2008 Kasım Anneleri

aaayy ben bunnarı görmemişim hemen civap yazayım bari

maytapcım;
babası karamanlı ben orduluyum. ikimizde esmeriz. resimde ışıktan kaynaklı bir karltı var ama kendi esmerliği diyelim.

yasmin ne uznu ayol bu ayın 28inde 2. yılımızı dolduracağız daha. ama bebek olduktan sonra sanki 10 sene geççmiş gibi olduk o ayrı:)))

aylar sonra ilk defa kıslar kızım uyumuyor
gözümden uyku akıyor ama hanfendi oyun oynamak istiyorçgecenin birinde mandal seğetiyle oynuyo şu anda. öff deiliricem yaaa

azocum hoşgeldin öncelikle

o 6 aydan sonra uyanmama olayları hikaye, ben şahsen şu anda nöbetteyim yaniiturkbayragi

elifim şimdi gördm,burdayım ama gidiyom,gözümden uyku akıyo,dün gecede geç yattım,tatlı sohbetini yarın değerlendirebilir miyim arkadaşım?kocaman öpüyorum seni iyi geceler,fazla hava alma bu arada

gunaydınnn
tukkanı ben acıyorum
maasallah dun aksamcılar varmıs yıne

hadın bakalım dokulun eskı gunlerdekı gıbı
ıhmal etmeyın topıgımızı

bende hazırlıklar sebebıyle sabah 6 dan sonra uyumayanlardanım
oglusum uyandırdı bızı sagolsun tekrar uyuduktan sonra bende cantamızı hazırladım
oglenden sonra bızde yola cıkıyoruz
anı bır sekılde hafta sonu mısafırımız ıptal olunca yazlıga gıtmeye karar verdık
artık suya atlamak ıstıyorum bakalım oglusun tepkısı ne olacak denıze karsı

günaydın şekerlerrr
dün akşam hazırlandım ben sabaha hiç bavul işi bırakmadım kendimde deniz havasında giyindim kocişin hadi demesini beklicem
dün akşam nası ağladım nası ağladım sinirlerim iyice gerildi
o kadar yorgundum bide yemeğe gittik yiğit durmaz alacaklarımız var eve geldim çanta hazırlancak daha geçen haftakileri yıkamıştım az ütü süremedim sinirimden ben napcam diye ağladı ağladım
sonraaa ne oldu müthiş baş ağrısı kaldı hatıra
bu sıralar hiç bişeye yetişemiyorum bi kaç gün ev izni almam lazım bakalım haftaya belki

günaydın güzel annişler
bizimde bugün son günümüz gerçi eşim hala kesin diil diyor ama
o nası oluyomuş öle hem gitcez diyip hem kesin olmuyormuş
bırak minikçim kendini sıcak kumlardan serin sulara
magnum reklamı hesabıııı :lepi:

canım benımde sınırlerım cok gerıldı
hos benım gunum yaklastı onun ıcın gergınım
bır de kocam tuz bıber oluyor bu sıralar uzerıne ama hayırlısı
ınsa allah bırbırımızı yemeden gelırız bay cokbılmısle
bıraz da bızım sakın olmaya calısmamız gerekıyor sanırım

ınsa allah ogleden sonra cıkıcaz bızde ama yola ama arabanın ıslerı falan 4'u bulur dedı
bende hazır ve nazır beklıyorum
eger kendımı atmazsam serın sulara kocısın ustune atlamak suretıyle bogabılırım kendısını

zeyna kafa
bende dün ekşam 2 bardak 1 tabak kırmışım
sinirden 2 saat ağladım ondan sonra patladım.
tavsiye ederim,oooh bi rahatladım, ondan sonra da gittim yattım
12de kızım sayesinde geri uyandım ama olsun, sinirim yatışmıştı baya

minikim seni o kadar iyi anlıyorum ki
ben tam 4 aydır adet olamıyorum ilaç kullandım ama bekliyorum hala
inan patlamaya hazır bomba gibiyim
hamileliğin 8-9. aylarında olduğu gibi elim ayağım hep şişti
noolacak halim bilemiyorum

canım bende cok gergın oluyorum regl donemlerınde
hem sınır sıstemım bozuluyor hem de mutsuz oluyorum
kocamda bu donemde anlayısını rafa kaldırırsa ona yonelıyorum ne var ne yoksa
bu durumda sırtakı yapsam yıne rahatlamam herhalde
sen ne guzel rahatlayabılmıssın

tamneşimin çıkış zamanı işler yoğunlaşmış çıkamayabilirim diyo bilmiyorum bugün belli olucak işte bende bişe hazırlamadım akşam gelsin beraber hazırlarız uzun yola çıkan hatunlar yanınıza bebek için ne alıyorsunuz yiyecek biz 5 de çıkıcaz kahvaltı ve öğlen yemeği yolda geçecek puf ya

minikcim limonata için bana erkende kahve alabilirim elifden mümkünse orta olsun
bende regl dönemlerinde çok fazla hassaslaşıyorum ağlıyorum küsüyorum daralıyorum kendimi hiçmiş gibi hissedip üzerine roller yazıyorum falan filan zor zamanlar bunlar

mmmf kafa valla öle çok uzun yol yapmaım ben benim tontişler amma kavanozlara yiyeceklerini hazırlayıp kolayca yediebilirsin zaten arabada normal yiyeceği sıcaklıkda olur onun dışında bu kavanoz mamalarından alabilirsin benim aklıma bir tek bunnar geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…