2008 Kasım Anneleri

yaa dikkat etmekle inmiyor ya hayatım benimkii çok moralim bozuluyor ama oğluma bakıp şükrediyorum yine de .Ben acayip şiştim hamileyken bir göbek vardı inanılmaz büyüktü inanılmazzz:)) ya video çekmiştim kendi kendime şimdi bakıyorum ona aman yarabbi patlayacak gibiyim yaa.Ama hiç çatlağım yok ne hikmetse ne kadar esnekmişim diyorumm.Şu kilolarıda bi verebilsem en azından bir kısmını çok rahat etcem amaaa ( şekerim çok düşüyo tansiyonum hep düşük rejim yapamıyorum açıkçası ama diyetisyene gitmem lazım galibaa benimm off off

kızlar bende veremiyordum ama son 15 günde 5 kilo verdim..çok mutluyum çokk ama sıkı bi diyet yapmaktayım..açım aççççç....
Boyum 165 kilom 65..hamile kalmadan önce 58 kiloydummm ..daha 7 kilomvar

ama kızlar 5 kilo vermeme rağmen vücudumda bi değişiklik yok ...anlamadım gitti...

Çok iyi vermişsin Güliz.Vücudunun sıkılaşması biraz zaman alıyo galiba.Burda bir arkadaşım var.O da 2007 kasım annesi.Vücudu kendine yeni geldi.Sıkılaştı ve kilo verdi.Eski haline geldi.Sıkılaşırsın seneye.

ben çok azimliyim canım..hiç bişi yemiyom desem yeridir. her görenin aa kilo almışsın demesinden bıktım..sanki çocuğu başkası doğurmuş gibi. kesinlikle eski kiloma dönecem..zemuszemus ama dediğim gibi 5 kilo vermeme rağmen daha bi değişiklik yokkk...

pirayecim senin boyun kaç canım..

hamilelikten öncde şimdiki, kilomdaydım ama çok güzel görünüyodum şimdi öle değil ama kollarım kalın kalın,göbeğim var geçen arkadaşın nikahında foto.çektirdim aman allahım kollarım nasıl kalın çıkmış çok sinir oldum nikah için elbise alıyım dedim beğendim bitane vücudu çok güzel oldu göbek möbekte çıkmadı ama göğüslerden kapanmadı fermuar mağaza personeli ve kociş seferber oldu kapatmak için ama sinir oldu almıycam dedim şu göğüsler küçülse başka bişey istemiyorum

gulizcim boyum 1.63 ya da 65 kilomda dün 64 tü bugün 65,sen nasıl verdin kız 5 kilo bende istiyom yaa bunalıma giriyom yoksa kendim girdiğim yetmiyo kocişide bunalıma sokuyrum:))
eylül ye yavrum yeee sen çok güzelsin bu halinle

benim göğüslerde yeni yeni küçülmeye başladı süt dolu iken gömleklerimin düğmeleri kavuşmuyordu kaydirigubbakcemile3 şimdilerde giyebiliyorum rahatça eskisi kadar sür yok tabi daha az olduğu için böle sanırım tamamen bitince iyice küçülecek

guliz cnm öyle hiç bişey yemeyince sütün azalmıyomu benim zaten az zayıflıycam diye bitrmiyim iyice

canım benim sütümde hiç bir değişiklik yok.aynı geliyo..ama benim sütüm çok iyiydi ..benim kız ememmiyodu daha düne kadar sağmak zorunda kalıyordum.ağrı olmasın diye..ben sabah sadece 1 dilim kepek ekmeği, hemenn miniminnacık peynir ve şekersiz nescafe içtim., arada 2 kayısı yedim, şimdide yine 1 dilim kepek ekmeği salatalık, domates ve karpuz,,akşam yemeğini tam yiyorum ama saat 18 gibi yemiş oluyorum 1 saat sonrada yarısaat yürüyüşe gidiyorum..yani anlıcan açım canım...

aynen benim düğmeerde kavuşmuyooo :)) Pamela Anderson nu aratmıyorum maşallahhhh..delikafadulden

senin kilo sorunun yok herhalde eylülcümm...kıskandımmmm
kilom var ama kilo sorunum yok allah şükür

ay duyanda seni dombili sancak personel seferber olmuş pehhhh,inanmayın fıstık gibi hatun bu valla ,azıcık göbek var oda kimde yokki ..opuyorumnanaktan

Ya konuşmayın şu kilolardan niye sinir bozuyosunuz öğlen öğlen. Daha yemeğe inecektim. ılk 6 ay süt bahanesi vardı şimdi o da o kadar yok. 8. buçuk aylık. Ama ben hala Gülizgül gibi rejime başlayamadım. Sanki öyle sıkı bir rejim yaparsam kızıma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor hala. Tabii tatlıları, makarna pilavları kızım için yemiyorum :)))

Eylülcüm beni de al yanına anacım. Ben anca bir dahaki yaza forma girerim.

gulizcim bende gündüzleri az yiyorum ama akşam yemeğinden sonra çok tatlı istiyo cnm aburcubur tatlı onları kaçırıyorum biraz
eylülüm sağol cnm o senin güzelliğinopuyorumnanaktan
ya şimdi benim samimi arkadaşlarımın hepsi bekar 2 tanesi yeni evlendi hepsi zayıf önceden bende baya zayıftım fıstık gibi giyinirdim minicik etekler şortlar ee şimdi çok kilolu olmasamda doğum yaptık farkediyo eskiye göre giymek istediğim bazı şeyleri giyemiyorum arkadaşlarıma diyorum çokmu şişman gözüküyorum ehh diyolar azcık gülümser bi ifadeyle sinir oluyprum diyorum yapın çocuk sizide görcem(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…