2008 Kasım Anneleri

Hoşgeldin canım.Oğlunun nikah fotosu mu takvimdeki?Kocaadam olmuş seninkide.

kızlar ya okadar güzel bi tatil geçiriyorum ki eylül ile neredeyse hiiiç ilgilenmiyorum annem sağolsun valla
iyi ki var olmasaydı zaten ben bu sene tatile filan gitmezdim iyi oldu iyi ki gelmişim

asortik anne ne kıskandırıyon milleti bee.

ben de anamla gittim amma bırakamadım kadına sonuçta o da tatilde dedim, yüklenemedim fazla

http://www.kadinlarkulubu.com/7940372-mesaj106.html

oku bak bebekle tatil nasıl oluyormuş gör

iyi tatiller...

Kızlar mesajlara resimleri nasıl ekliyosunuz?

yasminciğim ben de buradan öğrendim

ImageShack® - Image Hosting adresinde istediğin resmi upload ediyorsun 640x480 boyutunda zaten orada otomatik yazıyor
sonra açılan sayfada forum için olan kısmı kopyalayıp mesaj kısmına yapıştırıyorsun

umarım anlatabilmişimdir:)

Sağol canım.Biraz küçük oldu ama büyütürüz.opuyorumnanaktan

oooooo fater hanım gelmıs
gecende senı altta gormustum okudun hıcbır sey yazmadan gıtmıstın hemen
hosgeldın canım senı de daha sık gormek ısterız hatta emır beyın fotolarını beklerız
malum gorusmeyelı damat bıle olmus oglumun adası

yasmıncım maasallah kucuk tosuna

Sağol canım.Biz tatil yapamadık, yapamayacağızda.En azından böyle görünelim size.

selam kızlar ,

bizde piroşun annesiyle beraberiz ,mantı yaptık yedik ,şimdi çay koyduk ,tatlımızı da yaptık ,çayla tatlı yicez serin serin balkonda ..
kızlarda kendi kendilerine oynuyolar ..

selam kızlar ,

bizde piroşun annesiyle beraberiz ,mantı yaptık yedik ,şimdi çay koyduk ,tatlımızı da yaptık ,çayla tatlı yicez serin serin balkonda ..

Ne güzel ya.Valla birden yerinizde olmak istedim.Muhabbetiniz bol , yedikleriniz afiyet olsun.

Ben kaçıyorum.İyi akşamlar...

selam kızlar ,

sağolun kızlar kulaklarınızı da çınlattık yani :dance:

ooo afıyet olsun ben yıne hıc kıskanmadım :1closedeyes:
ben de benı almaya gelen oglumla ıs cıkısı gezdım dolastım
eve bır geldım annemın hazırladıgı cay ve yanına saksuka ıle kamelyada cayımı yudumladım oglusumu anneanneye bıraktım ve oturdum pc basına hıhhh :dilcikar:

ama merak ettım kulaklarım cınlarken bızden sız ne konusuyordunuz

beni çekiştirdinizmi acaba

ohoooo hemde nasıl

afiyet olsun şekerim yarasın , valla kötü bişey konuşmadık :jeyyar:

iyi geceler hanımlarrrrrrrrr
ohhh çatlatın bakalım bizi eylül ve piraye hanımmmm:))
bugünde bizim evlilik yıldönümümz kociş bana öyle süprizler yapmış ki çok mutlu oldum şuan balkonda denizi izleyerek çayımı yudumluyorum öyle huzurluyum ki bu izin bana çok ii geldi ama pazartesi işe başlayacağım düşündükçe sinir oluyorummmm(

şişttt neler oluyor bakalım
yahu bugün nasıl bir gündü .. kimdi o gün geçmio diyen :))
valla su gibi geçti hatta ben işleri yetiştiremeyip akşam neredeyse 8 e kadar da işte kaldım ((
sonra kzı al karnını doyur yemek hazırla yemek ye sofra kaldır kızı uyut ama bittim ..
şu tatilde olanlar bir müddet gözüme gözükmesin :))) başıma ne geliosa insanların tatil merakından gelio :))))))
ay şaka bir yana da valla artık benim tatil zamanım geldi kızlar ya çok darlandım bir şekilde bunu bastırmam ve beklemem lazım nasıl olcek bilmiorum.
eylül ve piraye hanım geç kaldım yazmakta farkındayım ama afiyet olsun löp löp et olsun diorum o mantılar bu sıcakta iyi mantı yiyip üstüne de tatlı mı yediniz :)))

kalimerocum resimler gitmiş ee ne oldu kurtarabildiniz mi tatlım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…