- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.241
BEYAZIM MELEĞİN NEDEN ÜZÜLÜYORSUN CANIM OLABİLİR
kötü aldıysan almışsın napacan yapacak bişey yokh
SAĞLIK OLSUN bir daha denersin seneye şekerim
amannn boşver beyazmelek seneler çuvala girmedi ya
asortienin dediği gibi yine girersin tek derdin bu olsun
az önce acilden geldik kızlar düşüremedim ateşini, şimdi uyudu bende uyuyayım biraz sabah anlatırım, herkese iyi uykular
Konuştuk uzun uzun.Bi omuzuma yaslanıp ağlamadığı kaldı patronumun.Bu sene beni idare edin dedi.Yüzde 6 zam yaptı.Tabi senelik bu.Ama yarım maaş bana özgü ikramiye sözü verdi.İkramiyeyle birlikte %10a denk geldi.Yağladı balladı beni.Ne olacak, herzamanki gibi.Seneye temmuza kadar 2500 tl alacam.İşte böööle.
Canım yeni maaşın hayırlı olsun güle güle iyi günlerde harca...
kızlaaar KPSS açıklandı 66 aldım yaa :çok üzgünüm:
beyaz melek seneye olur canım ya üzme tatlı canını. sonuç ta bi işin var zaten..
az önce acilden geldik kızlar düşüremedim ateşini, şimdi uyudu bende uyuyayım biraz sabah anlatırım, herkese iyi uykular
canım çok geçmiş olsun ..şimdi nasıl deniz oğlan..
Günaydın kızlar.Gece biz de uyumadık.Sabah uyuyakalmışım.Yarım saatte bir ağlayarak uyandı oğlum.Akşam gezdirdim arabasıyla biraz.Hava da rüzgarlıydı.Gaz sıkıştırdı galiba yavrumu.Ne kendi uyudu ne beni.Ben de kocamı uyutmadım.Hiç demiyo ki bu kız işe gidecek sabah , yardım ediyim, az ben bakayım ufaklığa.Gecenin bir yarısı açtım ışığı bağırıp çağırdım.Çocuk benim üzerime mi zimmetli.Ne rahat bi adamsın.Ağzımdan geleni kulağım duymadı.Neyse sabahı ettik veeeeeee bugün yıllık izne ayrılıyorum.2 haftalık bölümünü kullanacağım.
canım erkeklerin arada kulağını çekmek gerekiyo herhalde..klava:canım iyi tatiller diliyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?