum varsa ömer kaanda da olma riski çok ama çok yüksek o yüzden çok dikkat edin tatlım. bizde aynı durumu yaşadığımız için söylüyorum.

asorticim yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın

hilal sizindee 8. ayınız kutlu olsuunnn :))

günaydın
hilalcim 8.ayınız kutlu olsun ..

asortie güle güle kullanın cicilerinizi ;
bizde tatil alışverişini abartanlardanız ,kızımın bikinisini aldım kaydirigubbakcemile3, şişme havuz ,şişme başlıklı simit ,kolluk ,can yeleği ,ve tatil cicileri ,ama ben kendime hiçbişey almadım o da haftaya artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…