2008 Kasım Anneleri

BEYAZIM MELEĞıN NEDEN ÜZÜLÜYORSUN CANIM OLABıLıR
kötü aldıysan almışsın napacan yapacak bişey yokh
SAĞLIK OLSUN bir daha denersin seneye şekerim

BEYAZIM MELEĞİN NEDEN ÜZÜLÜYORSUN CANIM OLABİLİR
kötü aldıysan almışsın napacan yapacak bişey yokh
SAĞLIK OLSUN bir daha denersin seneye şekerim

öyle zaten deneye deneye ne olacak bilmem bu işin sonu yani ben de çalışmayarak iyi sonuç bekledim hakettim mi tartışılır ama yine de umut oluyor işte insanın içinde :çok üzgünüm:

evet elif ya .nasıl geçti kendini nasıl hissediyorsun ?

beyazmelekcim sıkma canını .. sonuçta şuanda da gül gibi işin var..
bir yerde çalışsan bile bazen bu tarz sınavlar kısmet işi oluyor biliyorsun .

elif geçmiş olsun canım cuma değilmiydi senin operasyon?

beyazmelek sıkma canını canım bundada vardır bir hayır.

daha bişiiler vardı ama neydi, neydi,

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar

çilekçim iyi değil oğluşum dünden beri ateşli ve ishal,

kailerocum evet yine çıktı ateşi 39,5 oldu fitil, ılık duş vs şimdi 37 lerde inşallah yine yükselmez

melekçik sağlık olsun canımmmm sıkma canını..

elifcim geçmiş olsun canım,ben geçmişe bakamadm sorununu bilmiyorum
inşl.önemli bişi diildir.

denizanacım kuzunada geçmiş olsun üşttümü neyi var?

ayy benim lokumda çok huysuzzzz bu dişlerdenyaaa herkez rakı sür diye tutturdu
bense güvenemiyorum off poffffffffffff

çilekcim eline kuru soğan ver kemirsin denizoğlan
böyle durumlarda eskiler kuru soğan veya pırasa sapı verirlermiş .. en azından rakından çok daha masum. biraz kokacak ama olsun :))

az önce acilden geldik kızlar düşüremedim ateşini, şimdi uyudu bende uyuyayım biraz sabah anlatırım, herkese iyi uykular

Günaydın kızlar.Gece biz de uyumadık.Sabah uyuyakalmışım.Yarım saatte bir ağlayarak uyandı oğlum.Akşam gezdirdim arabasıyla biraz.Hava da rüzgarlıydı.Gaz sıkıştırdı galiba yavrumu.Ne kendi uyudu ne beni.Ben de kocamı uyutmadım.Hiç demiyo ki bu kız işe gidecek sabah , yardım ediyim, az ben bakayım ufaklığa.Gecenin bir yarısı açtım ışığı bağırıp çağırdım.Çocuk benim üzerime mi zimmetli.Ne rahat bi adamsın.Ağzımdan geleni kulağım duymadı.Neyse sabahı ettik veeeeeee bugün yıllık izne ayrılıyorum.2 haftalık bölümünü kullanacağım.

Denizanası canım geçmiş olsun.İyi haberlerini bekliyoruz...

günaydın kızlar
elifcim bildiğim kadarıyla kürtajın bugün büyük ihtimalle dün hastane işlemleri ve tahlillerini yaptırdın şu an belkide hastanedesin Allah yardımcın olsun geçmiş olsun

denizannem çok geçmiş olsun hayırdır deniz oğlan neden bu kadar ateşlendiki?

çilekçim lelale katılıyorum soğan ve pırasa süper ilaç ama rakı cıssss

yasmincim iyi tatiller sen şimdi en sevdiğin kaynananla adapazarına mı gitceksin yoksa :1shok:

ben dün akşam çok sakin güzel bir gece geçirdim çocuksuz kocasız kızlarla sahilde oturduk muhabbet sohbet baya iyi oldu saat 11'e doğru geldim ve küt uyudum sabaha kadar hiç bişi duymamışım valla

Günaydın arkadaşlar..

herkse günaydın kızlar zeynam kızmasın diye face'e uğramadan hemen buraya damladım delikafadulden

öncelikle elif'im hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla inşallah herşey yolunda gider

denizanası yavrumuzun nesi var yaa biraz dinlenmişsindir umarım kalkınca bizi habersiz bırakma

yasmincim iyi tatiller şimdiden işler yoğun olur yazamam falan

ben de iyi uyumuşum gece, dün oğlan burada bizim yanımızdaydı bahsetmişimdir esnafın sevgilisi oldu, bir çay ocağına gidiyor, bir internet cafeye gidiyor köşede mavi jeans var orada ki kızların yanına gidiyor kızlara sırıta sırıta boyunun yettiği raflardaki kıyafetleri indiriyor aşağı bir de gülüyor kızlarda yazık çok seviyorlar hiç ses çıkarmadılar epey fırlamalık yaptı yani benim oğlan dün ve hiç uyumadı burada eve gider gitmez banyoya soktum birazda suda oynadı iyice yoruldu 19.30da uyudu 21.30da kalktı 23.00e kadar falan oynadı yememk yedi sonra emzirdim bir de üstüne mamasını yedirdim bir yattı sabah 06.30da kalktı oda kalktı sayılmaz mamasının yedi tekrar yattı az önce kalktı çok iyi oldu gelgelelim ben tabi her saat başı uyanmadımı ne oldu falan diye meraltan sürekli uyanıyorum ama olsun o o kadar yormuyor

zeynam sen de kızlarla iyi keyif yapmışsın, geçen akşam bizde birkaç kız arkadaş bekar bir asrkadaşın evinin terasında keyif yaprık bekarken neredeyse hergün buluşurduk teraslarda kaydirigubbakcemile3 o günlerdeki gibi oldu çocuk yok koca yok bazen çok iyi geliyor yaa

ayrıca kpss için desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim öle tabi alaha şükür güzel bir işim var rahatım yerinde ama yine de umutlanıyor insan sanki çok bişey yapmışım gibi bir beklenti içinde oluyor o yüzden üzüldüm biraz ama geçti bu sene biliyorsunuz son mart nisan gibi çalışmaya karar verdim tabi yarım kaldı çnkü ben bir gün çalışıp 3 gün yatan biri olarak konuları yetiştiremedim önümüzdeki sene inşallah eylülde başlamayı planlıyorum en azından aynı şekilde tembellik yapsamda 8-9 ayda konular rahat rahat yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…