- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.461
ama kızlar 5 kilo vermeme rağmen vücudumda bi değişiklik yok ...anlamadım gitti...
Çok iyi vermişsin Güliz.Vücudunun sıkılaşması biraz zaman alıyo galiba.Burda bir arkadaşım var.O da 2007 kasım annesi.Vücudu kendine yeni geldi.Sıkılaştı ve kilo verdi.Eski haline geldi.Sıkılaşırsın seneye.
günaydın kızlar
asortiecim hoşgeldin cnm
mmmfcim geçmiş olsun
zeyna foto.lar çok hoş çıkmış allah mutluluğunuzu bozmasın
kilolar gündemde yine bende 67 kiloydum 1 ay önce azcık dikkat ettim yediklerime 65 eindim dün sabah 64.9 uda gördüm ama bugün yine 65azimliyim 60 a düşçem inşşşşşşşşş
kilo vermek mi ..pehhhhh
şu anda dün akşam yaptığım bol kalorili pastamı yiyorum ...ohhhhh misss...
guliz cnm öyle hiç bişey yemeyince sütün azalmıyomu benim zaten az zayıflıycam diye bitrmiyim iyice
benim göğüslerde yeni yeni küçülmeye başladı süt dolu iken gömleklerimin düğmeleri kavuşmuyordu kaydirigubbakcemile3 şimdilerde giyebiliyorum rahatça eskisi kadar sür yok tabi daha az olduğu için böle sanırım tamamen bitince iyice küçülecek
kilom var ama kilo sorunum yok allah şükürsenin kilo sorunun yok herhalde eylülcümm...kıskandımmmm
hamilelikten öncde şimdiki, kilomdaydım ama çok güzel görünüyodum şimdi öle değil ama kollarım kalın kalın,göbeğim var geçen arkadaşın nikahında foto.çektirdim aman allahım kollarım nasıl kalın çıkmış çok sinir oldum nikah için elbise alıyım dedim beğendim bitane vücudu çok güzel oldu göbek möbekte çıkmadı ama göğüslerden kapanmadı fermuar mağaza personeli ve kociş seferber oldu kapatmak için ama sinir oldu almıycam dedim şu göğüsler küçülse başka bişey istemiyorum
kilom var ama kilo sorunum yok allah şükür
önemli olanda o ...ne güzel kendinle barışık olmannnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?