2008 Kasım Anneleri

amaaan eylül üzüldüğüne şeye bakkk ben de 30 oldum biliyonmuuu ama hiç belli değeelll boşveeeerr:))
sapişş saol hayatım tebrikin ve cevabın içinnn :))

banada sadece 5 kilo aldırdı kullandığım sürece hiç bir risk olmadı
senin arkadaşın düzenli içmemiştir yada unutmuştur çünkü düzgün
kullanıldığı sürece yüzde 99 koruyor ben bıraktığım ay hamile kaldım
yine başlıcam ama şu emzirme işini bekliyorm bitsinde
bildiğim kadarı ile emzirirken kullanılmıyor

evlenınce bebek dusunene kadar duzenlı olarak kullandım bende hapı
cok bır yan etkısı olmadı
kılo problemım hıc olmadıgı ıcın dıkkatımı de cekmedı kılo aldım mı acaba dıye
bıraktıktan sonra kısa surede hamıle kaldım emzırdıgım ıcın su an kullanamıyorum

dünya sağlık örgütünün sitesinde bebek 3 aya geldikten sonra rahatlıkla dkh kullanılabilir yazıyo ama bende güzenemedim..

bi çok siteden araştırdım kimse zararı olur dememiş..ertesi gün hapıda keza aynen..

ama kilo aldıracağını düşünmüyorum ben 1 yıla yakın kullandım hiç kilıo aldırmadığı gibi bikaç kilo verdirdi..

Eylül doğum günün kutlu olsun.Aşkın ve yavrunla nice mutlu yıllara...30 yaşa üzülme canım.Biz ne yapalım sen 30a üzülürsen.Alınırım valla...

Derin bana kadın doğumcum kondom kullan dedi.Burda bir arkadaşım kullanıyo hap.ıştahının açılmasından şikayetçi.2 ayda 5 kg almış.Kilo problemin varsa sakıncalı sanırım.

8.ayı dolanları da kutluyorum.

tabi cnm herkeste aynı sonuç olmaz ama böyle bir risk var sonuçta.hormon neticede.zayıflatacağından emin olsam kutu kutu içerdim kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar repledim hepinizi ,veremediklerime sonra ,borcum olsun ..

d.k.hapını bende kullandım 5-6 ay kadar sonra bebek düşününce bıraktım 6 ay adetlerim düzene girmedi doğal olarak yumurtlama düzenim bozuldu ve hamile kalamadım,sonra dr bir ilaç verdi de düzeldi sonrada melişko oldu ..hihoyyyt

EYLÜLÜM GÜZELİM YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN ÜZÜLME BİZDE 30'A MERDİVEN DAYADIK HEP BİRLİKTE GEÇİRECEĞİZ BU GÜNLERİ

8.AYI DOLANLARIN 8. AYINI KUTLARIM

SABAH BERİ HAREM EMİNÖNÜ BEŞİKTAŞ LEVENT VE SICAK TRAFİK MAHVOLDUM GÖZÜNÜ SEVEYİM BEN İZMİTİMİN OH BE YAŞANMAZ ULEN O ŞEHİRDE BENİ YUTAR BEEEE
ARABAMI ALMAYA GİTTİK CANIM KOCİŞİM YÜKSELTTİ MODELİNİ ÇOK SÜPER Bİ ALET UMARIM KAZASIZ BELASIZ KULLANIRIZ
BENDEN BU KADAR KAFAM KAZAN GİBİ VE ÇOK YORGUNUM
İSTANBUL TEK BOĞAZ OLARAK SÜPER BOĞAZDA EVİM OLSA BELKİİİİ YAŞARIM

zeynacım sağol canım repleyemedim maalesef sanada borcum olsun ..

araban hayırlı olsun

istanbulda yaşanmaz mı bee boğazı yeter ortaköyü ,tarabyası ,kavağı yeter adama ,gözünü sevdiğimin istanbulu ,kocişim doğum günü şerefine sanırım boğaza götürecek beni ,juli gibi bi kadeh yuvarlarım artık.. :içelim: :içelim:

zeyna araban hayırlı olsun ama hem benim evin hemde işyerimin önünden geçmişsin keşke uğrasaydın bi çay içmeyee:)) nasıl araban otomatik vitesmii istanbulda varya araba kullanmak resmen delilik olmaya başladı.Manyak şofor kaynıyo ortalık sıcaktan hele hepten manyamışlar...araba kullananlara allah kolaylık versin bir de bayan şoförlere özellikle pislik yapıyo ayılarr:klava:

evet canım yaa
ınınden cıkmısa donuyor bazıları hepten bayan sofor gorunce maalesef
hele de ben ufak tefek olunca cocuk sanıyorlar herhal kötükedihüso

valla derincim doğru söylüyorsun ,ben ist.dayım ama semtim biraz daha uzak ,istanbul trafiğine bekarken çıkardım işe arabamla giderdim ,şimdi çocukla inan cesaret edemiyorum,ancak kısa mesafelere anneme, ablama ,yakındaki arkadaşlarıma araba ile giderim ,uzak mesafeye eşimin arabasıyla gidiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…