2008 Kasım Anneleri

hımmm demek sız msn de gorusuyorsunuz ve zeyna hatun cok hos heee
kıskandırın bızı bakalım kıskandırın

zeyna alkıs yapıyor demek yıgıt efe maasallah kucuk delıkanlıya
bızım kucuk beyde artık gule gule deyınce el sallıyor bılıyormusun

ben terk etmedim senin cam açılmadı maytap gelsene ya görüşelim az çıkcam az sonra zaten
bana güzel diyene bakkk varya pamuk gibi fıstık yaaa maytap valla resimlerden daha güzelhele memo tam yemeklik

lelal nerede bu arada
hıc ugramadı bugun

denızanası bugun gelecektı hatırladıgım kadarıyla

asortıe de gezmelerı bıtırdı temızlık derdınde zaar

lavınya artık calısıyor sanırım

nazlımelek vardı hanı bır zamanlar kocasıyla hanı memlekete gıtmıstı hanıı
ugrarırı arada dıyordu hanı ondan da ses yok

ya cılege ne demelı

azo zaten ıszede gıremıyor ısten nete artık

elıfsevde vardı turkıyeye geldıkten sonra haber alan olmadı

egıtımcı analar yapsanıza bır yoklama
kımseler yok tabıı gecer 2009 anaları bızı

selam kızlar ay bu saat oldu sabah 09.30dan beri öğrencilerle uğraşıyorum bir yemeğe gidi geldim arada bir de şimdi fırsat buldum öldüm yorgunluktan yaa bir de regli olmuşum ki sormayın of ki ne off -tatlicadiarzu-

geçmişe bakamadım fırsat bu fırsat hemen yazayım dedim inşallah herkes iyidir

haklısın valla

Geçmiş olsun Piroş'çum, bence de okutun kendinizi.

Bizde de öyle bi talihsiz olaylar dizisi devam etmekte ki 1 yıldır rahata eremedik bir türlü. En son dün akşam kocişin oturduğu TV koltuğu 2 ayağından birden kırılıp küt diye yere gümledi kocişle beraber. Yüreğimiz ağzımıza geldi. 2 saat geçmeden sigorta kutumuz yandı. Elektrikçi çağırdık, alev alabilirmiş, ucuz kurtulmuşsunuz dedi...

Zaten 1 yıldır işlerle ilgili sıkıntılıyız. Bir de üstüne bunlar olunca kurşun döktürmeye karar verdik. ınşallah faydasını görürüz...

ayyy canım gecmıs olsun bızımde eylul 1,5 aylıkken basımıza geldı gazete alev aldı alev aldıgı yerdede elektrık kablosu ve dogalgaz borusu vardı hemen sondurduk ama mutfa dolabı yandı cok korkmustum ve aglamıstımmm eger bana bıse olsa bebısıme ne olcak dıyesenağlama

elmalı turtacım teşekkür ederim,sizede geçmiş olsun zaten böyle ufak talihsizlikler başladımı devamı gelir allah daha büyüğünden saklasın,kurşun döken birini bulursam bende deniyim işe yararmı bilmem ama deneyelim piroşa da çok nazar deyiyo

Ayhh kızlar bende bugün gezmedeydim.

Annemler ev aldılar yarın temizlemeye gitcekler.Bizim evde trafik çok yoğun
canım hayırlı olsun evleri güle güle ottursunlar
bende yaza kadar şu göğüs altından dize kadar olan korselerden giydim.sanırım onun çok faydası oldu..
ama kilolar duruyo
ayy azo bi ben kullanamadım bu tip olanını beni çok daralttı ben sadece
bel korse aldım bel ve göbek ikisini birden halledio

ayy ondan bende de var bi da ağlıyor ki sorma sanki bişey yapmışız gibi sıçratıyo yataktan delüüülmaz:
hani çıkmıyon mu kız daha burdasın güle git hayırlı yolculuklar
nan noliyy kime sinirleniyonuz siz bakiim
kahve dükkanım size feda olsun
ay ben 1 tepsi getireyim en iyisi
hadi buyruuunn...

hayatımda da hiç böyle tepsi hazırlamamıştım yanii.:)))

ayy çok güzel görünüyoocokacimcoook

Icır'cım, size de çok geçmiş olsun. Ben de yangından çok korkarım.

Bu arada asıl olayı atlamışım. Tüm bu felaketler dizisi başlamadan 1 saat kadar önce alışveriş merkezinden eve dönerken AVM'nin karşı apartmanındaki işkembeci alev alev yanıyordu. Normalde yürüyerek eve dönecekken Bengiş'i de kaptığımız gibi taksiye atladık, bebeğimiz dumandan etkilenmesin vs diye.
Yangından kaçarken evde yangına tutuluyorduk.

Yok yok kurşun döktürmek lazım ama teyzemin tanıdığı kurşuncu tatildeymiş, 1 aydan önce dönmezmiş.
Bize acil kurşuncu lazım...

benimkide alkışşş alkıışşş diyince el çırpıyo alkışlıyo şap şap alkisalkisalkis
ayy ondan bi tanede bende var şeker bi de dededededee dio bayılıyorum ya
aynen öyle canım
asortik
napıyon??

geçmişinizii okuyomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…