2008 Kasım Anneleri

arkadaşlar akşm için hayın planlarım var memo üzerinde domateslimakarnayı balendırdan geçirip vermeyi düşünüyorum siz verdinizmi kesin vermişinizdir
bunun dışında muhallebi vermiicem daha
vee oğlum kabız oldu beklenen son :)=
neyse şükür yaa

Canım ben bir de muhallebi versem 3 gün çıkmaz dışarı vallahi. ınşallah düzelir. Makarnayı sanırım Safiş vermişti yoğurtlu. Lelal de çubuk makarnayı öpücük şeklinde veriyormuş. Hafif çatlak olur kendisi.b Fantezilerine Duru'yu da alet etmiş. Ben vermedim daha.

Zeynacım insana moral veriyosun kilo konusunda. Her ne kadar sen de bir tüy siklet olsan da. Verdiğin moral yeter.

Ben diyorum kasım anaları göbüşlü diye. Ama en takdir ettiğim isim dünürüm mmmf'dir. Bu konuda üstüne tanımıyorum vallahi.

ben makarnayı bayadır veriyorum severekde yiyiyor özellikle kıymalı ve acılıysa bu akşamda menüde var mesela

jülii beni boğazlıcak

kızlar yaa resimleri daha yüklemedim maalesef yükleyince koyarım hepinize teşekür ederim
sizi çoook özledim valla
zeyna sen nere gittin loo hemen benim yokluğumdan faydalandın zahiirr
bu arada tatilim çok güzel geçti gerçekten çünkü eylül hep annemdeydi neredeyse
bende olduğu zamanda hiç sorun çıkarmadı kuşum benim
suyu çook sevdi ama

neler kaynatmışsınız böyle
zati çok zor vakit bulupta geliyorum buralara ama yok anacım hızınıza yetişilmiyor maşallah

zeyna maşallah ne güzel çıkmışsınız a,lecek güler yüzlüsünüz Allah nazarlardan saklasın

mmmf canım ben verdim birkaç kez makarna
blendırdan geçirdim bazende çatalla ezdim
çok da katı olmamak lazım bu konularda ben yediklerimizden veriyorum artık azar azar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…