2008 Kasım Anneleri

Çok mu belli öğretmen olduğum :))) ay çok hoşuma gitti

sizimi kırcam şeker istediğiniz resim olsun
Fotolar süper maşallah

haklısın walla.önce büyük olsun diye çalışıyorduk

Çok özledik cadı erken gellllllllllllllllllllllllllll

Mmmmf nasıl verdin canım ya şu kiloları.Söyle bize de.Bak valla giyecek bişi kalmadı.Otobüste hamileyim diye yer veriyolar.Süt verirken diyet nasıl yapılıyo?
yapma yaa yer mi yeriyolar (

ne o boy kılo yarısması mı yapılıyor
valla bende farklı degılmısım sevındım bu duruma
yanız degılsınız kızlarr :))
ahahhaa gel gel hepimiz aynıyuk

de get

kızlar geçmişe şööle bi baktımda tavsiye ederim sizde bakın
gözlerim doldu çok fena
hamileliğimizin sonları ve doğum yaptığımız zamanlara ayy süper bi mutluluk
Allahım sağlıktan sıhatten ayırm binlerce şükür

canım üzme ama beni yaw
bak zaten hasta oluyorum
felaket bi sırt ağrısı
dün yandık yandık tutuştukya
bende soğuk suyla duş alıp dışarı çıktık kandilleşmeye akşam bahçede terasta falan oturduk
bugünde anında görüntü nefes alırken ciğerlerim batıyo valla
yandım

günaydınnn
zeynaa ya senin bu küçük adam çok tatlı ama ya özellikle de gözler ve kirpikler maşallahı var valla

juliii kız alemsin valla fantazi demek :))) valla yiyor öle makarnayı öpüom bende ne yapayım çok çekücü :)))

dün kızım annanesi ile halama gitmiş bir trene binmediği kaldı annem ona da bindirmiş :) başta biraz ürkmüş sesten cimcime ama sonra hop uykuya dalmış. eve geldiğinde beni içeri sokmayın diye bağırıyordu. tam sokak kızı irma olacak bu kız içeri zor alıyoruz :)

mmf bu arada biz resim göremedik kaldırmışsın hemen bizde isteris ama hadi :)

gunaydın kızlar

zeyna aıle saadetıne bayıldım
cok hos cıkmıssınız
delıkanlıların da sana benzıyor maasallah

mmf ben de gormek ıstıyorum yaaa
neden hemen kaldırdın fotoyu
kımbılır yakısıklı memo ne durumdaydı

lelal bızım kucuk beyde zıl sesını duyar duymaz kapıya gıdıyor
bılıyor kapının acılacagını ve o kapıyı acıkken gordugunde kapatabılene askolsun
cıglık cıglıga bagırıyor

dun oglum benı severken hırsından kulagımdakı kupeyı cektı canımı cok acıttı ama kahkahalara boguldu resmen
ve ayrıca babamla oynasırken babamın uzerıne saksıyı cektı sehpanın uzerınden aksam aksam adamı toza topraga buladı
yalnız bunların hepsınden ayrı bır haz alıyor kuzucum

kızlar çok hastayım yaa
bugün dra gidicem antibiyotik yazsın kaldırsın beni ayağa
puff bankadada da işlerim var nası gdicem valla düşünüyorum kara kara

günaydın kızlar öncelikle resimlerini gördüğüm yakışıklılara seslenmekistiyorum

gerçi mehmet akif bey burada pek yakışıklı haliyle değilde böle hamın hanımcık bir tavırla çıkmış olsun yakışır benim delikanlı oğluma büyüyünce tam delikanlı olacak bunlar

yiğit efe de maşallah ne güzel oturmuş simidinde ne güzel pozlar varmiş benimkinin denizdeki bütün pozları ağlar vaziyette büyük oğlumuzda pek bir yakışıklı hani ama en çok yiğit benziyor sana zeynacım, bu arada sen de çok seksisiin sölemeden edemeyeceğim şakkıdı

mmmfcim geçmiş olsun ay sıcaklarda insan ne yapacağını aşışrıyor doğla olarak hasta da oluyor dikkat et canım kendine

bir makarna muhabbeti dönmüş galiba benim oğlumda makarna yiyor ve çok seviyor öle blendırdan falan geçirmiyorum kaşıkla bölüp bölüp veriyorum

dün benim oğlumda motorsiklete binmiş kızlar manyak ananesi akrabalara gitmiş orada kuzenim almış önüne gezmişler köyde ama oğlum çok sevmiş

lelalcim benimki de aynı senin kız gibi sokaktan içeri girmek istemiyor basıyor çığlığı ne yapıcaz bunlarla bilmem heleki kışın yandık biz

mmmf geçmiş olsun ama resmi göremedim galiba kaldırmışsınn.Zeynacım sizin resimlerinizde pek güzel çıkmışş.Zayıfçacık ne güzelsinn.(( Oğluşlarında aynı sana benziyoo maşallahh allah mutluluğunuzu daim etsinn.

günaydın kızlar
asortiecim hoşgeldin cnm
mmmfcim geçmiş olsun
zeyna foto.lar çok hoş çıkmış allah mutluluğunuzu bozmasın
kilolar gündemde yine bende 67 kiloydum 1 ay önce azcık dikkat ettim yediklerime 65 eindim dün sabah 64.9 uda gördüm ama bugün yine 65 azimliyim 60 a düşçem inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…