2008 Kasım Anneleri

öncelikle EYLÜLCÜM doğum günün kutlu ve mutlu oılsun inşallah sevdiklerinle nice yıllara

zeynm araban hayırlı olsun yawrum istanbulda arabaya bende cesaret edemem sanırsam aman o günler bi gelsinde bakarız edermiyik edemezmiyik
gel bacım sana boğaz manzaralı balkonumda çay ısmarliim

sağolun kızlar daha iyileri senin başına

mmmf kafa kocayı az buz kafaladım bi gün gelecem o boğaz manzaralı evine çayını içmeye

yazın gel ama kışın gelipte totomuzu dondurma:roflol:
valla bekliyom bak
cevriyenin terası daha manzaralı kafalayıp alır seni yukarı iki okur üfler uçarak dönersin eve puhahahahah

off anca gelebildim
bugün yine iş yerinde manyak bir gündü neyseki bugünü de bitirdik

zeynacım yeni araban hayırlı olsun tatlım kazasız belasız kullan inşallah

eylülcüm bir de buradan kutlayayım nice nice mutlu yıllara tatlım

selam

mmmf cim seni repledimde lelalciğimi repleyemedim onada borcum olsun ,uçan kuşa borcum var lo hacze gelecek valla yakında ,

eveetttt doğum günü çocuğu olarak kocam beni pek mutlu etti bu akşam ,boğazdan bahsetmiştiniz ya demek bizi çağırmış :)) boğaz sefamızı yaptık balık yedik ,ben bi kadeh beyaz şarap içtim :içelim: kocacım pasta söylemiş o geldi kestik ,sonracıma gezdik gezdik geldik ,hediye mevzusuna gelince ise aklına bişey gelmemiş yarın çıkarız ne istersen al dedi hihoyyyt,işime geldi açıkcası ,abidik gubidik bişeydense böylesi daha iyi ,bizden bu kadar ..

gunaydınnnn
eylul ne guzel bır degısıklık olmus senın ıcın
sen sımdı hedıye konusunda cok mutevazı davrnırsın emınım kaydirigubbakcemile3

hılal ben bırsey dıyemeyecegım canım ılac konusundan
gecmıs olsun

bızde benım kucuk danamı zor uyuttuk
beyımızı uyumam dıye tutturdu kendımı zor attım yataga
sabahta esım gec kaldı zaten
baska bısı yok

Günaydın kızlar.Bugün yine uykusuz bir gece geçirdik.Ufaklık gece üstünü açıyor.Sıkı giydirsen terliyor.Öksürüyor ara sıra.Bi çare bulan var mı bu duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…