2008 Kasım Anneleri

Geçmiş oldun Mmmf.Oğlunada geçmiş olsun.Ne kadar dikkat etsek de düşüyolar.Allah yavrularımızı daha büyük kazalardan korusun.

mmmf cim geçmiş olsun canım allah korumuş memoyu ,benim kızda geçenlerde düştü ama uyku sersemiydi anlamadı bişey ,sabahları yanıma alıyorum ya ,düşüvermiş bi zıpladım yerde bakıyo mafoldumben allahtan bişey olmadı..

kendinle bu kadar barışıksın ya sana diyecek kelimem yok tek verebileceğim :hooray:

allaha şükür çirkin değilim ,kendimle barışık olmamam için hiç bir sebep yok,ben kilolarımla mutluyum 20 yaşından beri böyleyim boyum 1.72 kilom 76 allaha şükür boyum var ve kötü görünmüyorum..ayrıca kocam zayıf olmamı istemiyo..

GÜLİZ beni tedirgin ettin.Ben de 32 yaşındayım ve sezeryanla doğum yaptım.Eteklerimi tutuşturdun. Ben de 2.yi en erken 35 gibi doğurabilirim.Bişi olmaz yaw.[/QUOTE]

Canım bende sezeryanlıyım ama esasında 4 yıl bekleyin vücut toparlasın diyolar ama yaşda önemli 35 ten sonra aminosentezi falan var ben çok korkuyorum o tür işlerden onun için seneye hamile kalayı 2011 kışında doğurayım diyorum ama yinede hayırlısı diyorumm.

canım çok geçmiş olsun..allah hatalardan belalardan korusun bebişlermizi..

mmfcim geçmiş olsun tatlım ya kütüng kafa olmuş memo

gülizgül valla bravo helal olsun en güzelini yapıyorsun valla imkanım olsa bende yapardım hemen ikinciyi açmazdım arayı :))

asorti o cimcimenin burnunu ve ağzını sıkıştırırmısın benim için :)

minik kalimero bacım sen çalışıyonmuu hakkaten yaw ne zaman görsem uyuyosuun maşallahhh ohhh siestalar falan iş saatinden nasıl oluyoo??yerimseniben

canım ben seneye 2. bebeği düşünüyorum onun için eski halime geri dönmem lazımmm..eşime gelince o hep zayıf hep zayıf..çok sinir bozucu yiyo yiyo zayıf..neresine gidiyo bilmemmm

canım yalnız değilsin,
çok zor olacak biliyorum ama ileride iyi ki peşpeşe yapmışız diyeceğiz inşallah.
2010 yazında yeniden hamile kalmayı düşünüyorum ben de. bakalım kısmetse...

minik kalimero bacım sen çalışıyonmuu hakkaten yaw ne zaman görsem uyuyosuun maşallahhh ohhh siestalar falan iş saatinden nasıl oluyoo??yerimseniben

evet canım calısıyorum
ısyerımde 3 koltugun uzerınde de uyuyorum
ılk zamanlarda cok rahatsızdı ama alıstım artık uzanıp yatıyorum zaten mınıcık bısıyım sıgıyorum
pufur pufur eserken uyuyorum

canım benım ısyerım cok rahat en az evımdekı konfordayım
ozellıkle yaz aylarında kımseler olmaz ben yalnız kalırım
ıslerımı de hemen halledıp nette fınk atarım
bır de gecelerı bebısı yuzunden uyuyamayınca ınsan mayısıyor gun ıcınde canım

Kalimero ne iş yapıyorsun canım sen?

Ya ben de ikinciyi düşünüyorum ama bu sene falan değil. Elif gel şunu 2011 yapalım beraber hamile kalalım. Ben başka mevsim analarına gidemem bu saatten sonra. Takılırız gene burada.

ohhh benim kalimerom oralarda uyusun be öğrencilerden nette bir selam yazacak vkit bulamayayım :umursamaz:

mmmfcim çook geçmiş olsun ay okudum çok üzüldüm yaa içim cız etti yemin ederim inşallah bişey çıkmaz kuzumda nazar oldu yavrum benim

fatercim ben de seni ilk gördüğüm de hoşgeldin kız nerelerdeydin gibi bişeyler yazdım çok iyi hatırlıyorum gönder dedim ama yayınlandımı diye hiç bakmadım sonrasında işte olduğum için gönderiyorum kapatıyorum sonra bir daha bakıyorum unuttum hoşgeldin canım benim unutulmadın tabi bu arada oluna bayıldım yaa aynı benim oğlum fotolara bakınca benim oğlumu gördüm zannettim mayo bebek bezinden tut simidine şapkasına kadar aynı kaydirigubbakcemile3 ve aynı şekilde kumda çok güzel oynuyor denizde kıyameti koparıyor

asortiğim seninki de dünyanın en güzel çirkini heralde Şeniz

bu arada ben de ikinciyi düşünenleri tebrik ediyorum ben daha ikinciyi isteyip istemediğimi bile bilmiyorum bazen mutlu oluyorum heyecanlanıyorum bazen yok diyorum mümkün değil, eşim de istemiyor zaten
devlete geçersek diyor olabilir düşünebiliriz ama ikimizde özelde olduğumuz müddetçe olmasa iyi olur diyor olursa bile Eymen 7-8 yaşlarında olunca düşünürüm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…