- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.481
gulizcim bende gündüzleri az yiyorum ama akşam yemeğinden sonra çok tatlı istiyo cnm aburcubur tatlı onları kaçırıyorum biraz
eylülüm sağol cnm o senin güzelliğinopuyorumnanaktan
ya şimdi benim samimi arkadaşlarımın hepsi bekar 2 tanesi yeni evlendi hepsi zayıf önceden bende baya zayıftım fıstık gibi giyinirdim minicik etekler şortlar ee şimdi çok kilolu olmasamda doğum yaptık farkediyo eskiye göre giymek istediğim bazı şeyleri giyemiyorum arkadaşlarıma diyorum çokmu şişman gözüküyorum ehh diyolar azcık gülümser bi ifadeyle sinir oluyprum diyorum yapın çocuk sizide görcem(
gulizcim bende gündüzleri az yiyorum ama akşam yemeğinden sonra çok tatlı istiyo cnm aburcubur tatlı onları kaçırıyorum biraz
eylülüm sağol cnm o senin güzelliğinopuyorumnanaktan
ya şimdi benim samimi arkadaşlarımın hepsi bekar 2 tanesi yeni evlendi hepsi zayıf önceden bende baya zayıftım fıstık gibi giyinirdim minicik etekler şortlar ee şimdi çok kilolu olmasamda doğum yaptık farkediyo eskiye göre giymek istediğim bazı şeyleri giyemiyorum arkadaşlarıma diyorum çokmu şişman gözüküyorum ehh diyolar azcık gülümser bi ifadeyle sinir oluyprum diyorum yapın çocuk sizide görcem(
Ya konuşmayın şu kilolardan niye sinir bozuyosunuz öğlen öğlen. Daha yemeğe inecektim. ılk 6 ay süt bahanesi vardı şimdi o da o kadar yok. 8. buçuk aylık. Ama ben hala Gülizgül gibi rejime başlayamadım. Sanki öyle sıkı bir rejim yaparsam kızıma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor hala. Tabii tatlıları, makarna pilavları kızım için yemiyorum :)))
canımcım kimse sana demiyor anlaşılan ay kilo almışsın diye..bana her gören diyo..sanki çocuk doğurmamışım gibi..çok moralim bozuluyo çoookkk..onlara inat verecem kiloları..bende kızımı düşünerek şmdiye kadar yapmadım ama artık ek gıda aldığı için ve artı sütümde iyi onun için çok düşünmüyorum...şu kilolardan biran önce kurtulmak istiyorum....azimliyim azimliiiii
Ne kadar şanslısın canım ya..bizim canımız gidiyo zayıflayalım diye...aa cicim gittim kuadasına geçen gün giydim mini eteklerimi, şortlarımı kimse de bişey demedi aksine çok beğendiler ayna da şöle bir baktım kendime ohhh bal gibi de güzelim fazlam mazlam yok çok şükür işte accık ucundan göbek kaldı o da gider canım yakında zemuszemus
benim bacaklar faan iyide benim üst bölgem kötü belim kalın önümde göbüşüm var...hele denize gidince ...kaçacak yer arıyorum..kocişe diyom sakin yerlere gidelim ...kafamızı dinleyelim diyom ama asıl sebebp başka...:)))geçen h.sonu kocişle dışarı çıktık bende giydim minicik şort bacaklar idare ederde işte accıkta zayıflasam tam süper olcak
gulizgul cnm ben üşengeçlikten spor yapamıyorum temizlik ne kadar işe yarar bilmem
kızlar sitede bi tarif var bu karışım ile zayıfladığını iddia edenler varr.Diyetisyen önerisiymiş aslında daha öncede duymuştuk bunu..Denemekten zarar gelmez dedim ben başladım bakalımm:) size de tarif vereyim de yapınn bakeeemmmm
3 ekşi yeşil elma
1 limon
1 dal tarçın
8 tane karanfil
1 çorba kaşığı tane karabiber
3 litre su
elmalar ve limon kabuklarıyla birlikte 4 e bölünüp diğerleriyle birlikte düdüklüde kaynayacak.Tıslayınca 7 dk.kaynayıp kapanacak.Sıcak ve soğuk 2 günde bitecek...zemuszemus
geçmiş olsun güzelim dur ben seni arayıp bi sesini duyayım rahat etmicemkızlar çok hastayım yaa
bugün dra gidicem antibiyotik yazsın kaldırsın beni ayağa
puff bankadada da işlerim var nası gdicem valla düşünüyorum kara kara
günaydın kızlar öncelikle resimlerini gördüğüm yakışıklılara seslenmekistiyorum
gerçi mehmet akif bey burada pek yakışıklı haliyle değilde böle hamın hanımcık bir tavırla çıkmış olsun yakışır benim delikanlı oğluma büyüyünce tam delikanlı olacak bunlar
yiğit efe de maşallah ne güzel oturmuş simidinde ne güzel pozlar varmiş benimkinin denizdeki bütün pozları ağlar vaziyette büyük oğlumuzda pek bir yakışıklı hani ama en çok yiğit benziyor sana zeynacım, bu arada sen de çok seksisiin sölemeden edemeyeceğim şakkıdı
kendinle bu kadar barışıksın ya sana diyecek kelimem yok tek verebileceğim :hooray:kilo vermek mi ..pehhhhh
şu anda dün akşam yaptığım bol kalorili pastamı yiyorum ...ohhhhh misss...
aynen benimde belde göğüste kolda bacakta bişi yokda bel ve gömek felaket sudan çıkmak çıkıncada yatıp kalkmak istemiyorum yatınca yayılıyor bellki olmuyor yabenim bacaklar faan iyide benim üst bölgem kötü belim kalın önümde göbüşüm var...hele denize gidince ...kaçacak yer arıyorum..kocişe diyom sakin yerlere gidelim ...kafamızı dinleyelim diyom ama asıl sebebp başka...:)))
dısarıda ısım var dıye evden erken cıktım yemek yıyemedım
acaba ne yesem dıye soracaktım kı herkes dıyette cokacimcoook
bosverın hala emzıklı kadınız
hemen verılmez elbette kı daha onumuzde aylar var bahaneler devam edıyor nasılsa
hem dusunuyorum da eslerımız bu sekılde kılo almıs olsalardı hayatta vermezlerdı bence
ben dogum yaptım der yemeye devam ederlerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?