2008 Kasım Anneleri

lavişş tamam yeter tatil hadi işe sende :))
bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun canım birlikte daha nice seneler geçirin eşinle kızınla..

günaydın bayanlar...
Herkese sağlıklı, sıhhatli, hayırlı, mutlu bir gün diliyorum...opuyorumnanaktanzemuszemus
İyiki doğdun Asortie.alkisalkisalkis..Mutlu yıllar sanaa.s.

gunaydın

lavıs bence sen fzla sansını zorlama canım
uzun suren romantık ve eglencelı tatılın ardından ıse baslama zamanın geldı de gectı bıle
bak bız daha su yuzu goremedık

asortıe dogum gununuz kutlu olsun

lelal gıttı benım foto ve vıdeolar kurtulamadı canım

ben yıne uykusuzum cunku danam yatagında kendı kendıne kalkıp asagıya sarkmaya calısıyor
uyanıpta dusecek korkusundan uyuyamıyorum zaten gece de saat bası cıglıkla aglayarak uyandı sanırım agrısı falan oldu
saat 6,30 ıtıbarıyle ayaktayız yanee

günaydınnn günaydınn kızlaarr

* darkcım teşekkür ederim iyiyim tatlım iş yoğunluğu ve yorgunluğu dışında bişey yok çok şükür.
* iyiki doğdun asorti,iyiki doğdun asorti iyikiii doğduunnn iyiki doğduuunnn mutlu yıllaarrrrr sana
tabi sen bunu okurken melodili oku tamam mı :)) canım ailenle sevdiklerinle daha nice güzel yaşlara ..
*kalimerocum üzüldüm valla resimleri falan kaybetmene ..

Günaydın arkadaşlar.lavinyacığım yıldönümünüz kutlu olsun.bi ömür mutluluklar dilerim..
asortieciğim iyiki doğmuşsun canım..nice mutlu senelere....

günaydın arkadaşlar

ben düzgün bi gece geçirdim ama nedense işe gelesim yoktu mecburiyetten yaneee

lavişcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla

kızlar selaaam 15 temmuzda bizim doğum günümüz

asortie hanım sen senede 2 kez mi doğuyorsun mayısda kutladık ya doğum gününü bu bence evlilik yıldönümü falandır yaaa ama her ne ise nice senelere kokoşum

sağolun kızlar kulaklarınızı da çınlattık yani :dance:

beni çekiştirdinizmi acaba

kesin beni çekiştirmişlerdir :çok üzgünüm:

asortik her neyi kutluyosan mutlu yıllara canım kesin eşindir bence onunda d.günüğkutlu olsun başınızdan eksik etmesin Allah sağlıkla huzurla inşalllahhhhhhhhhh

ayy fenalık biberonu kafasına geçiriyo bi çığlık salona bi geliyorum sehpanın altında kafayıvuruyo küt pat bi çığlık huysuz ekşimik suratlı bi memo bu memo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…