2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar. Nabersiniz. Kız Mmmf Paris'ten geçtim Esenköy'e de razıyım beni de al yahu. Biriniz alın beni.
Gerçi haftaya kayseriye gidiyorum. Ama kayınvalidemlerde kalıcaz. ışte nasıl tatil siz düşünün artık. Her ne kadar deniz hakkımı geçen ay Kemer de kullansam da gene istiyorum ben. Şöyle rahat rahat genhiş geniş gezebileceğim yatabileceğim bi yer istiyorum, Şimdi saat 9 dedin mi kalkmak lazım kayseride. Bir de ev ziyaretleri, bir de bebeği görmek için gelenlere hizmet et. Bu 15 günden bişey anlamayacağım yani.

selam herkeze gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekur ederım aksam 11de yıne atesımız 39.4 yukseldı ve hastaneye gıttık tekrar doktorumuz bı hastalıga baglamıyo cunku kan ve ıdrar tahlıllerımız temız buyuk ıhtımalle dıslerımız cıkıcak oyuzden sanırım bugun ıyıyız sımdılık ınsallah yukselmez tekrar elımde atesolcerle gezıyorum allahım tum bebıslere bol bol saglık versın

ZEYNACIM Face de grubumuzda açtık yaa tartışma konusu gelenler oraya yazıyor ben bildiklerimi listeledim ama ben de bazılarını bilmiyorum

ıcırcım sen de hoşgeldin aramıza işlere yetişmek zor oluyor tahmin edebiliyorum ben de bunalıyorum bazen ama allahtan benim eşim çok yardımcı o sayede bitiyor bazen annemde yapıyor sağolsunlar ikisi de

kızlar bakıyorum parisi istemeyenlerde var ee bir dünya turu yapalım size ne dersiniz şöle hep beraber otobüscek çoluk çocuk viyak cıyak gezeriz -tatlicadiarzu- sonrada böle döneriz

melekutku gecmıs olsun canım
yıne de sureklı takıp et durumunu ınsa allah hemencecık gecer

mmf yaaa
esenkoy mu cok guzel orası ama yaaa

ufff cok sıkıldım valla bekleyemeyecegım agustosu bende gıtmek ıstıyorum
ve bu sıcakta bu hafta da mısafırım gelecek yaa
hos bu hafta denıze gıremem ama kocıse dedım haftaya kımseyı kabul etmek yok dıye bır sıle bıle yapamadık bır turlu

Applee hoşgeldin canım. Daha dün gibi çektirdiğin göbüş fotolarını hatırlıyorum. İşe yeni başladın demek. Canım çok zor ilk zamanlar her şeyi düzene koymaya çalışmak ama sonra alışıyorsun. Yani her şeyi düzene koymaya çalışmıyorsun. Öncelik her zaman çocuğunun bunu unutma. Kızların dediği gibi haftasonu yaparsın bişeyleri. Tabii ki kucağından inmek istemez kızın bütün gün seni görmüyor. Dün benim kızım yakamı açtı ve meme emdi. Annemle dumur olduk :) Artık nasıl özlediyse.

ben gelmiyorum parise, ben hiç sevmem orayı. çok sıkıcı biyer. yasmayın beni listeye.
ben mümkün se Roma ya gideyim.

Hıhh :umursamaz: Hasbamlar siz gelmeyin sakın zaten Paris'e. Gidin tek başınıza dubaiye ve romaya. Fotolara bakarsınız artık.

Melek tekrar geçmiş olsun canım. İnşallah tekrarlamaz. Sirkeli su iyi gelir derler. Sirke ile ıslatılmış çorap giydirince hemen alırmış ateşi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış öyle duymuştum.

DENİZANASI, eğer okursan canım, hoşgeldin.

günaydın herkese
bende her zamanki gibi ütülere girişicem yine.Allah bitirmesin ama hiç bitmiyo anam bu işler yaaa

izmir miiii?????alkisalkisalkis bana da gel tatlım beklerim yerimseniben
kızlar facede olanlarlarben kim kim valla karıştırdım nolur bana özleime yada faceden mesaj atın kim kim

omesajı bana yollasana yaa bende karıştırıyorum kim kim bebelerden tanımaya çalışıyorum sadece andinayıtanıyabildim
zeyna kafa gel hayatım yaa

yavru kuşlar face te tartışma panosunda kk nickleri diye konu açmıştım ve bunu da burdan bildirmiştim.eencak farkedilmemiş sanıırm benneyaptımki ye olanların yarısı filan yazmış kendini,bir de evet beyazmelekçim sağolsun liste yaptı.grubuzu öksüz bırakmayın yafuuu sengözlerimebaksanab

canım ben de aynı şekilde ağustoson başında karamana gidicem, kayınvalidemlere.
ama senden daha şanslıyım çünkü sadece 3 gün kalıcam. nası geçicek diyorum valla ben de..

ıyi Elif ordan dönüşte bize de uğrayın bari. Konya kayseri arası dediğin nedir ki :) Sıkılırım ben şimdi orada. Neyse ki evlerinin tam karşısında kocamaaaan çam ağaçlarının olduğu bir park var. Bütün gün orada takılırız artık. PTT insanı olurum bende napıyım. Yatarım parkta. Kene olmaz dimi ya

Juli siz yine iyisiniz.Ben ne yapacam?Ayın 2si gibi ben de Adapazarına gidiyorum. Kaynanamla 3 saat yolculuk yapacam ve oraya ulaştığımızda bir adet daha kaynanam olacak.Eşimin teyzesi hiç evlenmemiş.O da orda.Hareketleri aynı.2 adet cadı kaynana ve süresini bilmiyorum ne kadar kalacaz.Aslında gitmezdim ama neyse.2 gün önce davet ettim çaya, teyze burdayken.Teşrif etmediler.Juli yaralarım depreştiiiii.klava:

ayy juli senin dediğin gibi benim oğlanda eve gittiğimde karnı tok bile olsa yakamı açıyor t-sirt varsa iyice açıp içeri bakıyor memeler yerindemi diye kontrol ediyor heralde kaydirigubbakcemile3 sonra iki eliyle biberon gibi tutup emiyor benim tutmamı falan istemiyor

safişciğim hoşgeldin canım

bu arada yasminciğim şu avatarındaki ağzı burnü yemek lekeli fotoya bayıldım sölemeden edemeyeceğim

Teşekkürler teyzesi.Ben de çok seviyorum o resmi.Bıyıklı erişkin erkek gibi çıkmış.Karizma yapmış.İlk dondurma deneyimimizde çektim o resmi.

Ayyy bizde ağustosun 15 de adanaya gidiyoz 15 gün kaynana yaaaa...offfff...lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…