2008 Kasım Anneleri

canum benim hoşgeldin ve de geçmiş olsun,
dedikodu demeyelim de yokluğunu hissediyoruz diyelim olmaz mı???

lavişcim geçmiş olsun tatlım ne kadar ozrlandığınızı ve korktuğunu tahmin edebiliyorum.allah bir daha yaşatmasın ..
ben karar verdim bir hafta nasıl başlarsa öle devam ediyor. pazartesi feci yoğun bir güne başladım ve hala devam ediyor en son işten çıkarken ağlayacaktım neredeyse . poff yanii
evde yemek yok yemek yapasım yok ama feci karnım aç :)))

dilokscum hoşgeldin tatlım işlerini yola koyabildin mi yerleşebildin mi canım.

kızlar diğer tarfta yarışmayı kazananlara mesaj yazılmış bir bakın isterseniz, ayrıca arada bir kontrol edin orayı yine banlanmayım haber veriyorum diye:))

çok alındım yargısız infaz edildim :dilcikar:

AYNEN ÖLE DİYELİM CANIM
YOKLUĞUMUN HİSSEDİLMESİ ÇOK GÜZEL HALA BENİ MERAK EDİP SEVEN ÖZLEYEN BİRİLERİ VAR Şeniz

alınmıs kusmus ama sonunda dogru sonuca varmıssın
canım ozluyorum burayı ve buradakı muhabbetı
mmf yok zaten, sen de gıdınce hemen farkedılıyor
herkesler artık gelmez oldu

günaydın güzeller
anladım kalimerocum demek istediğini emin ol elimden geleni yapacağım ama ay sonları böle yoğunluğum oluyor iş yerimde bide kendi hayatımda karışıklık olunca aksaklıklar oluyor
ayrıca 9. ayınız kutlu olsun nice cici aylara

aman denizannem sen fazla bişi söleme günlük de yeter biz mesajı alırız banlanırsın gene Allah korusun

dün akşam eşim eşim beni yemeğe götürdü sonra starbuks da kahve içtik dolaştık alışveriş yaptık oğlumu öle aldık babannesinden normalde 4'de alıyordum alma dedi dinlen ben gelene kadar dedi iyi değilim diye baa bi değişik oldu baa çünki hiç onu almadan eve gitmemiştim eve girdiğimde saki elim kolum yokmuş gibi geldi :çok üzgünüm:
bu akşamda kızlarla sahilde takılacağız babamız sen git en bakarım yiğide 2-3 saat ne olcak dedi kafan dağılsın diyo düşünceli gördüm onu bugünlerde ne güzel bakalım caymazsam akşamada öle bir planım var

he dün oğlum emeklemiş gen ilk gören babannesi olmuş biz akşam ne kadar denediysek emeklemedi zaten bu yüzden çok üzülüyorum her şeyin ilkini o görüyor

kalimero 9.ayınız kutlu olsunnnn canımmm

tsk ederım canım

zeyna cok dusuncelı ınce bır kocan varmıs canım yaa
ne guzel sen gıt eglen ben ılgılenırım falan
de nıye kafan karısık hala anlamıs degılım
yoksa sen de kocan bu tarz jestler yaptıgında kendı hatalarının uzerı ortulsun dıye yapıyor dıye mı dusunuyorsun
ben bıraz fesatım bu konularda esıme karsı nedense

günaydınn kızlarr
bugün uyuyakalmışız cimcime sabah 06.30 ağlayarak bir uyandı sonra tekrar uyudu bende daha vaktimize var diye uyumuşum yatış o yatış ..bir kalkıp hazırlanmamız vardı ki evlere şenlik. bu sefer hanfendi kızdı bize niye onu uyandırmışız diye bağırıp durdu tavır aldı bize .. :)))
çok cimcime bunlar ya :))

he dün oğlum emeklemiş gen ilk gören babannesi olmuş biz akşam ne kadar denediysek emeklemedi zaten bu yüzden çok üzülüyorum her şeyin ilkini o görüyor
[/B]

zeynam canım hepimiz yaşıyoruz bu tür üzüntüleri bende istiyorum her an kızımla olayım herşeyiyle ben ilgileneyim ama olmuyor canımmm

kalimerocum 9. ayınız kutlu olsun
piroş da 9 aylık oldu dün yoktu ama bugün gelir heralde .

zeynacım ee ne yapalım onlar ileride daha rahat bir hayat yaşasın diye ödünler veriyoruz ilklerini kaçırıyoruz ama yapacak bişey yok .. çalışan annelerin kaderi bu.

Kalimerocum nice 9 aylara.Yaramaz uyutmamış yine.Canım yorulmuyo mu yoksa ufaklık.Gündüz uyuyor mu?Akşamları iyice mıncıklayın, yürütün.Yorulunca uyur belki.Benimki karnı çok tok olursa sabaha kadar uyuyor.ınşallah seninkide kısa zamanda seni rahatlatır canım ya.Ne zordur bilirim.

Zeyna kocanın hasını bulmuşsun kııı.Benimki sabaha kadar ayakta olsam git sen dinlen demez. Valla şanslı gacısın.Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Piraye hatununda 9.ayı bitmiş.Yoklar ama ben bir Piraye hayranı olarak 9.ayını kutluyorum ve o güzel yüzünden muck diye öpüyorum.

9.ayımızı kutlayan teyzelerımıze tskler

lelal aynı bızım kucuk dana da oyle
gece uyumuyor sabah tam cıkacagımız vakıt baslıyor uyumaya
gerılıyor esnıyor kucagıma alınca ama kapıdan cıkınca gozler cın gıbı

yasmıncım yorulmazmı
gun ıcınde hep aynı saattlerde uyuyor ve yoruluyor
annemın canı cıkıyor kadıncagızın
aksamları hem ben hem babası hem de dedesı ayrı sımartıyor uykuya gecmesı zor oluyor
gece uyandıgı yok aslında uykusunun arasında bagırıyor aglıyor
ya su verıyorum ya da hemen alıp emzırıyorum uyuyor yıne ama olan benım uykuya oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…