2008 Kasım Anneleri

benim dayımın oğlu iki yaşında çorabıyla yatıyor çorabıyla kalkıyor üstelik aynı çorap olsun istiyor başkasınını da kabul etmior çorap elinde koklaya koklaya yatıyor kalkıyor kaydirigubbakcemile3

arada kötü rüyalar görüyorlar sanırım benimki de yapıyor zaman zaman

ha bu arada demir ilacını biz de muhallebisine ya da meyvesine karıştırıp veriyor kendisi normalde içiyor itiraz etmiyor ama her yer batıyor dediğiniz gibi zaten ben veremiyorum nefret ediyorum kokusundan babası veriyor

ayrıca bilgiler için de teşekkürler opuyorumnanaktan

Derin canım bencede diş yapmıyordur.Soğuk almıştır.Karnına ağrı falan giriyodur.Suya falan girdi mi gündüz?

yok canım ya suya falan girmedi.ama bilmem ki bu sıcakta üşütmeyi başarmış olabilir:)) durmadan geziniyo çorap da giydirmiyoruz haliyle ayakları bazen üşüyo gibi ama..

estel bende bi cevşen alayım doğru söyledin canımm..

derin geçmiş olsun canım, arada denizde yapıyor aynı şeyi

ben ilaçlarının hemen hemen hepsini biberon emziğine koyuyorum ve öyle içmesini sağlıyorum (babişinin keşfi), hiç bir yer batmıyor tavsiye ederim, tabi bazen ağzında tutup sonra tükürüyor o ayrı, sadece diş ilacını muhallebisine yemeğine vs katıp veriyorum tablet olduğu için

denizanası sen tablet flor mu kullanıyosun:ya doktora sorcam ben onu bize vermedi ama halam biz kullanıyoduk hemde 2 yaşına kadar mı ne dedi bende şaşaırdım ya.Bu doktor da gerekli diyo şimdi.biz dflor kullanıyoruz ama yeterli olurmu ki.doktora sorcam

elifcim geçmiş olsun.inş. çok canın acımaz.peki bende daha taktırmadım ama spiral taktırmayı düşünüyorum tırstım şimdi yaaa...

cagancuk canım çok tatlı bebişin maşallah..doktorlar bebeklerin uyky oyuncağı olmasın çok önemli olduğunu ona güven verdiğini ve alıştıktan sonra oyuncağı nezaman eline alsa uyuması gerektiğini bilirlermiş.bizde bi inek almıştık çok şeker..adı MUZO ama bizimki daha pek alışmadı.gece yatarken çarşafları oyana bu yana çekiştirip cebelleşirken yoruluyo ve uyuyo..(ben yanında yatıp,emzirip uyutuyorum.ama gündüz babaannesi ayağında sallayarak uyutabiliyo)

eylülcüm kızına maşallah..iyi bi program uygulamışsın anlaşılan..

hoşgeldin sende çilek..ee kıskanıyoz bak çabuk bitir şu tatili..

beyaz melek senin ufaklığın o gece mızmızlığını bizimki herzaman yapıyo.bide beni düşün.mızır mızır 2 saatte bir uyanır.ya emziriyorum,yada ağzına emziği veriyorum.sonra uyuyor tekrar..

yasmin dişiniz hayırlı olsun
bizim 9 ve 10.dişler iki yandan geliyo galiba, diş yerleri biraz kabarmış.maşallah kuzuma çok hızlı.ee ırsiymiş bana çekmiş.babam benimde 7 aylıkken 8 dişim olduğunu sölemişti.bizimkide aynı..

evet canım tablet flour kullanıyoruz, bizim dr muz verdi ama birçok dr onaylamıyor, bizde diş hekimi arkadaşımıza sorduk ben yakınlarıma öneriyorum dedi bizde veriyoruz, açıkçası bu drdanda duyunca içim biraz rahatladı,

azo sizdemi oyuncaklarınıza isim verenlerdensiniz, bizimde ineğin adı cabbar,
yeni bir luyano kedisi kavanoz aldık onun adıda gani:))

yandın o zaman cnm peynir yoğurt süt yok gerçektende ne yicen sen.meyve sebze ye artık
sağol tatlım onları biliyorum zaten
ayyy canım çok geçmiş olsun yaa bende spiralden olduğunu düşünüyorum bunun
melise maşallah
kocanaklava::1shok:

canım ilgilendiğin için teşekür ederimkaydirigubbakcemile5
Kızlar demir ilacını nasıl veriyosunuz?

kızım aç ağzını diyorum açıyo damlatıyorum 3+3+3 şeklinde
onları yutuyo bberon veriyorum suyunu içiyo:lepi:

derincim d vit. bıraktık 5 yada 6 aylıkken

rica ederim asorticim, ayrıca diğer başlıkta kay markasıyla keçi sütü satıldığınıda öğrendim saphiradan aklında olsun

denizannem siz neen bıraktınız d vitaminini hem o tablet flour nası kullanılıyo dişleri kolay çıksın diyemi

artık ihtiyacı yok demişti daha küçükken ihtiyaç farklı oluyor falan demişti, flour ise minik tabletler halinde dişleri daha sağlıklı olsun diye, flour yiyeceklerle alınmıyormuş bildiğim kadarıyla

denizannem o keçi sütü haberi çok eski cnm,artık bedava süt yok kimseye adamlar işi büyütmüş :))

canım bedava olmasada böyle bir kaynak önemli ddiye koymuştum siteden daha çok bilgi var diye haberin linkini verdim, zaten bedavayı varsın ihtiyacı olanlara versinler:))

ben geldiiimmmmmmmm..unutmadınız beni değil mi kızlar...
herkes iyidir umarım...hepiniziçok özledim..

tunayı sorarsanız iyi.3 dşi çıktı..ama 3. diş üst sol..ortalar çıkmadı henüz...gazımız geeleri feci şekilde devam...saçlarını kestirdim..falan..gene yazarım..şimdi bi bakayım şöyle..

bu arada çok giremem sanırım...pek fırsatım olmuyorum...
öperim güzel kasım annelerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…