2008 Kasım Anneleri

oooo dişsizler olarak bayada kalabalıkmışız canım içim rahat etti şimdi ben de bir tek benimkinin dişi yok sanıyordum sırnaşık şey

bu arada benimki de koltuğa tutunup kalkıor ya da kalkmaya çalışıyor diyelim yavrumun elleri kayıyor düşüyor

yemek olarak canım acayip mercimek çorbası istiyor ama annemde yiyeceğiz bugün o yüzden o ne yaptıysa ona talim cokacimcoook

temizlik dedin de eylülcüm aklıma geldi canım kocişim dün temizliğimi yapıvermiş bir güzel sağolsun tatilden döner dönmez işe başlayınca bi yere dokunamamıştım çok sevindim aşkım benim :asigim:

patlıcan yemeği yaptım
yoğurtlu börülce bi de
yeter
doymayan semerini yisin şakkıdı

eylül
benimde aspiratör silincek ne zamndır elim gitmiyo bi türlü yaf
bende uğraştım temizliğe bugün baya canım çıktı

mmmf kafa
sen zayıflıyosun diye evdekileri de mi ölüm diyetine soktun. toplama kampımı nan orası????naniknanik

derin çok geçmiş olsun biran önce iyileşsin yavrucuk nazaramı geldi ne

dişi olmayanlar telaşlanmayın benim arkadaşımın kızı 14 aylıkken ilk dişini çıkardı bikaç hafta içinde tek tek patlamaya başladı dişleri

len beyazatlı melek ne beleşçi hatunsun nan sen :mymeka:
yemek anadan ,temizlik kocadan ,bende gelim tuvalet işlerini görim istersen..kaydirigubbakcemile3

selamlarrrrrr
çok mutluyum artık bizim de bir dişimiz varrr:lepi:
aaa bu diş ne kdar kısa sürede çıkıyormuş yavv akşam saat 4 gibi yemeğini yedirdim yatırdım çok rahat uyudu saat 7de yemek saatiydi muhallebi yaptım kaşığı bi soktum tık tık diye ses geldi babasıyla kudurduk sevinçten ama henüz görünmüyorrr dişsizler kulubüne bende yazacaktım kendimi ama gerek kalmadıkaydirigubbakcemile5kızım hiç sorunsuz çıkardı bu dişi darısı öteki çıkacak dişlerinin başınaaaaa
bu arada gülizgül 8.ayınız kutlu olsun canımmmmm
zeynam tatile çıkıyormuşsun az olsun güzel olsun bak keyfine bu arada efenin videosuna bayıldım maşallah
eylül rüyana çok güldüm söylemden geçemeyeceğim cicimkaydirigubbakcemile3
karamio canım bende geceleri sadece emziriyorum akşam yatırmadan önce iyice karnını doyur zaten gece boyunca uyuyorlar çok acıkacaklarını sanmıyorummm

ay lavişcim hadi hayırlı olsun sizinde dişiniz ,kolay çıkması ne güzel dimi ,benim kızın da öyle oldu ilk dişleri ,üstler çıkıyo şimdi onda da sorun yaşamadık umarım böyle devam eder..

canım gozunuz aydın ıns dıgerlerıde sorunsuz cıkar a.s.

bis geldikk
hava çok güzeldi bugün banyomuzu yaptık kendimizi sokaklara attık :))
caddebostan sahile indik mis gibi deniz havası aldık parkta kaydıraktan kayıp sallandık dönüşte annaneye uğrayıp karnımızı doyurduk ve eve geldik.
ne iyi geldi bugün bana da Duru hanıma da :))

lavişcim hadi gözünüz aydın ilk inciniz hayırlı olsun :)) bebekten bebeğe değişiyor diş çıkarma çok şükür bizde hiçbirinde anlamadık diş çıkaracağını. tüm bebişler böyle rahat çıkarır inşallah.

Bugün Ceren düştü hemde yerde bişey serili değildi.Burnu azıcık kanadı.Kızdım biraz anneme.
Annem bakıyordu.ben azıcık uyuyayım dedim.Annemde yere bıraktı.Anne yanında dur düşer dedim dinlemedi.
Birde yanındaydım diyor İnşallah önemli bişey olmaz.

Görümcem böyle bebekken düşmüş burnu kanamış.sonrasında baya çekmiş burnundan.En ufak bişeyde kanıyormuş.Bana bunu annalttılar ya ondan sonra septik oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…