- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.521
ay geldim
kızlar üstüste gelmeyen derdi bilmemnapiim diyebi laf vardır ya bugün biz uyduk o lafa
zeyna haber vermiş sağolsun canım benim dr antibiyotik verdi içicez bakalım inşalla iyi gelir
memoyuda uyutmuyorum göya gelince onuyatırıp bnde uzancaktım kafası zeminde bacaklarıyukarda kaldı çıkan ses çok fenaydı(((((
fatihte çok ağladı yavrularım yaaa
Allah hepimizin kuzularına iyilik versin korusun inşallah bizede tabii
heryanım ağrıyo çok fena
kendinle bu kadar barışıksın ya sana diyecek kelimem yok tek verebileceğim :hooray:
ay geldim
kızlar üstüste gelmeyen derdi bilmemnapiim diyebi laf vardır ya bugün biz uyduk o lafa
zeyna haber vermiş sağolsun canım benim dr antibiyotik verdi içicez bakalım inşalla iyi gelir
memoyuda uyutmuyorum göya gelince onuyatırıp bnde uzancaktım kafası zeminde bacaklarıyukarda kaldı çıkan ses çok fenaydı(((((
fatihte çok ağladı yavrularım yaaa
Allah hepimizin kuzularına iyilik versin korusun inşallah bizede tabii
heryanım ağrıyo çok fena
allaha şükür çirkin değilim ,kendimle barışık olmamam için hiç bir sebep yok,ben kilolarımla mutluyum 20 yaşından beri böyleyim boyum 1.72 kilom 76 allaha şükür boyum var ve kötü görünmüyorum..ayrıca kocam zayıf olmamı istemiyo..
canım ben seneye 2. bebeği düşünüyorum onun için eski halime geri dönmem lazımmm..eşime gelince o hep zayıf hep zayıf..çok sinir bozucu yiyo yiyo zayıf..neresine gidiyo bilmemmm
minik kalimero bacım sen çalışıyonmuu hakkaten yaw ne zaman görsem uyuyosuun maşallahhh ohhh siestalar falan iş saatinden nasıl oluyoo??yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?