- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.781
elifdem şu kızın aynı benim cici kızım var ayşe betül ona benziyo yaa tam bi cadı kendisi 4 yaşında bi zilli babası yemen kökenli ama türk baba zenci anne maviş ortaya böyle melez güzeli çıktı işte ama seninki sanırsam güneş yanığımı kendi esmerliğimi
Elifcim alemsin.Valla mesajı okuyunca kahkahalara boğuldum.Kek bile çok diyosun.Anlaşılan uzun süre olmuş evleneli.Hoş ben de seninle aynı fikirdeyim.
Mine ben cevap verecektim ama fantezi yapmak istemedim.Müstehcen olur diye söylemedim.Erkekler en çok neden memnun olur hepimiz biliyoruz.Bunu güzel bir iç çamaşırı takımıyla eda edersin belkim.
hadi bende kaçayım.birazdan benimki gece nöbetine başlar.
ya sahi sizinkilerde gece hala uyanıyomu.benim yamyam her gece 2-3 kez kalkıyo.2 dk. emip uyuyo yanımda
sonra yine yerine koyuyo.2 saat sonra bidaha..
hani bunlar 6.aydan sonra uyanmayacaklardı:S
öff herkse de uyumuuuuş
balkona gidiim de biraz hava aliim baree
o nası oluyomuş öle hem gitcez diyip hem kesin olmuyormuşgünaydın güzel annişler
bizimde bugün son günümüz gerçi eşim hala kesin diil diyor ama
bırak minikçim kendini sıcak kumlardan serin sularagunaydınnn
tukkanı ben acıyorum
maasallah dun aksamcılar varmıs yıne
hadın bakalım dokulun eskı gunlerdekı gıbı
ıhmal etmeyın topıgımızı
bende hazırlıklar sebebıyle sabah 6 dan sonra uyumayanlardanım
oglusum uyandırdı bızı sagolsun tekrar uyuduktan sonra bende cantamızı hazırladım
oglenden sonra bızde yola cıkıyoruz
anı bır sekılde hafta sonu mısafırımız ıptal olunca yazlıga gıtmeye karar verdık
artık suya atlamak ıstıyorum bakalım oglusun tepkısı ne olacak denıze karsı
günaydın şekerlerrr
dün akşam hazırlandım ben sabaha hiç bavul işi bırakmadım kendimde deniz havasında giyindim kocişin hadi demesini beklicem
dün akşam nası ağladım nası ağladım sinirlerim iyice gerildi
o kadar yorgundum bide yemeğe gittik yiğit durmaz alacaklarımız var eve geldim çanta hazırlancak daha geçen haftakileri yıkamıştım az ütü süremedim sinirimden ben napcam diye ağladı ağladım
sonraaa ne oldu müthiş baş ağrısı kaldı hatıra
bu sıralar hiç bişeye yetişemiyorum bi kaç gün ev izni almam lazım bakalım haftaya belki
o nası oluyomuş öle hem gitcez diyip hem kesin olmuyormuş
bırak minikçim kendini sıcak kumlardan serin sulara
magnum reklamı hesabıııı :lepi:
canım benımde sınırlerım cok gerıldı
hos benım gunum yaklastı onun ıcın gergınım
bır de kocam tuz bıber oluyor bu sıralar uzerıne ama hayırlısı
ınsa allah bırbırımızı yemeden gelırız bay cokbılmısle
bıraz da bızım sakın olmaya calısmamız gerekıyor sanırım
ınsa allah ogleden sonra cıkıcaz bızde ama yola ama arabanın ıslerı falan 4'u bulur dedı
bende hazır ve nazır beklıyorum
eger kendımı atmazsam serın sulara kocısın ustune atlamak suretıyle bogabılırım kendısını
ben lımonata ıcıyorum en serınınden yerimsenibenayy ben bi kahve içeyim, var mı isteyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?