- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.441
Çok mu belli öğretmen olduğum :))) ay çok hoşuma gittinası yani :1shok:
benimkide aynı yırt kendini gönlü yoksa dönüpte bu kadında bişi diyo bi bakayım demez kime çektiyse (bkz.zeyna kafa)
sakın verme ödev falan okuduklarımın arasına girersin beni üzersin cicim
ayrıca fotolarda süper çıkmışsın tam öğretmen havası bilmesem öğr. misin derdim valla
alkisalkisalkis
Allah yardımcın olsun
benimde kaynana bozuntusu bakıyo mecbur olmasam tenezzül etmem edilecek bi zaat değil çocuklarımız için katlanıyoruz en iyi eldense en kötü babanne iyidir diye avutuyorum kendimi
aman öle arkadaşmı olur görüşe sen onla boşveeeerrr kötükedihüso inş. kendide şişer
canım benim kendine mi benzetcen prenseside mideleri belli lütfen bozma motabalizmasını hanfendinin
yer veren kişilere veriş sebebinden dolayıklava: :mymeka:
bende 1.60'ım ve 51.700'üm ama bu göbek başlı başına 2 kg. ne yaptıysam gitmedi kamufulete etmekten bıktım ve kendim ince koca bi göbek çok komik oluyorum eşim bile denizde "ya senin baya göbeğin varmış" dedi beni bitirdi :mymeka:
özeliz biz kazen bizi çok sevdi kürk verdi kızarttı kaydirigubbakcemile3
ya kk kartı aldık alınca öle olduk bi nevi madalya taktılar işte
benim boyum ve ben 80
olsun bi yasemin geçecek bunlar geçmese bile boşveeeerrr dünyada kaç kişi öle bir melek sahibi olmak için 100 kilo olmaya razıdır bi düşün canım :1hug:
Fotolar süper maşallahsizimi kırcam şeker istediğiniz resim olsun
haklısın walla.önce büyük olsun diye çalışıyorduk2008 annelerinin ortak derdi sanırım göbüşler hamileyken ne kadar büyükse doğumdan sonra ne kadar küçükse süksen o kadar çok oluyo:))))))
benim göbeğimde 60ı devirmeden inmiyo ne varsa şu 60da neyse bu hafta devircem inşallah
Çok özledik cadı erken gellllllllllllllllllllllllllllslm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uzun bir aradan sonra geldim pek geldim sayılmaz asdlında ufak bir kaçamak yaptım desem yeridir şuan yazlıktayım ardayı anneme bıraktık eşimle denize die denizde kötü olunca direk cafeye geldim evdeyken internetim yoktu bilgisayarda bozuldu giremedim özledim bea sizi
yapma yaa yer mi yeriyolarMmmmf nasıl verdin canım ya şu kiloları.Söyle bize de.Bak valla giyecek bişi kalmadı.Otobüste hamileyim diye yer veriyolar.Süt verirken diyet nasıl yapılıyo?
ahahhaa gel gel hepimiz aynıyukne o boy kılo yarısması mı yapılıyor
valla bende farklı degılmısım sevındım bu duruma
yanız degılsınız kızlarr :))
bizi kimse görmedi tabe yakışıklı memodan bende sileyim bari :dilcikar:
kızlar çok hastayım yaa
bugün dra gidicem antibiyotik yazsın kaldırsın beni ayağa
puff bankadada da işlerim var nası gdicem valla düşünüyorum kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?