2008 Kasım Anneleri

çok geçmiş olsun canum. bu arada 2. dişinizde hayırlı olsun..

benim kızımda hep kabız denizinanası. ne yapsam bilemiyorum..

ya sen dedınde aklıma geldı benım pazartesı bekledıgım gunumdu ama hala tık yok

canım bekledinmi öyle oluyor gelmiyor bende geçen ay çok bekledim gelmedi en son kit aldım hamilemiyim diye baktım negatif , akşamı geldi.:)) canım bu arada 9. ayınız kutlu olsun nice mutlu sağlıklı aylara , yıllaraaaa...

Piroşunda 9. ayını kutlayalım..mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllar dileriz piroşcuğuma..

Benimde bu gün elazığ dan misafirlerim geliyor. ağır misafir görümcem eşi ve çocukları 15 gün bizdeler..akşama ne yapsam diye düşünüyom.
kızlar kızımın kabızı için önereceğiniz bişiler varmı. kayısı ve zeytin yağı veriyom ama fayda etmiyor..totişim ıkınırken bi kalıyo ya.. (teselli:

sağol yasemincim yok valla bu konuda hakkını yiyemem adamın ben işten gelir o gelene kadar bakarm yiğide sonra o devralır ama ikimiz tabi gene yatana kadar yattıkdan sonrada sabaha kada ben kolay kolay kalkmam o doyurur suyunu verir sallar çok nadir kalkarım ben ama hep duyarım onların kalkışını ama kendimi kaldramıyorum yataktan
du totomu kaşıyım nazar değmesin

valla sanırım kalimerocum senin düşündüğün gibi hata telafi turlarında şu an ama genelde de böledir sıkmaz yani abzurt bişi istemezsem

Son düzenleme:
selam günaydın herkese zeynam fırçanı aldım koştum geldim delikafadulden

dershnaedeyim ama kk'ya giremedim bir türlü face'i açtım öle öğrenciler falan bişey yazıyor diye ama buadaki öğrencilerle uğraşmaktan oraya bile bakma fırsatım olmadı şimdi gördüm baktım zeynacım kızıyor kk ya uğramadım diye dedim hemen gideyim geçmişi bile okumadan geldim opuyorumnanaktan

son bi yaldızlı afferinim kalmıştı bak onuda sana veriyorum
hoşgeldin sefalar getirdin baktım fcede kaçak takılıyo kızlar beyazcım tuttum kolundan getirdim kaydirigubbakcemile

evet zeynam tuttu kolumdan getirdi buraya artık saygı duruşunda bekliyorum kıpırdayamıyorum bi yere yoksa allah muhafaza zeyna eline geçidimi :mymeka:

yasmincim hadi gazan mübarek olsun iyi zamlarla dönersin inşallah

günaydın millet ,

bugün zara baby de indirim varmış ,arkadaşla oraya gitcez ,valla neresi bilmiyorum ,o da bilmiyo duymuş en yakında neresi varsa gidelim dedi,ben bişey almıcam ama sırf arkadaş için gidiyorum..

dün melis bebek görmeye gitti ,ona eliyle hediye verdi :)) 18 günlük sadece 3 kilocuk bişeydi..bizim kız 2500 kiloydu doğduğunda ama sanki hiç o kadar küçük değilmiş gibi geliyor..,garip geldi doğrusu..

eee herkes iyimi ???????

hoşgeldin eylülcüm ben de öle küçük bebekleri görünce tuhaf oluyorum sanki bizimki hiç öle olmamış gibi

indirime gidiyorsun ama dikkat indirim falan derken kaptırma kendini alıverişe

selam kızlar ben deldim fıstığıma çorba yapmadan bi bakkiim dedim
herkes iyidir umarım bizde iyiyiyz uyku sorunu haricin de çok uykum var
miniğim 9.ayınız kutlu olsun canım
pirooşş sizinde

valla sanırım kalimerocum senin düşündüğün gibi hata telafi turlarında şu an ama genelde de böledir sıkmaz yani abzurt bişi istemezsem

hmmmm
senın koca da benımkı gıbı bır hata yapınca melek olanlardan
benımkı de bırseye kızdırdıgında benı melek gıbı olur sanırsın kı ben kralıce elızabethım
genelde de kotu degıldır ama keske hep oyle olsa

ben gıttım geldım yıne kımseler yazmamıs
hadı dokulun bakalım

Ben geldımmmmm
kızımı doyurdum mınıĞımı babannesı sırtına sarmıŞ bahÇede gezıyorlardı benı gÖrÜnce hem aĞlıyor hem de gÜlÜyor off tatılde ıyıce alıŞmıŞtım ıŞe gelmek Çok koyuyor bana ya kaÇ ay oldu hala alıŞamadım ama evde Çok gÜzel bakılıyor eŞımın yengesıde babannemzıde bırı yedırıyor bırı uyutuyor ohh rahatlık yaĞmurda:)))

benimde başım ağrıyo
inatla ağrı kesici almıyorm
son 3 gündür ağrı kesilerle durdum ama inat ettim bugün almıcam diye
ama çok ağrıyı almak istemiyorum alışkanlık yapcak nası geçcek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…