2008 Kasım Anneleri

aa cicim gittim kuadasına geçen gün giydim mini eteklerimi, şortlarımı kimse de bişey demedi aksine çok beğendiler ayna da şöle bir baktım kendime ohhh bal gibi de güzelim fazlam mazlam yok çok şükür işte accık ucundan göbek kaldı o da gider canım yakında zemuszemus

ayyy arada benimde tutuyo canım tatlı krizim ama ben hani diyolar ya önce hüplet sonra gümlet işte onu yapıyorum çok kaçırısam daha uzun yürüyorum.evde ip atlıyorum..evde biriken işim varsa hemen onu yapıyorum..(zayıflama işine girdiğimden beri evde işte kalmıyo):jeyyar: ütü yapıyom, yerleri siliyomm falan yani dengelemeye çalışıyorumm..ama daha yolun başındayım daha 8 kilom var gidecek olan..

hem sen eylülün dediğne göre manken gibiymişsin canım yaaa...

geçen h.sonu kocişle dışarı çıktık bende giydim minicik şort bacaklar idare ederde işte accıkta zayıflasam tam süper olcak
gulizgul cnm ben üşengeçlikten spor yapamıyorum temizlik ne kadar işe yarar bilmem

Son düzenleme:
Ne kadar şanslısın canım ya..bizim canımız gidiyo zayıflayalım diye...

benim bacaklar faan iyide benim üst bölgem kötü belim kalın önümde göbüşüm var...hele denize gidince ...kaçacak yer arıyorum..kocişe diyom sakin yerlere gidelim ...kafamızı dinleyelim diyom ama asıl sebebp başka...:)))

kızlar sitede bi tarif var bu karışım ile zayıfladığını iddia edenler varr.Diyetisyen önerisiymiş aslında daha öncede duymuştuk bunu..Denemekten zarar gelmez dedim ben başladım bakalımm:) size de tarif vereyim de yapınn bakeeemmmm

3 ekşi yeşil elma
1 limon
1 dal tarçın
8 tane karanfil
1 çorba kaşığı tane karabiber
3 litre su

elmalar ve limon kabuklarıyla birlikte 4 e bölünüp diğerleriyle birlikte düdüklüde kaynayacak.Tıslayınca 7 dk.kaynayıp kapanacak.Sıcak ve soğuk 2 günde bitecek...zemuszemus

amann bea ne zayıflıcamm yaa zaten sütüm iyice azaldı rejime başarsam hiç kalmaz allah korusun ben şimdilik böle iyiyim

deneyelim bakalım ..belkim daha çabuk veririz....

dısarıda ısım var dıye evden erken cıktım yemek yıyemedım
acaba ne yesem dıye soracaktım kı herkes dıyette cokacimcoook

bosverın hala emzıklı kadınız
hemen verılmez elbette kı daha onumuzde aylar var bahaneler devam edıyor nasılsa
hem dusunuyorum da eslerımız bu sekılde kılo almıs olsalardı hayatta vermezlerdı bence
ben dogum yaptım der yemeye devam ederlerdı

kızlar çok hastayım yaa
bugün dra gidicem antibiyotik yazsın kaldırsın beni ayağa
puff bankadada da işlerim var nası gdicem valla düşünüyorum kara kara
geçmiş olsun güzelim dur ben seni arayıp bi sesini duyayım rahat etmicem

alkisalkisalkis Şeniz çok sağol

kilo vermek mi ..pehhhhh
şu anda dün akşam yaptığım bol kalorili pastamı yiyorum ...ohhhhh misss...
kendinle bu kadar barışıksın ya sana diyecek kelimem yok tek verebileceğim :hooray:

aynen benimde belde göğüste kolda bacakta bişi yokda bel ve gömek felaket sudan çıkmak çıkıncada yatıp kalkmak istemiyorum yatınca yayılıyor bellki olmuyor ya

canım ben seneye 2. bebeği düşünüyorum onun için eski halime geri dönmem lazımmm..eşime gelince o hep zayıf hep zayıf..çok sinir bozucu yiyo yiyo zayıf..neresine gidiyo bilmemmm

herkesler kilo verme derdine düşmüş
bende arada bir girip yazıyorum ama anlaşılan çoktan unutulmuşum
hiç cevap veren yok
ama yinede yüzsüzlük yapıp yazmaya devam edicem iştemirmirmirmir

ben eski kiloma döndüm şekerler çok şükür
daha doğrusu doğumdan 1 ay sonra eski kilomdaydım

mmmf canım geçmiş olsun dikkat e kendine

zeynacım resimlerin hakkında yorum yapmıştım okumamışsın sanırım
yine size kocaman bi maşallah diyeyim ailecek süper görünüyosunuz

asorti hoşgeldin canım

bizde pazar günü günübirlik gittik denize Emir kumlara bayıldı doyasıya oynadı kuzum

bu arada haftasonu uzun bir yolculuk yapcaz kaynımın düğünü için
ama oğlum için andişeliyim hafif grip zaten 2 gündür birde hava değişimi falan etkiler mi acaba?

fater unutulmadın canım
hatırladıgım kadarıyla ıse baslamadın henuz ama hem ıs hem de kk arası gıdıp gelıyor bırcok arkadasımız benım gıbı

kılo da ben de hemen eskı kıloma dondum
2 kılo bılerek aldım sonradan cunku ıse basladıgımda cok kosturdum dıye cok zayıflamıstım ıyı de oldu
ben 42 kg ıle evlenmıs bırı olarak kocamın ve tum cevremın cok hosuna gıttı

uzun yol konusunda ben de cok kararsızım
ama senın kısa surelı bır seyahat sanırım
bız 15 gun ıcın gıdecegız ve ben kara kara dusunuyorum ne yapıcaz dıye
ınsa allah sorunsuz gecer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…