2008 Kasım Anneleri

günaydın
denizanası geçmiş olsun cnım haberini bekliyorum ilke iyidir inşallah şimdi

zeyna bu kız kaçamağı ne iyi gelmiştir sana canım arada tekrarlamak lazım böyle şeyleri yoksa benliğimizi yitiririz valla .

beyazmelek iyi dağıtmış valla senin bıdık ortalığı :)))

yasmincim sana da iyi tatiller tatlım

gunaydın gusel anneler
dun ıslerın yogunlugundan merhaba bıle dıyemedım gecmısı okuyamadım
elıf bugun kurtaj olcaktı ne yaptı acaba
denızcım gecmıs olsun bazen erkekler boyle dusuncesızlık yapıyor
benımkıde bu kadın calıyor demıyor dun mutfktayız yogurt ıstıyor kalk kendın al dedım
bulasıgını bıle mak koymuyor
yesıl soganda dıslerının kasıntısını alıyor tavsıye edeımmmm

günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim,

gece acilden geldikten sonra biraz düştü ateşi, uyudu gece 37 lerde falandı, sabaha karşı öyle bir ağlamayla uyandıki inanamazsınız, daha öncedende öyle ağlayarak uyanırdı ama uyanınca susardı, bu kez susturamadım babası aldı arabaya götürdü saat 4.30 falan silecekleri çalıştırıp direksiyonla oynarken sustu, sonra getirdi uyuttuk, ateşi 36.6 falan olmuştu, sabah yine yükseldi az önce 38.3 ölçtüm

acildeki dr antibiyotiklik birşeyi olmadığını söyledi ateşle mücadele edicez dedi, zaten dün tahlilleri falan yaptırdığımız için götürmüştük kendi dr muzla aynı şeyleri söyledi,
yalnız benimki gece vakti hastalığına bakmadan drun sekreteriyle flört etti, kızdan gözünü alamıyor bıdık çok güldük haline:)

bu arada bugünde ateşini düşüremezsek başka bir dr a daha götürecez lelal sizin dr neredeydi ve adı neydi canım

günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim,

bu arada bugünde ateşini düşüremezsek başka bir dr a daha götürecez lelal sizin dr neredeydi ve adı neydi canım

canım tekrar tekrar geçmiş olsun
ateş gerçekten zor bir durum bir de sebepsiz ateş beni de korkutur
bizimki kızıltoprak florance nigtingale de Kudret kulak tatlım
eğer ki kudret bey izindeyse falan ki sanmıyorum ramazan bey var hemen yanyana odaları da zaten .

canım çok geçmiş olsun yaa peki neden ateşlenmiş başlarda yazmışmıydın ben oraları kaçırmışım, ama deniz bey yine de çapkın baksana hasta haliyle bile boş durmuyor kaydirigubbakcemile3

lelacim sorma yaa tam karıştırdı onun peşinden koşmaktan işimi bile doğru dürüst yapamadım allahtan dün sakindi pek işim yoktu, bugünde bizim kalacak burada bakalım ne olacak benim müdüre bile kafa tutuyor ama müdürümüz çok seviyor oğlumu dershanede dağıtmadığı yer kalmadı benim odamın halini görmeliydiniz bütün kağıtlarımı kalemlerimi talan etmiş fotosunu çektim bir ara koyayım

heyyyt mllet ben geldim.. kol kaslayım ve kayizmamlaaaa kaydirigubbakcemile3 hasta aykadaşlayıma geçmiş olsunn bende bugun doktora gittim öksürük olmuşumm doktoyyy başka ilaçlay veydii bi de aşı oldummm bi de 9 aylık oldummmzemuszemus öptüm hepiniziiii

Denizanası canım tekrar geçmiş olsun.Bebeleri 3 yaşında falan evlendirecez herhalde.Benimki dün gezdirirken yolda bir kıza arkasına dönüp dönüp baktı.

Zeynacım pazar günü çok sevdiğim kaynanamla önce 3 saat yolculuk, ondan sonra da 1 hafta falan yedek kaynana da olmaz üzere tatil yapacaz Adapazarında.Bu sene tatile gitmiyorum.Seneye güzel bi yere gidecem.Kocayla anlaştık.

sağol lelalcim inşallah gerek kalmaz bugün biraz düzelir kuzum

beyazmelekcim tahliller temiz çıktı virütik dedi iki dr da korkulacak bişey yok dediler ama işte ateş tekrarlayınca insan tedirgin oluyor, şimdi biraz uyudu yavrum, sanada allah kolaylık versin işyerinde bebek zor olur:))

yasmin derin teşekkürler kızlar

derincim yerim o karizmayı, ayrıca sizede geçmiş olsun ve 9. ayınız kutlu olsun

derincim maşallah bu 9. aylık paşaya bizim için öpüver bi zahmet

denizanası caım tekrar geçmiş olsun biraz dinlensin kuzucum inşallah çabucak iyileşir

çapkınlık konusunda benimkinin de altta kalır yanı yok kızlardan alamıyoruz gözlerimizi bir tane bebek var burada bilgisayarcının kızı bizimkilerle aynı yaşta sanırım ekim doğumlu dün oda burdaydı benimki gitti kızın yanına yanağından bir makas aldı görmeliydiniz fotoğraf makinasını yetiştiremedim yoksa çekecektim yani o anı kızcağız ağlamaya başladı bizimki hala gülüyor

denizanası valla tam yazacaktım inşallah gerek kalmaz die .hanfendi durmayınca hemen yazayım dedim doktorumuzun adını.
ay öldüm yalnız bir yandan duru hanımla uğraşıyorum bir yandan ev temizliyorum neyseki bitti sadece toz işi kaldı . hanfendinin de uyumayacağı tuttu oynamak istiyor cadı ya :))
yerim o buğra beyin sarkan kol kaslarıı :)) canım daha nice mutlu sağlıklı aylara yıllara inşallah

çoook sağolun teyzoşlar zatürre aşının sonuncusunuda oldukk artık 1 yaşına kadar aşı yok dedi doktor amcamızz:):lepi:

ay lelal dolumu yağdı burası 42 derece sen dolu diyorsun vay be farka bak kaydirigubbakcemile3

ama rüzgar var biraz bu da oradaki dolularım kerameti hralde

9. ayda bizimde randevumuz var bakalım ne kadar olmuş oğlum neler diyecek doktorumuz geçen ay Osmaniyedeydik gidemedik

ben de dün çamaşır falan ev işi ile uğraştım biraz eşim e bugün birazını yapıyor akşama da kendimle ilgili işler var epilasyon falan onları halledicem sonra heralde pazar günü bavul falan hazırlarım salı günü çıkarız yola hiç zaman kaybedesimiz yok

HASTA OLANLARA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
9. AYI DOLANLARA NİCE AYLARA
DERİNCİM AYRICA KARİZMA SÜPER SENİN PAŞADAAA

zeynaa nerelerdesin kuzumm yoksa yine hafta sonu kaçmağı mı yapıyorsunuz?
YOK BE GÜZELİM ANİ İŞ ÇIKTI ONLA UĞRAŞIYORUM TOTOMU KALDIRIP WC'YE GİDECEK ZAMANIM YOK PAZARTESİYE YETİŞTİRMEM LAZIMMM :bbo:

selam kızlar..
hasta bebişlere çok geçmiş olsun..
kasım bebişleri 9. aylarına girdiler maşallah,allah uzun ömürler versin hepsine..
derincim maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş.bizimki gibi biraz tombik galiba

ya ismini hatırlamıyorumda bizimde geçen kontrolde aşımız olmadığı için yaptıramadık.
bu hafta başı tekrar eşim götürdü kaan ı yine aşı yokmuş..hiçbir yerde yokmuş hatta..siz böle bi sorunla karşılaştınızmı?

selam millet
bugün çok depresif bir haldeyim
niye böyleyim bilmiyorum ama sabahta ço ağladım
kızım da hissetti mi nedir o da kahvaltısını yemedi,üstüne tüy dikti yani
poffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…