- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.021
selam canlarım
yazmayalı çooooooooooook uzun zaman oldu
tatile girdiğimden beri takip etmeye çalışıyorum ama yazmaya ancak fırsatım oldu
maşallah bizim kasım minikleri ne kadar çabuk büyümüşler ne tatlı olmuşlar
bundan sonra yazmaya çalışacağım inşallah oğlumun arkadaşlarını kocamaaaan öpüyoruz
kızlar ya okadar güzel bi tatil geçiriyorum ki eylül ile neredeyse hiiiç ilgilenmiyorum annem sağolsun valla
iyi ki var olmasaydı zaten ben bu sene tatile filan gitmezdim iyi oldu iyi ki gelmişim
teşekkür ederim yasmin canım
sorma teyzemizin düğününde ki fotosu ama iki ay önceye ait bu resim
şimdi daha da büyüdü maşallah
Kızlar mesajlara resimleri nasıl ekliyosunuz?
yasminciğim ben de buradan öğrendim
ImageShack® - Image Hosting adresinde istediğin resmi upload ediyorsun 640x480 boyutunda zaten orada otomatik yazıyor
sonra açılan sayfada forum için olan kısmı kopyalayıp mesaj kısmına yapıştırıyorsun
umarım anlatabilmişimdir:)
oooooo fater hanım gelmıs
gecende senı altta gormustum okudun hıcbır sey yazmadan gıtmıstın hemen
hosgeldın canım senı de daha sık gormek ısterız hatta emır beyın fotolarını beklerız
malum gorusmeyelı damat bıle olmus oglumun adası
yasmıncım maasallah kucuk tosuna
bende hiç kıskanmadım :dilcikar: :çok üzgünüm: :gitme: senağlamakızlar ya okadar güzel bi tatil geçiriyorum ki eylül ile neredeyse hiiiç ilgilenmiyorum annem sağolsun valla
iyi ki var olmasaydı zaten ben bu sene tatile filan gitmezdim iyi oldu iyi ki gelmişim
selam kızlar ,
bizde piroşun annesiyle beraberiz ,mantı yaptık yedik ,şimdi çay koyduk ,tatlımızı da yaptık ,çayla tatlı yicez serin serin balkonda ..
kızlarda kendi kendilerine oynuyolar ..
eylülcüğüm ne güzel buluşmuşsunuz
kızları öpün bizim için
canımız mantı çekti gene
Ne güzel ya.Valla birden yerinizde olmak istedim.Muhabbetiniz bol , yedikleriniz afiyet olsun.
Ben kaçıyorum.İyi akşamlar...
sağolun kızlar kulaklarınızı da çınlattık yani :dance:
selam kızlar ,
bizde piroşun annesiyle beraberiz ,mantı yaptık yedik ,şimdi çay koyduk ,tatlımızı da yaptık ,çayla tatlı yicez serin serin balkonda ..
kızlarda kendi kendilerine oynuyolar ..
sağolun kızlar kulaklarınızı da çınlattık yani :dance:
beni çekiştirdinizmi acaba
ooo afıyet olsun ben yıne hıc kıskanmadım :1closedeyes:
ben de benı almaya gelen oglumla ıs cıkısı gezdım dolastım
eve bır geldım annemın hazırladıgı cay ve yanına saksuka ıle kamelyada cayımı yudumladım oglusumu anneanneye bıraktım ve oturdum pc basına hıhhh :dilcikar:
ama merak ettım kulaklarım cınlarken bızden sız ne konusuyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?