2008 Kasım Anneleri

yasmın bızımkı de ustunu hıc ortturmuyor
ben penye takım gıydırıyorum
gece kalkıp kontrol edıyorum
tamamen uykuya daldıktan sonra ınce pıkesını yatagın korkuluklarının uzerınden ortuyorum vucuduna hıc degmıyor

günaydın yavrular
dünki yorgunluktan halaaa kendime gelemedim ben yaaww yaşlanıyormuyum ne kafamçokkarıştı

eylülcüm güzel bir akşam geçirmene sevindim bugün kendine layık bir hediye adama yerleştireceğine eminim

hilalcim susam yapmıştır büyük ihtimalle yasminin dedği gibi reni iyi gelir gerçi reni bana fayda emiyordu bana lansor vermişti çok yanmam ve ağrım oluyo die onunda 1 tanesi beni 2 gün idare ediyordu

Günaydınlar herkese kızlar benim kızım 1-2 aydır bezlerini çok ıslatmıyor sıcaklardanmı acaba özellikle geceleri sabaha kadar epey ıslatırdı şimdi neredeyse kuru öyle çok su içmeyide sevmiyor daha çok az az süt emiyor sizinkilerdede aynı durum varmı

hilalcim gaviskon kullanıyordum bende hamileyken emzirirkende bikaç kere içtim aslında talcidde aynı ama bilmiyorumki emzirirken kullanılıyomu gavisconu biliyorum ama kullanılıyoo

Benim prenseste bi değişiklik yok sayılır...Suyu çok seviyor...Ablası ve babasıda çok severler ve bayaaa su içerler..Bezide herzaman baya ıslaktır...

günaydıııın
güzel bir gün diliyorum vee mümkünse bugün su gibi sorunsuz çabuk geçsin bitsin :))

lelal düşüncelerine katılıyorum...Çok sıkıldım bende..Biran önce hafta sonu gelsede evimde şööyyyllleee yayıla yayıla otursam..Annemlerde kalıyorumda..Ne kadar annemin evi olsada insanın kendi evi gibi olmuyor...Offff Offfff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…