2008 Kasım Anneleri

selam millet
bugün çok depresif bir haldeyim
niye böyleyim bilmiyorum ama sabahta ço ağladım
kızım da hissetti mi nedir o da kahvaltısını yemedi,üstüne tüy dikti yani
poffffffffffffffff

hayırdır safişim ne oldu sana .. mutlaka hissetmiştir oki bebiler valla annelerinin herşeyini hissediyorlar artık bir de iyice anlayackalrı dönemdeyiz.
hadi kalk kendine çeki düzen ver hatta hazırlanın ana kız inin sahile güzell bir yürüyüş yapın tek başına çıkarma imakanın varsa. ikinize de iyi gelecektir.

sağol lelalim ama bu kadar sıcakta nasıl çıkayım,ben sahilde oturuyom zaten,her an çıkabilirim ama şğimdi çok sıcak,ikimizde bayılırız yolda :)

yok yavruşlar yaa özel bişey olmadı
bütün sıkıntıları birden bire hatırlayıp bunalım olursun ya,işte öyle oldum,geçer merak etmeyin
elbet geçicek,geçmek zorunda,her zorluğu atlattımız gibi bunuda atlatırım siz merak etmeyin beni canlarım benim
eylülüm aynı bende öyleyim işte,ayın durumundan mı oluyor acaba böyle
dün akşam yarım aydı ama bilmem o işleride pek
bilen varmı acep

selam kızlar biz döndük istanbula her güzel şey gibi bitti ve keşmekeşe devam
oğlum beni emmeyi bıraktı bu arada sanki zehir veriyorum nasıl bağrıyo memeyi görünce
neyse kaçar sonra konuşuruz

saphiracım eylülcm havadanda olabilir aydanda olabilir zaman zaman olabilir hepimize geçer mutlaka ama bebişlerimize hissettirmememk lazım

mmmfcim hoşgeldin allah allah neden öle yapıyorki senin mikroskobik, bu zamana kadar gelmiş olması da iyi de tuhaf bir bırakma biçimi normalde anne sütten kesmek ister çocuk istemez ilginç olmuş sizinki tersine

ay kalktım biraz iş yaptım da kendime geldim ,dayak yemiş gibiyim vallaa...

9. aya girenleri kutluyoruz..

mmmf cim hoşgeldinn.

safiş noldu kıs sende fenalardaymışın :))

azocum saoll.Evt biraz tombişş ama artık kilo almıyor durdu.Doktor normal dedi yani iriymiş korkma dedi.Daha diş falan da yok bizde.zaten azıcık hareketlendi hemen zayıfladı bile yürüsün ne olur bilmem.
gülizgül çok teşekkür ederizzzz:))

Güliz nasıl kilo verdin canım ya?

canım azim karar sonuç diyorlar ya ..gerçekten doğru. az yiyorum, akşamları kesinlikle yürüyorum, akşam 7 den sonra hiç birşey meyve bile yemiyorum.ama haftada 1 gün tam yiyorum.birde sibel can'ın puan diyeti varya onu uyguluyorum kendimce ..günlük 16 puanı geçmiyorum..artı bide emdiriyorum.gece doğru dürüst uyumuyorum, işe geliyorum ve evde misafirim var 15 günlükkkkk-tatlicadiarzu-

ya kimseciklere rep veremiyorum sinir oldum yaf

saphiracım cahiliğime ver canım ya rep veremiyorum ne demekkkk:kedi::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…