2008 Kasım Anneleri

canım ne kadar kilo verdi tontişin çok tatlıymış ya gördüm resmini boyu uzun sankim..kaç oldu maşallah tüm bebiklere

saphiracım cahiliğime ver canım ya rep veremiyorum ne demekkkk:kedi::asigim:
ay estafurullah arkadaşım o ne demek öyle?itibar puanı diye geçiyor cnm.rep te ingilizcesinin kısaltması oluyo.
SAPHİRA EYLÜL NOLUYONUZ YA TOPLANIN SİRKELENİN Bİ YA
MMMF KAFA HOŞGELDİN
ORTALIK PEK Bİ BUNALMIŞ DURUN BEN SİZİN GÖZÜNÜZÜ GÖNLÜNÜZÜ AÇAYIM BARİME

hakkat gözümüz gönlümüz açıldı yavyuuuuuuummm ıssllıııkkkk :jeyyar:
kızlar akşama çorba yapsam olurmu ..yoksa sıcakta gitmez mi ne dersiniz...
valla ben dün kzın çorbasını fazla yapmışım akışam bizde içtik,eşimde itiraz etmedi valla
11 kilo 77 cm:)) maşallahh
maşşşşaallaahh tosunuma 9. ayınızda kutlu olsun annesiii

SAPHıRA EYLÜL NOLUYONUZ YA TOPLANIN SıRKELENıN Bı YA derken neyi kastettin acaba?'eylülün beni sevmeyen bitlensin' inden sonra bu bize verilmiş bir mesaj mı acaba lülülülülülü

valla zeyna hem güzel hem de yaşı küçük yaa( çocukları ne kadar şanslı bence.Genç anne olmak daha güzel bişeymiş daha yeni anladıım anne olunca ama iş işten geçtii.

genç anne olmanında,olgun yaşta anne olmanın da hem avantajları hem dezavantajları var bence.ben tam 25 yaşımda anne oldum mesela.evlenmeden önce 30-32 gibi anne olma düşüncem vardı.nasip böyleymiş diyorum,ama çok memnunm bu yaşta anne olmaktan

zeyna iyi gördüm valla seni.
valla biz az önce kocişle Duru dan kalan çorbayı yuttuk :)) sıckata da çorba açsan içiliyor valla :))
derincim maşallah buraya .. tabi sana tebrikler yani iyi bakmışsın tosbağaya :)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…