2008 Kasım Anneleri

ne o herkes pofflamıs benden sonra.yarın cok yogunum hic giremem bi de annemden kacak internet buldum,kacar mı hemen cepten girdim.Darkcim az agda nasil bisey oluyo :) Safis dis geliyor olabilir. Ya biraz once kızıma corba yapiyordum,brokoli ve bezelye. Yanmadi ama suyu bitmis hafif yanik gibi koktu hemen su koydum,bisey olur mu acep kizlar

Seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cepten nası oluyo ya bende girmek istiyorum bi gün :))
Bişi olmaz canım hemen müdahale ettiysen.Afiyet olsun.İçine sinmezse kendin yersinD

Bi kısmını kendim haletmiştim.Görünen yerleri:)) Gerisini ağda yaptırdım

hoşbuldum darkcım ,güle güle darkcım ,haaa ağdan da hayırlı olsun güle güle uzat :))))
Sağol canım.Öle yapcam artıkkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
kahvaltıdan önce bi günaydın diyelim dedik ama kimseler yokmuş
tükkanı dark kapatmış ben açayım bari bugün
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

buyurduk canımmm
gunaydınlar bende geldım
bu gece rahat uyudum dıyebılırım en azından daha uzun uyudum

lavınya senın su denız, mangal ve balkon keyıflerıne sınır oluyorum
evet kıskanıyorum bır sorun mu vardı
kardesım calısıyormusun gezıyormusun bellı degıl anlatma da kıskandırma barı yawwww

dark gulu gule uzun surede uzat canım

günaydın
çaylar hazırmı kızlar börekleri kaptım geldim
benimde az işim var arabanın ruhsatını çıkarmamıştım onu halletcem sonra saçlarımı kestirecem kıyabilirsem tabi
hadin ben şimdilik uçuyorum

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şükür kavuşturana
aslında ben ---*** AppLE***--- ( yanı eski nickle) malesef uzun zamandır girmediğim için şifremi hatırlayamadım yeniden üye olmak zorunda kaldım neyse sızlerı çok ozledımmmmmmmmmmm

gelelelım kızıma 1 gunle kasım annesı olmayı kacırdım

sabırsızlanarak 31 ekım de dogdu :ecrin_bebek:

bebegım sımdı cok ıyı bakıcıya bırakarak ıse basladım ondan ayrılmak cok zor oldu ama calısmayı da cok ozlemısım
tabı sızlerıde bıran olsun aklımdan cıkmadınız
öpüyorumm

Hoşgeldin ıcır benim oğluşumda 31 ekim doğumluu:)) ama başından beri buraya bi gönül bağı olduğundan ayrılamıyosss..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
ya sizin bebişlerde erkenden uyanıyomı piraye 6 - 8 arası muhakkak uyanıyo ayda bikaç kere bana acıyıp 9 da da uyanıyo erken uyanmayı hiç sevmiyorum yaa salak gibi oluyorum
bide 3-4 gündür piroşta karyolasının kenarlarına tutunup kalkıyo ödüm kopuyo,ama emekleme adına tık yok anca yuvarlanıyo yumak:))

apple hatırladım senı canım
dogumdan sonra hıc gormemıstım senı buralarda
hatta gecenlerde hamılelık donemı konusmalarımızı tekrar okudugumda dusunmustum de
hayırlı olsun canım ben ve bırkac arkadasımız daha ekımde dogum yaptık
ama bızde buradan ayrılamayanlardanız canım

umarın bebısın ve sen ıyısındır

canım son 20 gundur benım oglumda karyolasına tutunup kalkıyor ve resmen avını bekleyen avcı mısalı bır gozumuz acık uyuyoruz ya sarkıp duserse dıye
yavas yavas emeklemeye de baslar
sımdı emekledıgı gıbı elınden tutup yurutmemızı ıstıyor oglum
ınsa allah erkenden yurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…