- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.801
tamneşimin çıkış zamanı işler yoğunlaşmış çıkamayabilirim diyo bilmiyorum bugün belli olucak işte bende bişe hazırlamadım akşam gelsin beraber hazırlarız uzun yola çıkan hatunlar yanınıza bebek için ne alıyorsunuz yiyecek biz 5 de çıkıcaz kahvaltı ve öğlen yemeği yolda geçecek puf ya
minikcim limonata için bana erkende kahve alabilirim elifden mümkünse orta olsun
bende regl dönemlerinde çok fazla hassaslaşıyorum ağlıyorum küsüyorum daralıyorum kendimi hiçmiş gibi hissedip üzerine roller yazıyorum falan filan zor zamanlar bunlar
mmmf kafa valla öle çok uzun yol yapmaım ben benim tontişler amma kavanozlara yiyeceklerini hazırlayıp kolayca yediebilirsin zaten arabada normal yiyeceği sıcaklıkda olur onun dışında bu kavanoz mamalarından alabilirsin benim aklıma bir tek bunnar geliyooo
tamneşimin çıkış zamanı işler yoğunlaşmış çıkamayabilirim diyo bilmiyorum bugün belli olucak işte bende bişe hazırlamadım akşam gelsin beraber hazırlarız uzun yola çıkan hatunlar yanınıza bebek için ne alıyorsunuz yiyecek biz 5 de çıkıcaz kahvaltı ve öğlen yemeği yolda geçecek puf ya
canım bende cok gergın oluyorum regl donemlerınde
hem sınır sıstemım bozuluyor hem de mutsuz oluyorum
kocamda bu donemde anlayısını rafa kaldırırsa ona yonelıyorum ne var ne yoksa
bu durumda sırtakı yapsam yıne rahatlamam herhalde
sen ne guzel rahatlayabılmıssın
kızlar kocişimle bugün ellik yıldönümümüz sizce ona özel ne yapabilirim hla degişik bişey bulamadım
bende tam altı ay bekledım ve 2 aydır duzenlı oldum
henuz bu ay olmadım beklıyorum sınır bende de oluyor sezeryan yapanların karnı bıraz adette ınıyor benım oyle oldu pazartesıye kadar olmazsam test yapıcam offff
bende tam altı ay bekledım ve 2 aydır duzenlı oldum
henuz bu ay olmadım beklıyorum sınır bende de oluyor sezeryan yapanların karnı bıraz adette ınıyor benım oyle oldu pazartesıye kadar olmazsam test yapıcam offff
zeyna bacuma kahveeee
(keşke gerçeğini iççebilsek hep beraberopuyorumnanaktan)
zeyna bacuma kahveeee
(keşke gerçeğini iççebilsek hep beraberopuyorumnanaktan)
canım emziriyor musun?
ben 6 ay emzirdim, emzirirken oluyordum ama emzirme bitti spiral takıldı ondan sonra olamadım
benimki spiralden de olabilir
tıkadımı naaaptı annamadım ki?kafamçokkarıştı
yok canım spıralde takılmadı olsam taktırıcaktım ama olmadım
olmadan da takılabılıyor canım dogumdan sonra
ben de regl olmadan once dogumumun 3.ayında taktırdım sonra olmaya basladım
pirayecim sadaka verin kız Allah korusun sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?