- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.261
kasım anneleri biri ban yardım etsin oğlum hiç birşey yemiyor sebze püresinden buharda hazırlıyorum patetes kabak olunca yiyiyor diğerlerini yemiyor içine zeytin yağı koyunca direk 1 kaşık bile yemeden kusuyor ama zeytin yağı yedirmezsemde kabız oluyor yaa napçam ya ağlamak üzereyim yoğur sebze meyve hep kavga gürültü yiyiyorum dr da normal dio deli ediyor oğlum 2 aydır kilo almıyor veriyor hiç uyumuyor diş çıkartıyor ateşleniyor ama dr.normal diyor izmirli anneler çocukları hangi doktora götürüyorsunuz yardım tarif bilen çoculkarın sevdiği seyler bilen yok mu?
selam arkadaslar umarım hepınız ve tum bebısler ıyısınızdır benım canım cok sıkkın oglusaumun butun resımlerı fotograf makınesınden yanlıslıkla sıldım germafoldumben:gitme:ı gelırmıkı acaba ya fotografcıya versem of of gıttı butun hersey
teşekkürler canım.ayy canıım hiç yok demem valla geliver bir zahmet kaydirigubbakcemile3 evet biraz beleşçi gibi oldum ama ne yapayım yoğun çalışan tatili olmayan benim ben evde olsam kocam çalışsaydı heralde ben yapardım galiba sanırsam belki biraz yardım alırdım yine de naniknanik
lavişciğim ilk dişiniz hayırlı olsun canım benim
şimdi dişsizler kulubümüze duru okyanus hanımı da dahil edeceğiz
karamionun dşiçi eniştesinin dediği olayı ben de biliyorum herkes öle diyor ama hiç kimse nedenini bilmiyor
darkcım çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm cerenciğime inşallah bişeyi yoktur olacak artık böle aksilikler yavaş yavaş başlayacak hele bir de yürürlerse bilmiyorum artık
kızlar benim oğlum yolda kucağımıza gelmek istemiyor atıyro kendini yere bir taraftan babasının bir taraftan da benm elimi tutuyor yürüyor,yürümeye çalışıyor yani cin olmadan adam çarpıyor benimki diyorum kaydirigubbakcemile3
Sağol lelalcim haklısındarkcım geçmiş olsun tatlım yaa oluyor böle arada bizimkide yataktan uçmuştu babamız saolsun bir anlık ihmali .. önemli bişey olmasın da düşe kalka büyüsünler ..
Diştendir canım.Çok huysuz olduğunda ben biraz calpol veriyorum.ağrısını kessin diye.Yoksa başedemiyor kuzum diş ağrısıyla.Uyuyamıyortarkadaşlar yardımcı olurmusunuz oglum üç gündür ne gece nede gündüz uyumuyor yemesi keyfi normal sizce neden olabilir dişleri çıkmadı ondan uykusuz olabilirmi birde hala emeklemiyor emeklemesi için herhangi bişey yaptınızmı şuan 8 ay 2 günlük normalmi emeklememesi cvp verirseniz sevinirim
Seninkide dişten olabilir mi? Acı bi çığlık mı nasıl?ben geldimmmmm
dişimizi kutlayan tüm teyzelerrimize teşekkür ederiz,dişsizler kulubümüzdeki bebişleirnde dişi kolayca çıkıverir inşallah
ypc canım benim kızımdada emeklemeye dair bir hareket hiç yok emekleme dışında herşeyi yapıyor yüz üstü yatmaktan hiç hoşlanmıyor
ya kızlar kızım dünden beri durmadan çığlık atıyorrrr neden ki??
selam kızlar
bugün kk dan nilbera ve azra-sılayla buluştuk.güzel bir gündü.çok şekerler.
Kardeşleride vardı ama onların nicklerini bilmiyorum.
Bence bebeişler bişey yemiyorsa.kendi yemeklerinizden yedirin az az.
Benim kızda tatsız tuzsuz şeyleri yemiyor.ama bizin yediklerimizi istiyor.yiyor.
Zaten 9. Aydalar büyüdüler artık.çok kasmayın.
cvp verenlere teşekkür ben yeni yeni öğreniyorum 2 gündür çok girme şansım oldu ya bişey sorcam ama hem bu konuların üzerine anlamsız olcak hemde komik amaaann gülen güsün gari :) bebekleri şukadar ay oldu bukadar ay oldu falan resimleri falan nerdn ekliyonuz benimde bebeğim büyüyor bende istiyom yaaa
Bugün Ceren düştü hemde yerde bişey serili değildi.Burnu azıcık kanadı.Kızdım biraz anneme.
Annem bakıyordu.ben azıcık uyuyayım dedim.Annemde yere bıraktı.Anne yanında dur düşer dedim dinlemedi.
Birde yanındaydım diyorİnşallah önemli bişey olmaz.
Görümcem böyle bebekken düşmüş burnu kanamış.sonrasında baya çekmiş burnundan.En ufak bişeyde kanıyormuş.Bana bunu annalttılar ya ondan sonra septik oldum.
Merhaba kızlar.
Darkcım geçmiş olsun.Ben de düşürdüm cumartesi günü yavrumu.Ne kadar kötü oldum.Kuzenime gitmiştik annemle.Uykusu geldi Anıl'ın.Çekyatı açtı kuzenim bebeği yatırmak için.Kenarına sandalye ve iri bir yastık koydum.Diğer tarafı duvara dayalıydı.Boşluk olan bölümde 40 cm lik açıklık kaldı.Bişi olmaz dediler.Sonra bir ağlama.Odaya girdim.Yatakta bebeği göremedim.Hani Ezogelin filmindeki gibi.Gözlerim doldu geldi.Yavrum düşmüş o açıklıktan daracık yere.Şükür bişi olmamış.Biraz ağladı ve sustu.Belli ki çok canı yanmamıştı.Ama yinde de kendimi suçlu hissettim.Hiç ihmale gelmiyo valla.lmaz:
aa ne güzel azra sılayı biliyorum diyet gruplarından
terşekkürler canım.Sizede geçmiş olsun.Merhaba kızlar.
Darkcım geçmiş olsun.Ben de düşürdüm cumartesi günü yavrumu.Ne kadar kötü oldum.Kuzenime gitmiştik annemle.Uykusu geldi Anıl'ın.Çekyatı açtı kuzenim bebeği yatırmak için.Kenarına sandalye ve iri bir yastık koydum.Diğer tarafı duvara dayalıydı.Boşluk olan bölümde 40 cm lik açıklık kaldı.Bişi olmaz dediler.Sonra bir ağlama.Odaya girdim.Yatakta bebeği göremedim.Hani Ezogelin filmindeki gibi.Gözlerim doldu geldi.Yavrum düşmüş o açıklıktan daracık yere.Şükür bişi olmamış.Biraz ağladı ve sustu.Belli ki çok canı yanmamıştı.Ama yinde de kendimi suçlu hissettim.Hiç ihmale gelmiyo valla.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?