2008 Kasım Anneleri

ben de oglusumun adını tokmak kafa koydum artık
her an pat kut durumdayız neredeyse
arkamı donmemle sandalye ve sehpa altında oluyor
sımdı de sandalyenın ayaklarını tutarak ayaga kalkıyor ama sevınım kut oturuyor totonun ustune

yettim uleyynnn kimmiş bakim benim mmmf kafamı kızdıran çıksın ortaya klava:

herkeslere günaydın faceden geçiyordum buraya düştüm geçmişimizi okuyamadım tabi umarım herkesler iyidir biz çok iyiyiz çalışıyorum çok yoğunum ama yine de çok mutluyum insanın sevdiği yerde sevdiği işte çalışması kadar güzel bişey yok çok çalışmama çok yoğun olmama rağmen kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum

darkcım senin mesajı gördüm valla adana da olduğunu bilmiyordum bilseydim kesin uğrardım eşimin halası var adana da ona uğramıştık dönerken senin de yanına gelirdim neyse bakalım kısmet diğer tatilllere

kızlar yaa sizin tatillerde yolu egeye düşen olmuyor mu gelsenize nazilliye bana kimse uğramıyor mafoldumben

günaydın kızlar
benim kız yine düzen değiştiriyor sanıırm o yüzden hala uyuyor,her an uyanabilir.size bi bakayım dedim.kız asorti hakkat kutladıydık doğumgünü.zaten bizim doğumgünümüz derken kaç kişisiniz anam siz :roflol:
şaka yaptığıma bakmayın regli oldum enerjim çok düşük evde durmak istemiyorum bugün,ayy zaten dünde çok moralimi bozan şeyler oldu.anlatmıcam, merak etmeyin bu yüzden.çok uzun hikaye.aile içiç bir olay değil,dış etmenler üzdü yine bizi.çok acil taşınmam lazım oluru yok artık.
beyaz melek yavru kuşum izmire çeşmeye millet tatile geliyo,bizim izmirde bi safişimiz var,ona da bi uğrayalım demiyolar.kuşadasına filan gitçek olursak gelirim cicm ben sana,sende bana buyur gel istediğiinnn zamannn çok sevinirimmm.

tamam canımcım haber ederim gelirim sanırım en yakın biz varız seninle zaten iyi olur

heee hee kızlar avatarımı değiştirebildim yehuuu hihoyyyt
biliyorsunuz aylardır uğraşıyorum olmuyordu eski iş yerimde vardı bir uğursuzluk zaten ne yapsam ters oluyordu kaydirigubbakcemile3 burda değişti nasıl olduysa zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…