2008 Kasım Anneleri

merhabalarr ben geldimmm
işlerim çok yoğun giremiyorum nete dünde kızım feci hasta oldu istifra edip durdu ben görümcemlerde bizde misafir onların oğlu amcalarımızın torunları hep aynı şeyi yaşadık önceki gece durmadan çıkartınca acile gittik sabah 8 gibi kuzenine ve kızıma serum taktılar vücudu susuz kaldığı içinsanırım sulardan oldu çok moralim bozuldu ama bugün çok ii allaha şükür damar ararlarken çok zorlandılar kızım ağlamadığı kadar çok ağladı o ağladı ben ağladım((allah kimseynin evladına hastalık vermesin çok zor bu arada bizim 2.dişimizde patladııııııı:))

dilekcim hoşgeldin özledim seni a.s.

lavinyacım geçmiş olsun canım kuzuna ve dişiniz hayırlı olsun

denizde ishal oldu, bugün dördüncü kakası ve biri hariç diğerleri sıvı şimdi pirinç unuyla muhallebi yaptım şeftali bile vermiyecem akşamada muz veririm meyve olarak

kızlar ben geldiğimden beri mmmf yok tatilemi gitti?

çook geçmiş olsun..oğlum kırkıncı günü hastaneye yattığından beri hep dua ederim allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin diye..çok şükür ki atlatmışsınız..

dişiniz hayırlı olsun bu arada:)

evet canım akadaşlarıyla kız kıza tatil yapacakmış:)

ben geldım soyle bır bakayım dedım
fecı yogun bır gundeydı basım cok agrıdı

lavınya gecmıs olsun canım

dılek hosgeldın canım
umarım hersey yolundadır

denızanası mmf sımdı esıyle tatıl yapıyor ama bırkac gun ıcınde gelınce kızkıza bır tatıle gıdecek
bır kez tatıl yapmak kesmez benı dedı

cıkolatam yok ama bıskrem yıyorum varmı ısteyen

estelcim teşekür ediyorum canımcım makyajım zaten var bari ağda filan yapıyım ya da kaşlarımı alıyım
gerçi onu bile beceremem kuaföre aldırmaya alışmışız her yerimizi
bu arada zeyna baya bi tatide benimle bilem ilgilenmedüüümafoldumben

Deniz annem sağol, teşekkür ederiz.Diş konusunda biraz geç kaldık ama, geç olsun güç olmasın diyoruz.

Azocum teşekkürler.Siz de dişleri sıraladınız.Azılar çıkmaya başladı mı?

Lavinya geçmiş olsun canım.Ağlamakta haklısın, insan öhö dese üzülüyo.Allah hastane yollarına düşürmesin kimseyi.Aslında biz onlar küçük , azıcık canı var ,nasıl dayanacak diye üzülüyoruz.Ama bebekler sanıldığından daha güçlülermiş.Çok sıkma canını.

Diloks hoşgeldin.Kıbrısa yerleştin mi?Bebişin gazı geçmedi mi?Bugün Estel bi yazı eklemişti.Orda bebekler hareketlendikleri zaman gazlarını daha kolay çıkarır diye.Bugün yarın biter seninkinin gazı da.

aaaa ne ayıp dedikodu yapmışlar hakkımdaaa :1shok:
bi kerem pazartesi hep buraya fırsat buldukça katıldım
dün hastaydım
bugün hala kötüyüm ve çok iş biriktirmiştim fırsat oldukça katıldım
ayrıca kafamda dağınık adepte olamıyorum bazı sorunlarım var :bbo:

bunun dışında
lavişçim geçmiş olsun dişiniz hayırlı olsun
yasmincim bide sizin çıktı güle güle büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…