2008 Kasım Anneleri

kızlar bu ne kalabalık ayolll aaaaaaa ay maşallllaaahh diyelim de nazar değmesin kaydirigubbakcemile3
lelalcim bugün action yok cnm zaten sende konuya hemen hakim olmuşsun
julicim eşinle barışmanıza sevindim,benzer şeyler bizdede yaşanıyor.bende fazla pimpirikli davranıyorum bazen ve eşime de aynı özeni göstermiyormuş gibi eleştiriyorum çok bozuluyor.sürekli eleştiriyorsun beni diyor.
ardinacım geçmiş olsun cnm ya,ama bencede dişten bu kadra ateş omaz.Allah korusun bi enfeksiyonu filan olmasın kuzunun

fırat bey tatlım
dün akşam nöbetçi oymuş
ben doğum yaptığımda hastanede ameliyat sonrası dolaşırken yenidoğan ünitesi önünde görmüştüm onu
yeni doğumdan çıkmış annenin bebeği hakkında babaya bilgiler veriyordu
o sırada demiştim vay bee ne doktor ameliyattan çıkmış hemen babayı bilgilendiriyor diye
şansımıza o nöbetçiydi.

lelalcim gözümü korkuttun yaw napsam ki şimdi , çocuk da çatalcada yazlıkta ben beşiktaşta işteyim bugün götüremem de doktora hay Allahım yaaa..

julicim kendi emmek istiyor , inan canım çıktı emzirmekten , dişlerini mememde kaşıyo adam resmen , canıma okudu 3 gündürrrr

juli hanım bizde sorduk dünürümüzü herhal neyyyyyse
yasmincim valla kapatmışım sayfayı yenimesajları takip et çok güncel kalıyo millet ne deertliymiş anaaaammm

yasminim kolik değil artık sanırım...ağlamalar azaldı..ama gee uyanıyor ve sabaha kadar dönüyor.gee yalnızdım yanıma aldım..bir ara baktım üzerimde uyuyor ve ben de kenardayım..attım hemen yatağına ama aynı:)))allaha şükürki gazımız eskisi gibi değil..

her zaman beklerim canım..

deniz annem sen ve deniz harikasınız ...tam beklediğim gibisin..o kadar güzel ifadeleri olan biri bundan daha güzel olmazdı

yasmin , nazlımelek , kalimero , saphiracım teşekkür ederiz geçmiş olsun dileklerine.. ben biraz panik oldum şimdi off ya 1 haftadır yazlıktayız üşütmüş de olabilir yada mikrop mu kaptı acaba.. neyse yarın götirim doktora bekletmeden bari..

denizimin anası pek güzel hatunmuşun , benim kilolardan istersen verim biraz canımcım ne dersin :jeyyar:

kızlar güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim, moral depoladım sayenizde:))
ama birazda siz güzel bakıyorsunuzki ondan öyle geliyor sizea.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…