2008 Kasım Anneleri

Kalimero ne iş yapıyorsun canım sen?

canım sırkette korrdınasyonu saglıyorum
calısanların belırlı ıslere yonlendırılmesı gıbı ayrıca bu ısın harıcınde carı hesaplarda bende
cek, senet, fatura ve banka takıbı gıbı
ama cok sıstematık bır ısleyısımız var ve hersey cok kolay ılerlıyor
8 yıldır da burada calısıyor olmamın etkısıyle hersey elımde dıyebılırım

odam kocaman ve klımalı olunca kapıyı kapatıp uyuma sansı bulabılıyorum tabıı anahtar ustunde

evet benım bundan oncekı ısımde acık ofıs seklındeydı ve bız kocaman bır alanda 4 kısı calısıyorduk
hıc rahat bır ortam olmuyor evet arkadaslarla gule oynaya calısıyorsun ama zor oluyor rahat edemıyor ınsan
ornegınde cok akıllıca hanı kaydirigubbakcemile3

ama bu ısımde sukurler olsun cok rahatım
sırket merkezı ve kocaman bır kat
mutfagımdan lavaboma kadar hepsı bana ozel
temızleyenım ve caycımızda bayan ve anlayıslı ınsanlar sagolsun
bır de kocaman bır dolabım varkı evdekı gardrobumu aratmıyor bazen burada ust bas bıle degısıyor ısın suyunu cıkarabılıyorum :bbo:
ama cok sıcakta dısarıdan terlı gelınce tabıı

derin yani sende akşam akşam soru mu bu kıza :)))) ay doğru juli yaa amma geyikti o :))

valla bende açık ofisteyim ve çok da mutsuz değilim bundan .. bundan 2 sene öncesine kadar ben tek odada çalısıyordum bazen işlerin bittğinde o odada öle yalnız kalıyorsun ki dışarı çıkıyorsun iki çift laf etmeye herkes meşgul hadi kapa kapını odana geri dön. bir süre sonra internette kesmiyor seni bunalıyordum resmen. şimdi yaklaşık 10-11 kişi aynı yerdeyiz içerdeki arkadaşları saymıyorum .. valla sürekli bir şamata hali o yüzden çok daha eğlenceli. ilk başta hiç alışamamıştım kafamı toparlyaıp işe konsantre olamıyordum ama artık buna da alıştım gürültü vız gelio bir süre sonra.

lelalcimmsenin için sıkıştırdım ağzını burnunu lokumumum:))
beyazmelekcim aynen dediğin gibi benim ki en güzel çirkinim herkesin ki gibi:))

valla bu açık ofis olayı yaptığın işe göre de değişir bence bazı işlerde mümkün değildir bazıları lelalin dediği igibi çok eğlenceli olabilir mesela benim işim rehberlik ve psikolojik danışma öğrenciniz geliyor szinle görüşme yapıyor ve bilirsinizki psikolojik danışma gizlilik içerir o yüzden açık olması zaten mümkün değildir
ama bazı zamanlarda kendi odam olması çok rahat oluyor, ama bazen de lelalin dediği gibi konuşacak insan arıyorum kaçıp duruyorum diğer arkadaşların yanına iki lak lak edip geliyorum

kıslaarrr
anaaa avatarlar değişmiş
kızzzz asortik ve darkk karıları size söyliim,yavrum baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli muaaahhh şakkıdı
duru okyanus iki gündür çok huysuz kızlar yaa,heleki bugün tavan yaptı yani,diş geliyo mu acaba diyorum artık.bi arkadaşta dediki 6 aylıkken çıkarmadıysa 9 aylıkken çıkarır fisfisfis

iyi gecelerrrr
bi uğrayayım dedim bahçede mangal yaptık afiyetle yedik şimdi de balkonda çayımı yudumluyorum ohhh valla ama feci rüzgar varrr bakalım siz neler konuşmuşsunuz

zeynam süper çıkmışsınız allah bozmasın mutluluğunuzu
fater senin paşana da maşallah
mmf canım çok geçmiş olsun
bu arada kilolar konuşulmuş off benimde boyum 1.77 kilom 66 aslında çok kilolu gözükmüyorum ama göğüslerim yüzünden psikolojim bozuldu valla çok büyükler zaten büyüklerdi nerdeyse hiç bi bluzumu giyemiyorum ya hafifi de göbeğim var bende zeyıflayacağım ama eşimin yengelri her sabah kahvaltıda öple yemeklerinde süper şeyler hazırlıyorlar dayanamıyorum offfffffff(

teşekkürler Şekerim.
Walla Asortiğe bende bittim maşallah analı kızlı.Kaşı biyerini kıs

Cerende huysuz canım.Kolay gelsin bize
iyi gecelerrrr
bi uğrayayım dedim bahçede mangal yaptık afiyetle yedik şimdi de balkonda çayımı yudumluyorum ohhh valla ama feci rüzgar varrr bakalım siz neler konuşmuşsunuz
Ohh yarasın

oyyy misafirlerim vardı,yeni gittiler ,bugüne bakamadım valla ..çook yorgunum poffff...
Selam hoşgeldin Eylülcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…