- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.141
Derin canım bencede diş yapmıyordur.Soğuk almıştır.Karnına ağrı falan giriyodur.Suya falan girdi mi gündüz?
denizanası sen tablet flor mu kullanıyosun:ya doktora sorcam ben onu bize vermedi ama halam biz kullanıyoduk hemde 2 yaşına kadar mı ne dedi bende şaşaırdım ya.Bu doktor da gerekli diyo şimdi.biz dflor kullanıyoruz ama yeterli olurmu ki.doktora sorcam
sağol tatlım onları biliyorum zatenyandın o zaman cnm peynir yoğurt süt yok gerçektende ne yicen sen.meyve sebze ye artık
ayyy canım çok geçmiş olsun yaa bende spiralden olduğunu düşünüyorum bununkızlar moralim çok bozuk
cuma günü kürtaj oluyorum
rahim duvarı kalınlığu 27mm e ulaşmış
ilaçla falan halledilemicek ölçüdeymiş.
bu şekilde temzileyecekler. çok korkuyorum yaabenneyaptımki
melise maşallahok lelalcim
elifcim geçmiş olsun canım ,umarım sorunsuz geçer..bizi haberdar et ...
bugün sağlık ocağına gittim anneannemin ilaçlarını yazdırmaya ,gitmişken melisin kilosunu filan ölçtürdüm 800 gr almış 1 buçuk ayda iyi maşşallah..kocam aradı gelip alırım ben seni dedi,neyse geldi aldı bizi ,akşam eve gelmiş diyo ki o melisin kilosunu ölçen hemşire ne kadar zayıflamış ,kalçaları erimiş dediklava: neye dikkat etmiş yaw ..töbe töbe ,bu herifler pek bi manyak oliyi...
canım ilgilendiğin için teşekür ederimkaydirigubbakcemile5Bebekler için 'şehirlerarası süt servisi' / Türkiye / Milliyet İnternet
asorti bişey araştırırken rastladım, haberi incelersen inek sütüne alerjisi olan ve dr raporu olan bebeklere ankara dahil ücretsiz keçi sütü gönderiyorlarmış, telefonla ulaşabilirsin belki
Kızlar demir ilacını nasıl veriyosunuz?
denizannem siz neen bıraktınız d vitaminini hem o tablet flour nası kullanılıyo dişleri kolay çıksın diyemi
denizannem o keçi sütü haberi çok eski cnm,artık bedava süt yok kimseyeadamlar işi büyütmüş :))
offf canım sıkılıyo çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?