2008 Kasım Anneleri

krikitos hoş geldin canım
lavişin dediği gibi yöntemler var ve gayet güzelde anlatmış
pek çok tarif var aslında bunların en güzelini ek gıda topiğimizde çeşit çeşit tarif bulabilirsin tatlım

yüzüstü yatırınca ağlamaya başlıyor hiç sevmiyor ama sürekli yürümek istiyor oturunca aglıyor çıglık atma bizimkindede var gegegege diye bagırıyo daha çok aglarken bile artık öyle aglıyo

selam arkadaslar umarım hepınız ve tum bebısler ıyısınızdır benım canım cok sıkkın oglusaumun butun resımlerı fotograf makınesınden yanlıslıkla sıldım germafoldumben:gitme:ı gelırmıkı acaba ya fotografcıya versem of of gıttı butun hersey

canım benim pğlumda aynı hiç bişey yemek istemiyor..

ne yapsam çöpr gidiyor inanılmaz üzülüyorum..

ama sütün geliyorsa sorun değil..dr um banada öyle diyor ısrarla..

çünkü adı üstünde diyor ek gıda temel değil.. emzir doyur sonra ne yerse ver bir iki kaşık..

ayy geçmiş olsun insan nasıl üzülüyor..

çok yoktur içinde inşallah..

ben bi yerden gelir gelmez hemen makinadaki fotoları pc ye atıyorum korkudan:)

yani kurtulacağını pek sanmıyorum üzülme ama çünkü benimde başıma gelmişti daha önce..ama inşallah seninkiler kurtulur canım..

Selam kızlar

Bugün Kk dan NıLBERA ve AZRA-SILAyla buluştuk.Güzel bir gündü.Çok şekerler.
Kardeşleride vardı ama onların nicklerini bilmiyorum.

bence bebeişler bişey yemiyorsa.Kendi yemeklerinizden yedirin az az.

Benim kızda tatsız tuzsuz şeyleri yemiyor.ama bizin yediklerimizi istiyor.Yiyor.
zaten 9. aydalar büyüdüler artık.çok kasmayın.

Melek utku geri getirebilecek kişiler vardır inş.

böyle olaylar çok duydum.Makinadan özel rsimleri sildiği halde fotoğrafçı izinsiz ulaşıp,çoğaltmış gibisinden.
vardır yolu ama onu bilen kişiyi bulmak mesele

:gitme:saol arkadaslar tesekurler yarın bellı olur artık butun resımlerı ondanydı pcye fazla yuklemıyodum cunku format atılıyo dıye ordan sılınır dıye dusunurken kendım yanlıslıkla sıldım pcde olan ve teldekıler harıc dogru duzgun resmımız kalmadı esımın arkadası program falan bulmus artık yarın bakcaklar ınsallah duzelır ıcım gıttı valla bıde kardesımın yenı bebegı olmustu 4 aylık oda onun resımlerıde vardı hep bana sakın sılme dıyodu nasıl dıycem bılmıyorum neyapalım gıttıysede yapcak bısey yok

üzülme canım.Canınız sağolsun yine çekersiniz.
Evet eskiyi getiremezsen üzüleceksin ama günümüz çocukları çok şükür tüm imkanlardan faydalanıyorlar.Her saniyelerini çekebiliyoruz.
Bundan sonra hemen yedeklersin artık.

bende geçen pc dekileri düzenledim.telefondada vardı.Onları yükledim pc ye.Fakat flash belleğe atmam lazım

teşekkürler canım.
Sizde kolay gelsin

darkcım geçmiş olsun tatlım yaa oluyor böle arada bizimkide yataktan uçmuştu babamız saolsun bir anlık ihmali .. önemli bişey olmasın da düşe kalka büyüsünler ..
Sağol lelalcim haklısın

Diştendir canım.Çok huysuz olduğunda ben biraz calpol veriyorum.ağrısını kessin diye.Yoksa başedemiyor kuzum diş ağrısıyla.Uyuyamıyort
Seninkide dişten olabilir mi? Acı bi çığlık mı nasıl?

cvp verenlere teşekkür ben yeni yeni öğreniyorum 2 gündür çok girme şansım oldu ya bişey sorcam ama hem bu konuların üzerine anlamsız olcak hemde komik amaaann gülen güsün gari :) bebekleri şukadar ay oldu bukadar ay oldu falan resimleri falan nerdn ekliyonuz benimde bebeğim büyüyor bende istiyom yaaa

aa ne güzel azra sılayı biliyorum diyet gruplarından

canım ben sana resmı nasıl eklıycegını anlatayım resımı Glitterfy.com - Customize Glitter Graphics, Glitter Text, Glitter Photos bu sıteyı acıyosun gozat dıyosun resmı pcden secıp start dıyosun sonra generate glıterr graphic dıyosun ardında 2 sıradakını buraya kopyalıyosun umarım anlatabılmısımdır:kedi:

LELAL MERHABALAR

ozelden yazmak istedim sana ancak ozel mesajlara kapalı sanırım profilin yazamadım

medipol hakan bey in hastası oldugunu okudum epidural sezaryan konusuna sıc ak bakmıyor vs diye yazmıssın tabi dogumundan once devamı yok konunun bende 4 agustosta hakan bey de sezaryan olacaagım epidural yapmak istemedigini israrla bugun soyledi ve basımdan kaynar sular dokuldu ilk dogmumum boyle yaptımkesinlikle epidural istiyordum çok etkilendim o an basiretim baglandı konusamadım ama izne çıkıt zaten hakan bey ne yapmalıyım bilmiyorum bana bilgi verebilirsen üozelden yada burdan burayı mesgul etmek istemem çok ama çok sevnirim minnettar kalırım
simdiden tesekkurler

krikitosçum aramıza hoşgeldin
ek gıdayla ilgili şeyleri ek gıda topiğinde konuşuyoruz daha çok http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/257537-ek-gidalara-basliyoruz-156.html
izmirliyim bende ve ve kasım annelerinde izmirli çok az,o yüzden memeleketimden birini burda görmek çok güzel :)
ben kızımı Hurşit Apa ya götürüyorum cnm.bornovada muayenehanesi,ayrıca behçet uz çocuk hastanesinde çalışıyor.ben çok memnunum,bana göre süper bir doktor,vizitesi de uygun,tavsiye ederim

Son düzenleme:

Merhaba kızlar.

Darkcım geçmiş olsun.Ben de düşürdüm cumartesi günü yavrumu.Ne kadar kötü oldum.Kuzenime gitmiştik annemle.Uykusu geldi Anıl'ın.Çekyatı açtı kuzenim bebeği yatırmak için.Kenarına sandalye ve iri bir yastık koydum.Diğer tarafı duvara dayalıydı.Boşluk olan bölümde 40 cm lik açıklık kaldı.Bişi olmaz dediler.Sonra bir ağlama.Odaya girdim.Yatakta bebeği göremedim.Hani Ezogelin filmindeki gibi.Gözlerim doldu geldi.Yavrum düşmüş o açıklıktan daracık yere.Şükür bişi olmamış.Biraz ağladı ve sustu.Belli ki çok canı yanmamıştı.Ama yinde de kendimi suçlu hissettim.Hiç ihmale gelmiyo valla.lmaz:

çok geçmiş olsun canım..

darkçım sanada çok geçmiş olsun..

insan mahfoluyo gerçekten benim oğlumda düştü ..

hiç hatırlamıyorum panikten hemen eşimi aradım çünkü elim ayağım titriyodu..allahtan daha yeni çıkmıştı döndü hemen..

o kadar perişan oldum ki eşim zile basıyo kapıyı bile açmadım telaştan :)

çok fena bi takıntı oldu ama pat diye bi ses duyunca çığlığı basıyorum..

aa ne güzel azra sılayı biliyorum diyet gruplarından

Evet canım diyet gruplarındaymış bende dün öğrendim.Zaten diyeti bozmadı salata yedi :)))

Fotolarımızı koymamaış daha Nilbera koyarsa bakarsın.

terşekkürler canım.Sizede geçmiş olsun.
Zaten herkese göre hiiiiiiiiiiiiiç bişey olmaz.Ama nedense oluyor.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…