2008 Kasım Anneleri

aaa çınarcık esenköy mü acabaa?? bizde çok giderdik eskiden okuldayken3 ay kalırdık valla.Çok severim orayı ben.Deniz otobüsle gidiliyodu ahh ahh yine olsa keşkemm(

selam kızlar ;

yurtdışından kuzenlerim geldi ,çoluk çocuk ,annemedelerdi oraya gittim dün ,melise çok güzel ciciler getirmişler..çikolata ,kahve ,parfüm standart zaten ..nevaleyi topladım geldim..:)))

yahu sabahtan berı buradayım tek kelıme bıle yazamadım cıldıracagım.
ne tatili ya yeter bırakın tatil muhabbetini.. ben buradayım ve üstelik tatillerle uğraşıyorum ya sıyırıcam çekemiyorum kıskanıyorum artık :)))
valla şaka maka bir yana da gezin kızlar bol bol benim yerimede .
ama bende çok darlandım eşimle birbirimizi yiyoruz zaten bu aralar evde olmanın üstüne pek de hoş gelmiyor valla ..

eylül toplamışssın nevaleyi demek haydi güle güle kullanuın şekercim

melekcim çok geçmiş olsun canım ya inşallah atlatırsınız şu ateşi valla beni çok korkutuyor ateş bir de sürekli yüksek değerlerde sizinki aman dikkatli olun . sık sık ılık duş aldır canım.

anam herkes bıryerlere gıdıyor yawww
bızım nereye gıdecegımız bıle bellı degıl henuz esım surprız deyıp benı oyalıyor
sus demek oluyor bence surprız demek ama neyse

bızde ılk once kayınvalıdeme gıdıcez rızeye
ben ılk kez gıdıcem oraya sımdıye kadar hıc gıtmedım hep onlar gelmıslerdı
zaten kısları da genelde burada kaldıgından gerek duymamıstık gıdıcez ama cok kalmak ıstemıyorum her ne kadar esım en az 1 hafta kalırız desede su surprızıne gıtmek ıstıyorum

eylul gule gule kullanın canım cıcılerınızı

benım de abım onumuzdekı ay gelecek bakalım bıze neler getırecek
henuz oglumla tanısamadılar nasıl tepkı vereceklerını cok merak edıyorum
cunku baımın gozumde hala ben bır cocuk oldugumdan benım bır cocugum olabılecegını dusunmuyordu gecen yıl karnım burnumda olmasına ragmen

selam kızlarrrrrrrrrrrrr
herkes kaçıyor biryerlere
bizde yarın akşam çıkıyoruz yola Elazığa gideceğiz kaynımın düğünü var
Allah'tan urfa adıyaman niğde geze geze gidiyoruz yoksa sıkılırdım kesin
10 gün falan yokuz

korkuyorum emir zaten biraz rahatsız bugün dr.a gittik grip olmuştu işte dün ateşi çıktı yola çıkacağımız için bir daha gidelim dedik
biir kaç ilaç daha yazdı kuzunun keyfi yerinde değil özelliklede uyurken
gözleri çapaklanıyor inşallah yollarda daha kötü olmaz

ya bu aradaemirin nüfus cüzdanını kaybettim
hastaneyi eczaneyi aradım yok napcam şimdiiiiiii

KOKOŞ EYLÜL GÜLE GÜLE KULLANIN CİCİLERİNİZİ

FATERCİM VALLA BULAMAZSA YOLA ÇIKMADAN YENİDEN ÇIKARTIN NE OLUR NE OLMAZLAZIM OLUR AYRICA BEN YİĞİTLE ÖLE Bİ GEZME DÜŞÜNEMİYORUM BİLE

KIZLAR ŞU 2009 KASIM GACILARI BİZE YETİŞMEYİ BIRAKIN 1000 MESAJDA FARK ATMIŞLAR VALLA ŞAŞKINIM :1shok:

zeyna hamılelık donemınde bız de cok konusuyorduk
maasallah cok kalablıktı da
ama dogumdan sonra cok fıre verdık
ara ara gelenlerde hem cocuk hem tatıl sebebıyle gelmez oldu
bırkac kısıyle donuyor ıste muhabbet

onlarda calısan sayısı da daha az sanırım
belkı onunda etkısı olabılır

ya da götürme kocişinle romantik anlar yaşa pariste:)))
kız kocam gelmiyo ne romantizmi senağlama düğün yapıp biraz gezip döncez hatta gezebilirmiyim bilmiyorum bile bakıcaz artık..
Icır hoşgelmnişsin şekerim
,
Eylül benide yazdır pasaportuna parisi görmek istiorummm

eylül banada yer varmı şu pasaportta sıkıştırsan araya :kedi:
ama ben uçaktan korkuyom otobüsle gitsek olmammıııı :gitme:

heeeeey benide alın benideeeeee paris görmek istediğim yerlerden ahhhhhhhhhh

haydiii PARİS yolcusu kalması bir iki bir ikiiiiiiiiiii...hihoyyyt

tesekur ederım canım valla elımde ates olcer devamlı olcuyorum korkuyorum dun aksam baska ozele goturduk dedık acaba dıgerlerı anlamadımı dıye salgın var bebekler hep yuksek atesle gelıyo dedıler aman sızlerde dıkkat edın ay herkez tatılden bagsetıyo bence ıyıce bunaldım bızde babaannemızı beklıyoruz almanyadan gelmesını evı falan tasıycaz o gıdıncede bız ızmıre tatıle gıdıcez ama bı turlu gelemedı kızlar bızım yerımızede bol bol tatılın tadını cıkarın opuyorumnanaktan

melekcim geçmiş olsun canım ,umarım bişey çıkmaz..

sağolun kızlar;kızım paris 2009 yaz kreasyonundan giyiniyor bu senekaydirigubbakcemile3

melek utku çok geçmiş canım bizde geçen hafta çok kötü ateş olayını yaşadık 4 gün devam etti çok kötü salgın var bebeklerde herkez çok dikkat etsin bende sen gibi ateş ölçerle yatıp kalkıyodum nerdeyse geceleri yarım saatte bi ölçtüm çok çabuk çıkıyo dikat et umarım kısa sürede atlatırsın resmen bunalıma giriyo insan

herkese selaaam ya sabah kayınvalide halıları yıkamaya veriyordu
dedi senin de varsa ver halıları verdim yıkamaya dolayısıyla temizlik yapmam gerekiyor artıkın
ama hiç yapasım yok bea 5 gün sonra gelecekmiş ben 5 günde anca bitiririm zatii
bu temizlik ve ütü peşimi bırakmayacak benim
melek utku geçmiş olsun canım

evet yalova esenköy daha öncede gitmiştim ben oraya bi tanıdığın yazlığına ama çokhatırlamıyorum fatih 2 yaşındaydı galbaa
şimdi kendimize ait daire tuttuk günlüğü 60lira gidince alışveriş yapıp dolabı doldurcaz 3 aile işte eşler yok benimki var galbaa sadece cts pazarkalıp ordan işe dönücek arabayla cumada akşam gelip cts çıkış yapıcaz bakalım seversek ki severiz 1 gün daha uzatırız gelincede ramazan hazırlıkları
gelen varsa gelsin delikafadulden

evet canım oyleymıs bızım tahlılerde bısey cıkmayınca dkyorumuz soyledı zaten 2 -3 gun devam eder dıkkat edın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…