- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.321
banada sadece 5 kilo aldırdı kullandığım sürece hiç bir risk olmadıselam kızlar,derincim bir arkadaşım senelerdir kullanıyor,kız evlenmeden önce 55 kg du,şimdi en az 85tir.1 tane çocuğu var-şimdi 2. ye hamile kalmış hemde hapla bilgin osun.yani ben kullanmadım,ve düşünmüyorum ama doktor en iyisini bilir tabi
derincim 8.ayınızı kutlarım canım ,
bugün benim doğum günüm
senağlama senağlama senağlama
dünya sağlık örgütünün sitesinde bebek 3 aya geldikten sonra rahatlıkla dkh kullanılabilir yazıyo ama bende güzenemedim..banada sadece 5 kilo aldırdı kullandığım sürece hiç bir risk olmadı
senin arkadaşın düzenli içmemiştir yada unutmuştur çünkü düzgün
kullanıldığı sürece yüzde 99 koruyor ben bıraktığım ay hamile kaldım
yine başlıcam ama şu emzirme işini bekliyorm bitsinde
bildiğim kadarı ile emzirirken kullanılmıyor
tabi cnm herkeste aynı sonuç olmaz ama böyle bir risk var sonuçta.hormon neticede.zayıflatacağından emin olsam kutu kutu içerdim kaydirigubbakcemile3
zeyna araban hayırlı olsun ama hem benim evin hemde işyerimin önünden geçmişsin keşke uğrasaydın bi çay içmeyee:)) nasıl araban otomatik vitesmii istanbulda varya araba kullanmak resmen delilik olmaya başladı.Manyak şofor kaynıyo ortalık sıcaktan hele hepten manyamışlar...araba kullananlara allah kolaylık versin bir de bayan şoförlere özellikle pislik yapıyo ayılarr:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?