2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar ben de buralardayım öğleden sonra için izin alıp iki günlüğüne didime kaçmayı planlıyoruz ama aksi gibi bugünde dershanede herkes izinli gibi bişey olmuş bana da verirler mi bilmnem ama denemekte fayda var isteyenin bir yüzü kara vermeyenin...kaydirigubbakcemile3

geçmişi pek az yazmışınız bugün hemen okuyayım döneceğim

len beyazatlı melek ne beleşçi hatunsun nan sen :mymeka:
yemek anadan ,temizlik kocadan ,bende gelim tuvalet işlerini görim istersen..kaydirigubbakcemile3

ayy canıım hiç yok demem valla geliver bir zahmet kaydirigubbakcemile3 evet biraz beleşçi gibi oldum ama ne yapayım yoğun çalışan tatili olmayan benim ben evde olsam kocam çalışsaydı heralde ben yapardım galiba sanırsam belki biraz yardım alırdım yine de naniknanik

lavişciğim ilk dişiniz hayırlı olsun canım benim

şimdi dişsizler kulubümüze duru okyanus hanımı da dahil edeceğiz

karamionun dşiçi eniştesinin dediği olayı ben de biliyorum herkes öle diyor ama hiç kimse nedenini bilmiyor

darkcım çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm cerenciğime inşallah bişeyi yoktur olacak artık böle aksilikler yavaş yavaş başlayacak hele bir de yürürlerse bilmiyorum artık

kızlar benim oğlum yolda kucağımıza gelmek istemiyor atıyro kendini yere bir taraftan babasının bir taraftan da benm elimi tutuyor yürüyor,yürümeye çalışıyor yani cin olmadan adam çarpıyor benimki diyorum kaydirigubbakcemile3

dısı cıkmayan kasım kuzuları(dişsizler kulübümüz)
beyazmelek
minikkalimero
mmmf
yasmın
derınxby
melek utku
saphira

evet yok mu arttıran
sositososito

dısı cıkmayan kasım kuzuları(dişsizler kulübümüz)

beyazmelek
minikkalimero
mmmf
yasmın
derınxby
melek utku
saphira
estel

estelciğimi unutmuşum onu da ekleyeyim dedim

darkcım geçmiş olsun tatlım yaa oluyor böle arada bizimkide yataktan uçmuştu babamız saolsun bir anlık ihmali .. önemli bişey olmasın da düşe kalka büyüsünler ..

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz oglum üç gündür ne gece nede gündüz uyumuyor yemesi keyfi normal sizce neden olabilir dişleri çıkmadı ondan uykusuz olabilirmi birde hala emeklemiyor emeklemesi için herhangi bişey yaptınızmı şuan 8 ay 2 günlük normalmi emeklememesi cvp verirseniz sevinirim

selam hanımlar
ypc cim bence de diştendir uykusuzluğu.benimki de emeklemiyor ama ben zaten emeklemesini istemiyorum şahsen,direkt yürüyecek gibi duruyor.bende memnunum bu halinden.seninki yrümeye yönelik hareketlerde mi yapmıyor?benimki sürekli bir yerlere tutunup ayağa kalkıyor veya kalkmaya çabalıyor

arkadaşlar geceleri sadece emziren varmı???
ben mama yapmıyorum sadece meme veriyorum sanki doymuyormuş gibi geliyor yoksa evhammı yapıyorum..
cnm doyup doymadığını anlamak için memenin üstüne mama vereceksin,doyup doymadığını ancak o şekilde kontrol edebilirsin.ben çok hep öyle yapıyordum artık sütm iyice azalınca gecelerei direkt 150-180 cc mamayı veriyorum,biliyorumki doyuyo,gece yatmadan öncede bi o kadar içiyor.gündüzleri de öğünlerden sonra emziriyorum.210 cc bile içtiği oluyor bazen.o kadar sütün var mı hala

ben geldimmmmm
dişimizi kutlayan tüm teyzelerrimize teşekkür ederiz,dişsizler kulubümüzdeki bebişleirnde dişi kolayca çıkıverir inşallah
ypc canım benim kızımdada emeklemeye dair bir hareket hiç yok emekleme dışında herşeyi yapıyor yüz üstü yatmaktan hiç hoşlanmıyor
ya kızlar kızım dünden beri durmadan çığlık atıyorrrr neden ki??

AY ÇIĞLIK DEME LAVİŞCİM 1 HAFTADCIR UYURKEN BİLE KULAKLARIMDA ÇINLIYO SESİ-tatlicadiarzu-

Allah Allah buda gelişimlerinin bir parçası herhalde
Emir de çığlık atanlardan neyseki biraz daha melodik şarkı söyler gibi
sesi de fena değil hanisositosositokaydirigubbakcemile3

kasım anneleri biri ban yardım etsin oğlum hiç birşey yemiyor sebze püresinden buharda hazırlıyorum patetes kabak olunca yiyiyor diğerlerini yemiyor içine zeytin yağı koyunca direk 1 kaşık bile yemeden kusuyor ama zeytin yağı yedirmezsemde kabız oluyor yaa napçam ya ağlamak üzereyim yoğur sebze meyve hep kavga gürültü yiyiyorum dr da normal dio deli ediyor oğlum 2 aydır kilo almıyor veriyor hiç uyumuyor diş çıkartıyor ateşleniyor ama dr.normal diyor izmirli anneler çocukları hangi doktora götürüyorsunuz yardım tarif bilen çoculkarın sevdiği seyler bilen yok mu?

krikitos hoşgeldin canımmmm
öncelikle milupanın sütlüpirinçli kaşık mamasıyla başla bence onu sevmeyen bebek yoktur canımmmm
kahvaltısına ben ıhlamuru demleyip içine 4 bebe büsküvisi pınar labne peynir pekmez salatalık,domates ve çekilmiş ceviz ve kuru üzüm koyuyorum canım severek yiyor sanırım oğlun da kaşığı pek sevmiyor herhangi bir biberonun ucunu delip biraz daha sulu hazırlayabilirsin aptamil içiyor yazmışsın dmek ki biberon alıyor bu kahvaltı tarifini uygula ıhlamuru fazla koy önce böyle alıştır birde çorbalarına ocaktan indirmeden 1 tatlı kaşığı irmik kat 2-3 dk daha pişir hem tat verir canım hem de beyin gelişimi için çok önemli
aradığın diğer tarifleri ek gıda topiğimizde bulabilirsin canımmm

minikcim ben tatile gitmedim ama en güzeli duşun altına beraber girmek olacaktır sanırım .. sen yıkandıktan sonra eşin sana versin onu yıka eşin alsın sen hemen durlan ve çık bornozunla onu en pratik yöntem bence bu olacaktır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…