- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.681
gunaydınnnnn kızlar
asortı ve dark tesekkur ederım canlarımopuyorumnanaktan
temızlık sorunu bende de var malesef
ısten eve gelınce eylul bır turlu kucaktan ınmek ıstemıyor yada dısarı cıkmak ıstıyor dun artık cok kotu oldum o aglıyo ben aglıyorum nasıl yoluna koyucam herseyı bılmıyorum hersey benı beklıyor kırk parcaya bolunuyorum valla
senağlama
mmf de gıdıyor tatıle
ohh ne guzel eglenın kızlar
lelal le ben bekleyecegız burayı merak etmeyın gozunuz arkada kalmasın
ıcır apple canım senın bebıse kım bakıyor
beyazmelek ısın ne kadar yorucu olursa olsun huzurluysan eger calıstıgın ortamda hıc zor gelmez bılırım
parıse gıdılıyor heee
ben dubaıye gıtmek ıstıyorum
benı 7 yıldızlıdan baskası kurtarmaz zemuszemus
cok mutevazıyımdır bılıyorum ama saka maka cok merak ettıgım ulkelerden bırıdır dubaı
ben gelmiyorum parise, ben hiç sevmem orayı. çok sıkıcı biyer. yasmayın beni listeye.
ben mümkün se Roma ya gideyim.
selam herkeze gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekur ederım aksam 11de yıne atesımız 39.4 yukseldı ve hastaneye gıttık tekrar doktorumuz bı hastalıga baglamıyo cunku kan ve ıdrar tahlıllerımız temız buyuk ıhtımalle dıslerımız cıkıcak oyuzden sanırım bugun ıyıyız sımdılık ınsallah yukselmez tekrar elımde atesolcerle gezıyorum allahım tum bebıslere bol bol saglık versın
izmir miiii?????alkisalkisalkis bana da gel tatlım beklerim yerimseniben2sinde izmirden dönücez 7sinde de kız kıza esenköye dağıtmaya gidicez kociş bırakıp alıcak bizi 7günde orda kalıcaz 3 bayan 1 gençkız ve 3 çocuk eşliğinde
eminim o daha eğlenceli olacak evimizi ayarladık
kızlar facede olanlarlarben kim kim valla karıştırdım nolur bana özleime yada faceden mesaj atın kim kim
omesajı bana yollasana yaa bende karıştırıyorum kim kim bebelerden tanımaya çalışıyorum sadece andinayıtanıyabildim
zeyna kafa gel hayatım yaa
Günaydın kızlar. Nabersiniz. Kız Mmmf Paris'ten geçtim Esenköy'e de razıyım beni de al yahu. Biriniz alın beni.
Gerçi haftaya kayseriye gidiyorum. Ama kayınvalidemlerde kalıcaz. İşte nasıl tatil siz düşünün artık. Her ne kadar deniz hakkımı geçen ay Kemer de kullansam da gene istiyorum ben. Şöyle rahat rahat genhiş geniş gezebileceğim yatabileceğim bi yer istiyorum, Şimdi saat 9 dedin mi kalkmak lazım kayseride. Bir de ev ziyaretleri, bir de bebeği görmek için gelenlere hizmet et. Bu 15 günden bişey anlamayacağım yani.
kızlar sebepsiz fırtınadan haberi olan varmı acaba?nerelerde bu hatun?başka arkadaşlarda vardı,nerelerdeler onlar acaba CADIARZU
İyi Elif ordan dönüşte bize de uğrayın bari. Konya kayseri arası dediğin nedir ki :) Sıkılırım ben şimdi orada. Neyse ki evlerinin tam karşısında kocamaaaan çam ağaçlarının olduğu bir park var. Bütün gün orada takılırız artık. PTT insanı olurum bende napıyım. Yatarım parkta. Kene olmaz dimi ya
ayy juli senin dediğin gibi benim oğlanda eve gittiğimde karnı tok bile olsa yakamı açıyor t-sirt varsa iyice açıp içeri bakıyor memeler yerindemi diye kontrol ediyor heralde kaydirigubbakcemile3 sonra iki eliyle biberon gibi tutup emiyor benim tutmamı falan istemiyor
safişciğim hoşgeldin canım
bu arada yasminciğim şu avatarındaki ağzı burnü yemek lekeli fotoya bayıldım sölemeden edemeyeceğim
Juli siz yine iyisiniz.Ben ne yapacam?Ayın 2si gibi ben de Adapazarına gidiyorum. Kaynanamla 3 saat yolculuk yapacam ve oraya ulaştığımızda bir adet daha kaynanam olacak.Eşimin teyzesi hiç evlenmemiş.O da orda.Hareketleri aynı.2 adet cadı kaynana ve süresini bilmiyorum ne kadar kalacaz.Aslında gitmezdim ama neyse.2 gün önce davet ettim çaya, teyze burdayken.Teşrif etmediler.Juli yaralarım depreştiiiii.klava:
darkda adanada güliz bence bi irtibat kur sende görüşürsünüzAyyy bizde ağustosun 15 de adanaya gidiyoz 15 gün kaynana yaaaa...offfff...lmaz:
darkda adanada güliz bence bi irtibat kur sende görüşürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?