- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.561
Seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine o herkes pofflamıs benden sonra.yarın cok yogunum hic giremem bi de annemden kacak internet buldum,kacar mı hemen cepten girdim.Darkcim az agda nasil bisey oluyo :) Safis dis geliyor olabilir. Ya biraz once kızıma corba yapiyordum,brokoli ve bezelye. Yanmadi ama suyu bitmis hafif yanik gibi koktu hemen su koydum,bisey olur mu acep kizlar
Sağol canım.Öle yapcam artıkkaydirigubbakcemile3hoşbuldum darkcım ,güle güle darkcım ,haaa ağdan da hayırlı olsun güle güle uzat :))))
günaydın kızlar
kahvaltıdan önce bi günaydın diyelim dedik ama kimseler yokmuş
tükkanı dark kapatmış ben açayım bari bugün
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
günaydın
çaylar hazırmı kızlar börekleri kaptım geldim
benimde az işim var arabanın ruhsatını çıkarmamıştım onu halletcem sonra saçlarımı kestirecem kıyabilirsem tabi
hadin ben şimdilik uçuyorum
günaydın kızlar
ya sizin bebişlerde erkenden uyanıyomı piraye 6 - 8 arası muhakkak uyanıyo ayda bikaç kere bana acıyıp 9 da da uyanıyo erken uyanmayı hiç sevmiyorum yaa salak gibi oluyorum
bide 3-4 gündür piroşta karyolasının kenarlarına tutunup kalkıyo ödüm kopuyo,ama emekleme adına tık yok anca yuvarlanıyo yumak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?