2008 Kasım Anneleri

Ya hayatım senin işin çok zormuş. Benim kayınvalideme ben kaynanalık yaparım o bana çok yapmaz :)) Ama gelen giden beni sıkıyor. Onları da birkaç günde atlatırsak fena geçmeyecek aslında. Hem gideyim daha benim de kayseri eşrafından toplayacak nevalem var dimi ama. Eylül dimi toplayayım bende. kaydirigubbakcemile

Ya sapık bunlar bak sana söylüyorum :)))) Benimki de aynı bazen dışarıda da yapıyor. Eheehe çocuk işte falan diye sbakıyorum hemen babasına postalıyorum kaydirigubbakcemile3

Ayyy bizde ağustosun 15 de adanaya gidiyoz 15 gün kaynana yaaaa...offfff...lmaz:

Yalnız değilmişim demek ne güzel ya. Hepiniz kaynananızın yanına gidiyorsunuz. Ben söylüyorum zaten bir tek Lelal dışında bizim evlerde hep Kasım adamlarının sözü geçiyor. :jeyyar:

Kolay gelsin canım. İşin yoksa bitince bana da gelsene laelaelaelaelae

Ay pek güzelmiş Mmf bak keyfine canım. En iyisi sensin

Bilmiyorum ruhum darlandı kafamı toplayamıyorum içim çok sıkıldı
bugün hastalanmam lazım belki o tetikliyordur ama çok kötü hissediyorum kendimi,

mmmf çınarcık yakın sayılır bize bakayım gitceğiniz hafta sonu kocan ordayken yani benimkinide ikna edip bi gelelim maksat görüşmek

ay juli alemsin ya .. valla bizde öle koca sözü biraz zor geçer saylanmaz onun bu sözleri özellikle de iş kayınvalide olunca :))))
zeyna aynı o darlanma sendromunu bende yaşıyorum ama benimki biraz da iş yoğunluğundan az önce çıldırma noktasına geldim
zaten sigara da iyice yasaklandı bir sigara içmek için aşağılara iniyoruz poff yani ..

elifdem şu kızın aynı benim cici kızım var ayşe betül ona benziyo yaa tam bi cadı kendisi 4 yaşında bi zilli babası yemen kökenli ama türk baba zenci anne maviş ortaya böyle melez güzeli çıktı işte ama seninki sanırsam güneş yanığımı kendi esmerliğimi

h. mine bizim de hafta yıldönümümüz.
valla ben kendisine kek yapmayı düşünüyorum.
çok bilezemuszemus

Elifcim alemsin.Valla mesajı okuyunca kahkahalara boğuldum.Kek bile çok diyosun.Anlaşılan uzun süre olmuş evleneli.Hoş ben de seninle aynı fikirdeyim.

Mine ben cevap verecektim ama fantezi yapmak istemedim.Müstehcen olur diye söylemedim.Erkekler en çok neden memnun olur hepimiz biliyoruz.Bunu güzel bir iç çamaşırı takımıyla eda edersin belkim.

Mine ben cevap verecektim ama fantezi yapmak istemedim.Müstehcen olur diye söylemedim.Erkekler en çok neden memnun olur hepimiz biliyoruz.Bunu güzel bir iç çamaşırı takımıyla eda edersin belkim.[/QUOTE]

saol canım onuda yaparız

benim beynim durdu sıcaktan odan yazmadım minecim :))))))
bebeği bırakıp yemeğe gidin bence amannnn sabahlar olmasınnnŞeniz

yemege gidicez zaten ama kızımı bırakmak istemiyorum kızımla ilk evlilik yıldönümümüz oda olsun ama yemek sonrası birine bırakmak iyi fikir:kedi::kedi:

h.minecim yemek hazırlayacaksın anladığım kadarıyla onu böle mum ışığıyla falan romantik anlara dönüştürebilirsin
bir pasta yapıp üstüne krem şanti ile aşk sözleri yazabilirsin

bizim de geçen aydı dışarı yemeğe gittik süper oldu zemuszemus

bu arada bakıyorum herkes kaynanasının şefkatli kolarına gidiyor kaydirigubbakcemile3 ben gittim geldim sıramı savdım oohh kaydirigubbakcemile2

küçükyalıdayım cnm.ilçe olarak konak oluyo :)
bir ütü yapmışım anam şeyoldu derler ahanda ondan işte :kedi:
sırf 7 tane gömlek ütüledim zaten,havlu kaç taneydi hatırlamıyom,2 çarşaf,8 yastık kılıfı ayrıyetten bir pike takımı,tişörtler,şortlar,oooffffff,bi de yemek yapçam şimdi
minecim evlilik yıldönümüz kutlu olsun cnm ama inan aklıma bişi gelmiyo,kelin ilacı olsa hesabı cnm ya

bu arada sıkılıp darlanmaktan bahsetmeyin çıldırmak üzereyim devamlı öğrencilerle üniversite muhabbeti yapmaktan çene çalmaktan beynim döndü kafamçokkarıştı

eylül gacısı ooh valla götürmüşsün hediyeleri yine bi de bana beleşçi dersin senin de benden arta kalır yanın yok :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…