2008 Kasım Anneleri

valla evet artık bende kaçanzi yeter bugün deli gibi çalıştım
sohbete bilem katılamadım doğru düzgün aklım bir yandan burada elim işte oldu ama neyse kazasız belasız atlattık bugünü de ..
julii çıktım ben kuzum gel hadi sende :))

saphiracım bende sendenim bir ütü yapmışım amanın kaldır kaldır bitmio valla ütülemesi bi dert yerleşmesi ayrı bi dert

amanıııııııııın ütü demeyin yarın yolculuk var ben daha ütü yapcam
emir paşa uyusunda öyle hallederim artık
Allah'tan kociş geç gelecek yemekten yırttım yani

bu arada kayıp nüfus cüzdanı bulundu çok şükür sağolsun babam tekrar dolaştığımız yerleri gzdi
ilk girdiğimiz eczanede kalmış meğer

ayyy ne sıkıcı bir gün yaa erkek olmak varmış yaa evin işi bitmiyo bi de halıları verdim
neyim gereğiyse kendime iş çıkardım

ya ben vicdan azabı duyuyorum şu anda :kedi:; dışarı çıktım ve melise dünya şey aldım ..yaa ben niye böyleyim ,güya bu sefer kendime söz verdim almıycam diye ,ama olmadı yapamadımsenağlama

ya ben vicdan azabı duyuyorum şu anda :kedi:; dışarı çıktım ve melise dünya şey aldım ..yaa ben niye böyleyim ,güya bu sefer kendime söz verdim almıycam diye ,ama olmadı yapamadımsenağlama

boşver canım hep aynıyız bende aynı sen gibi her çıkışımda zeynep ceyline bişey almıycam diyorum o ciciler nasıl alışverş çantalarına giriyo anlamıyom valla.

h.minecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senlere, ama aklıma bişey gelmiyo valla, ben artık özel günlere vakit ayıramıyorum hiç evlilik yıldönümü d.günü dışında onlarda da öyle özel bişey yapmaadık tanışma ve nişanlama dönümleri yeni geçti ama sonradan geldi aklımıza piraye akıl bırakmadı:))

amaaannn eylülüm taktığın şeye bak boşver yaa bende alıyorum hep bitanecik kızımız var alcaz tabi,her seferinde bende almıycam diyorum ama mağazaya girince aa bu güzelmiş aa bu indirimdeymiş doldur poşetleri dön evee:)))) güle güle giysin kuşum

saol canım ya :dance:bişey yapmadım zeynep ceylin izin verdigi sürece pc başına oturdum diger zamanlardada çocukla ugraştım şimdi hazırlandım kocişi bekliyom gene ondan var fayda gelsin yemege götürsün bare bizi:dance:

KIZLAR ŞU 2009 KASIM GACILARI BıZE YETıŞMEYı BIRAKIN 1000 MESAJDA FARK ATMIŞLAR VALLA ŞAŞKINIM :1shok:
bende Şaşkınım walla
.Zaten şimdi geldiğimde Topiği çok aşağılarda buldum mafoldumben
bunun için mi emek verdik biz bu topiğe:gitme::gitme:

Canım biz hamilelikte açtık şuan bebekler 9 aylık oldu.
Onların bebekler doğmadan bizden çok yazıştılar.bebekleri 9 aylık olana kadar topikde yazacak yer bırakmazlar

Yok ya bize nazar değdi.Paylaşım azaldı:çok üzgünüm:

Ben geliyorum kimse olmuyor akşamları çoğu zaman.Başka topikler yıkılıyo:sm_cool:

kız kocam gelmiyo ne romantizmi senağlama düğün yapıp biraz gezip döncez hatta gezebilirmiyim bilmiyorum bile bakıcaz artık..

haydiii PARıS yolcusu kalması bir iki bir ikiiiiiiiiiii...hihoyyyt
Ben hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…