- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.721
Juli siz yine iyisiniz.Ben ne yapacam?Ayın 2si gibi ben de Adapazarına gidiyorum. Kaynanamla 3 saat yolculuk yapacam ve oraya ulaştığımızda bir adet daha kaynanam olacak.Eşimin teyzesi hiç evlenmemiş.O da orda.Hareketleri aynı.2 adet cadı kaynana ve süresini bilmiyorum ne kadar kalacaz.Aslında gitmezdim ama neyse.2 gün önce davet ettim çaya, teyze burdayken.Teşrif etmediler.Juli yaralarım depreştiiiii.klava:
ayy juli senin dediğin gibi benim oğlanda eve gittiğimde karnı tok bile olsa yakamı açıyor t-sirt varsa iyice açıp içeri bakıyor memeler yerindemi diye kontrol ediyor heralde kaydirigubbakcemile3 sonra iki eliyle biberon gibi tutup emiyor benim tutmamı falan istemiyor
Ayyy bizde ağustosun 15 de adanaya gidiyoz 15 gün kaynana yaaaa...offfff...lmaz:
herkese selaaam ya sabah kayınvalide halıları yıkamaya veriyordu
dedi senin de varsa ver halıları verdim yıkamaya dolayısıyla temizlik yapmam gerekiyor artıkın
ama hiç yapasım yok bea 5 gün sonra gelecekmiş ben 5 günde anca bitiririm zatii
bu temizlik ve ütü peşimi bırakmayacak benim
melek utku geçmiş olsun canım
evet yalova esenköy daha öncede gitmiştim ben oraya bi tanıdığın yazlığına ama çokhatırlamıyorum fatih 2 yaşındaydı galbaa
şimdi kendimize ait daire tuttuk günlüğü 60lira gidince alışveriş yapıp dolabı doldurcaz 3 aile işte eşler yok benimki var galbaa sadece cts pazarkalıp ordan işe dönücek arabayla cumada akşam gelip cts çıkış yapıcaz bakalım seversek ki severiz 1 gün daha uzatırız gelincede ramazan hazırlıkları
gelen varsa gelsin delikafadulden
HER AN ÇILDIRABİLİRİM
ALLAHIM BANA YARDIM ETTTTTT :Saruboceq:
hayırdır nolııııHER AN ÇILDIRABİLİRİM
ALLAHIM BANA YARDIM ETTTTTT :Saruboceq:
h. mine bizim de hafta yıldönümümüz.
valla ben kendisine kek yapmayı düşünüyorum.
çok bilezemuszemus
benim beynim durdu sıcaktan odan yazmadım minecim :))))))
bebeği bırakıp yemeğe gidin bence amannnn sabahlar olmasınnnŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?