2008 Kasım Anneleri

teşekür ederiz piroşcum tay tay diyincede bizim ki heyecan yapıo duramıyo o yüzden
bu arada pazara gitmem lazım ama hiç canım istemiyo

asorticim maşallah eylüle ilk adımlarını da görelim inşallah

derincim sizin de 8. ayınız kutlu olsun canım

benim cimcimede emekleyip koltuk kenarına tutunup kalkıyor sonra ellerını bırkac sanıyelıgıne de olsa bırakıyor sonra bır anda aglamaya baslayıp gerı tutunuyor çok enteresan bır kız .. özellikle bu düşüşünden sonra denge olayına fena sardı sanırım heran canı acıyacakmıs gıbı hıssedıyor kendını unutamadı mı ne :)))

hilalcimm uuyyhhh senin tontoş kızını yerim ben ayaklanmışmıı maşallahhh sizinde 8.ayınız kutlu olsun canımmm nice aylara yaşlaraaa

Piroşşuum ne zannettin kızz taytayı senn:))minik kuzucukkk senin de yeni ayın hayırlı uğurlu olsunnnn..hepimize yeni aylarda iyi diş çıkarmalar herhalde artık başlar dimi e başlasın artık yaşımıza geldik nerdeyse ayol bi tane dişimiz yokkkkaydirigubbakcemile3

sağol derincim,ne bilim valla ne sanıyosa delüü nasıl dudağını büküyodu,biz ikinci dişide çıkardık ağzı hep açık ne bulursa ağzına götürüyo kaşımak için:)

derıncım 8.ayınız kutlu olsun canım

bızde oglusumu kontrole goturduk geldık
ben hızlı ıyılesmedıgnı dusunuyordum
ne zannedıyorsam yarayı ancak ıyılesecek tabıı
eve gıttık terden sırılsıklam olunca ustumu de degıstırmek zorunda kaldım ve geldım
yemek yıyemedım tabıı aclıktan oluyorum

bişey sorcm kızlar ya doğum kontrol hapı kullanan varmı? tavsiye eden varmı?bi zararını gören varmı?ne olur bişeyler yazın

selam kızlar,derincim bir arkadaşım senelerdir kullanıyor,kız evlenmeden önce 55 kg du,şimdi en az 85tir.1 tane çocuğu var-şimdi 2. ye hamile kalmış hemde hapla bilgin osun.yani ben kullanmadım,ve düşünmüyorum ama doktor en iyisini bilir tabi

günaydın kızlaarr cicilerimiz için teşekür ederiz
eylül kız sende maşallah ne kolluğu ne yeleği ayol nasıl giyeek onlaı meliscik
hilalcimm 8.ayınız kutlu olsun canım

kıs bebek için kaydirigubbakcemile3heves ettim aldım :ecrin_bebek:

bu arada eylülede maşşallah ,allah yürüdüğü günleri göstersin inş..

benim kızda bi süreliğine tay tay durabiliyo ,ama çok garip bi gelişme var bizde de popo üzerinde sekerek heryere gidiyo benim kız ,bunu da yeni öğrendi..hergün bişey keşfediyo ,sanırım emeklemiycek böyle halledecek işini..opuyorumnanaktan

ben de hiç istemiyorum aslında eşimde istemiyo ilaç kullanmamı aslında gerek yok diyo ama .kardeşim de yeni evli benim kazara hamile kaldı diğer yöntemden oldu dedi de kafam karıştı benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…