2008 Kasım Anneleri

GÜnaydınnnn
gece geÇ yattım ya Çok uykum var offff(sabah 7.30 da geldım programlar deĞıŞecektı ancak aÇabıldım ya
apple hoŞgeldın canımmmm
pıroŞ benım kızda da emeklemeye daır hıÇ bır adım yok yaa ancak gerı gerı gıdıyor

selam herkeze gunaydın bız bugece kotu gecırdık oglum ateslendı totosundan olcum hep 39.8dı cok korktum ılac ve fıtıl verdım ıslak havlu yaptım ve zar zor dustu ama hala basında ates var dunde basında baslası aksam vucuduna yayıldı doktorumuzu aradım sımdı ogleden sonra gıdıcez buaralar cok cnm sıkkın vucuudndakı kabarmalara sıkılırken ateste ustune geldı umarım sızın bebıslre ıyıydır buarada memoyada gecmıs olsun allah tum bebeıslerı korusun

aynen canım sabah kesinlikle 7 den önce kalkıyo..6.40 pek değişmiyo..

sabah uykusuna hasretiz yani..

kalimerocum inş.erknden yürür arkandan koşturmaya başlar oğluşun cnm, hepsi hayırlısıyla yürüsün
zeyna protesto süper:) bu oğlan sana nekadar benziyo ya resmen senin yüzünün küçültülmüş hali:)

melek utkucum geçmiş olsun cnm düzelir hemen inş.
estelcim gerçekten hasretim sabah uykusuna eşimde diyo oo artık uyku yok okula başlayınca da ondan önce uyanıp kahvaltı hazırlıycaksın napalım bebişlere herşey değer ama sabahları çok koyuyo erken uyanmak

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım
benim oğluşumda erkencidir sabahları bugün 6.30 da uyandık şimdi uyudu bende bi bakayım dedim

ıcır hoşgeldin canım

melek utku geçmiş olsun
çok zor oluyor biliyorum benim oğlumda 3 gündür grip sürekli ateşini kontrol ediyorum çok şükür çok yüksek değil ama sıcak yine de huzursuz oluyorum
inşallah önemli bir şeyi yoktur kuzucuğunun

ben seni hatırlıyorum canım
ama dediğin gibi uzun zamandır yazmıyosun
hoşgeldin tekrar.

canım ben zaten uykuyu sevmeyen bi insandım hiç uyuyamazdım 5 saatten fazla ama sabah yatak keyfi harika oluyor...duuu..:))

artık bıcırıkla sabah keyfi yapıyoruz....o babasının başına tırmanıp parmağını kulağına yada burnuna sokmak için kendini paralarken o kadar romantik oluyoki anlatamamkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…