- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.821
bunu doktorumda soylemıstı canımaslında takılabiliyormuş ama benim drum takmadı bana..
bekeleyelim dedi..çünkü ilk adetinde kayma riski oluyomuş..
adetken takılınca en güvenlisi oluyomuş..
ilk adetimi oldum ama çok sancılı geçti gidemedik inşallah bu sefer başarıcam:)
bunu doktorumda soylemıstı canım
ısı rıske bırakmamak adına takalım ama ılk adetınde yıne geleceksın dedı
gıttım ve her 3 ayda bır gel dedı gıdıyorum
günaydınlaarr
ben kahve içmem ama tepsideki çikolataların hepsini yerim
off boğazlarım şişti başım ağrıyo, bugünlerde bişey var üstümüzde zaten evde habire biyerlerimi çarpıyorum kaza geçirmiş gibiyim her yanın yara bere içinde en son ayak parmağımı vurdum mor ve şiş,elimi yaktım,kestim,kolumu çarptım şişti,kociş hasta ayrıca piroşu koltuktan düşürdü geçende bu ne yaa talihsizlikler felaketler serüveni....
günaydınlaarr
off boğazlarım şişti başım ağrıyo, bugünlerde bişey var üstümüzde zaten evde habire biyerlerimi çarpıyorum kaza geçirmiş gibiyim her yanın yara bere içinde en son ayak parmağımı vurdum mor ve şiş,elimi yaktım,kestim,kolumu çarptım şişti,kociş hasta ayrıca piroşu koltuktan düşürdü geçende bu ne yaa talihsizlikler felaketler serüveni....
kahve dükkanım size feda olsun
ay ben 1 tepsi getireyim en iyisi
hadi buyruuunn...
hayatımda da hiç böyle tepsi hazırlamamıştım yanii.:)))
inşallah canım içeriz bir günzeyna bacuma kahveeee
(keşke gerçeğini iççebilsek hep beraberopuyorumnanaktan)
geçmiş olsun canım bi okutun kendinizi sadaka falan verin Allah korusungünaydınlaarr
9 ayda öğretebildiğim tek şey buuuu :bbo:
senağlama maytap beni terk etti
biz gezmeye gidiyoruz :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?