- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.701
2sinde izmirden dönücez 7sinde de kız kıza esenköye dağıtmaya gidicez kociş bırakıp alıcak bizi 7günde orda kalıcaz 3 bayan 1 gençkız ve 3 çocuk eşliğinde
eminim o daha eğlenceli olacak evimizi ayarladık
ya bu aradaemirin nüfus cüzdanını kaybettim
hastaneyi eczaneyi aradım yok napcam şimdiiiiiii
kız kocam gelmiyo ne romantizmi senağlama düğün yapıp biraz gezip döncez hatta gezebilirmiyim bilmiyorum bile bakıcaz artık..ya da götürme kocişinle romantik anlar yaşa pariste:)))
Icır hoşgelmnişsin şekerim
,
Eylül benide yazdır pasaportuna parisi görmek istiorummm
eylül banada yer varmı şu pasaportta sıkıştırsan araya :kedi:
ama ben uçaktan korkuyom otobüsle gitsek olmammıııı :gitme:
bazen denizde yapıyor canım öyle gözü kapalı ağlıyor, taki uyanana kadar uyanınca sakinleşiyor, bende rüya gördüğünü düşünüyorum,
eylül kontenjanın dolmadıysa benide alın otobüse, nedense uzaklaşma isteğim depreşti bu günlerde:)
heeeeey benide alın benideeeeee paris görmek istediğim yerlerden ahhhhhhhhhh
yahu sabahtan berı buradayım tek kelıme bıle yazamadım cıldıracagım.
ne tatili ya yeter bırakın tatil muhabbetini.. ben buradayım ve üstelik tatillerle uğraşıyorum ya sıyırıcam çekemiyorum kıskanıyorum artık :)))
valla şaka maka bir yana da gezin kızlar bol bol benim yerimede .
ama bende çok darlandım eşimle birbirimizi yiyoruz zaten bu aralar evde olmanın üstüne pek de hoş gelmiyor valla ..
eylül toplamışssın nevaleyi demek haydi güle güle kullanuın şekercim
melekcim çok geçmiş olsun canım ya inşallah atlatırsınız şu ateşi valla beni çok korkutuyor ateş bir de sürekli yüksek değerlerde sizinki aman dikkatli olun . sık sık ılık duş aldır canım.
melek utku çok geçmiş canım bizde geçen hafta çok kötü ateş olayını yaşadık 4 gün devam etti çok kötü salgın var bebeklerde herkez çok dikkat etsin bende sen gibi ateş ölçerle yatıp kalkıyodum nerdeyse geceleri yarım saatte bi ölçtüm çok çabuk çıkıyo dikat et umarım kısa sürede atlatırsın resmen bunalıma giriyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?