2008 Kasım Anneleri

selam arkadaslar bız uzun bı sure yoktuk kayınvalıdem geldı yurt dısında o gıdıncede ızmıre gıttım aılemın yanına oglusumla beraber tatıl yaptık oglum hıc aglamadı denızde cok mutluydu umarım herkez ıyıdır ve tum bbeısler

pufff tam bi kuduruk
biraz önce abisinin ufak masasını üzerine devirdi önce kendi kafa üstü düştü arkasından da masa kafasına geçti mahfoldu ağlamaktan çenesi kanadı çizilmiş 5cm daha aşağı düştüğünü düşünmek bile istemiyorum Allah korudu yavrumu ya boğazına gelseydi o hızla

o kuduruğun aynısından bendede var cnm..

boyuna bakmadan yaptığı haylazlıklar saymakla bitmez..

artık gülüp geçiyorum çünkü ancak böyle başedebiliyorum:))

yasmincim tahlilin temi çıkmasına sevindim canım için rahatlamıştır

andinacım niyetim tabiki gözünü korkutmak değil tatlım. ama ateş benim en korktuğum şey ve 2 gündür düşüremediğimiz bir ateş var ..
sizle konuşurken annemi aradım nasıl diye yine fırlamış ateş inat etmiş düşmüyormuş yıkamışlar falan ama nafile ben de atladım taksiye eve geçtim hemen .. bende evde olsam yapılacak şey aynı ama içim rahat etmiyor neyse güç bela 37.9 a indirdik ateşi.. bir anda fırlıyor ve en teklikeli olan da o zaten tutarsız ateş ..
şimdi biraz rahatladı uyuyor cimcime inşallah bu son çıkışı olur . korkumdan bu gece de annemde kalıyorum olurda uyuyakalırım falan dün geceden de uykusuz olunca dalmaktan kortum annemle arada dönüşümlü kalkar ölçeeriz ateşini falan .

lelalcim tekrar geçmiş olsun, geçen deniz hastalandığında en çok uyurken yükseliyordu, üç gün hiç uyumadım nerdeyse, aman gece dikkat edin, eğer yine yükselecek olursa tülbenti ıslatıp çıplak vücuduna sarın bezli halde tabiki, banyodan daha çok işe yarıyor hemde daha pratik, inşallah gerek kalmaz tabi

Lelalcim çok geçmiş olsun canım.ınşallah normale döner ateşi .

mmfcim sizede geçmiş olsun.benim kızda sürekli düşüyor ya napcam bilmiyorum.
Geçen çok ağladı.
Dünde sehpanın altına girmiş,koltukların arasına giryo off çok zor peşlerinden koşmak.

Elinden tutup yürütüyorum ben ara ara.
Şimdilerde kendisi de bi iki adım atmaya çalışıyo.
Kanepeye yaslanmışken 2 elinide bırakıyo.Büyüdüler maşallah

kasım ayının( ne kadar geride kalmış bu arada:) güzel anneleri günaydın....
herkese hayırlı ramazanlar diliyoruz kızımla.
geçen sene 1 gün bile tutamamıştım oruç, kızım karnımdan müsade etmemişti çünkü. bu sene tutarız inşallah.
genelde ramazanın ilk günü zorlanırdık eşimle hep. gece sahura kalkmış olmak hem zor uyanmamıza hem de gün içinde uykusuz yorgun hissetmemize neden neden olurdu.. ama bu sene zehra hanım bizi yaklaşık 10 aydır her gece antreman yaptırdığı hiç zorlanmadık. bünye alışkın tabi gece boyu elli kere kalkıp geri yatmaya:))

elıfdem canım allah kabul etsın orucunuzu
ben bu sene yıne tutamıyorum maalesef
ama vıcdanen rahat degılım her ne kadar doktorum hayır dese de yarın evdeyım nasılsa denesem mı dıyorum esım kabul etmıyor

efenım dun aksam bız aksam yemegınden sonra yuruyuse cıktık 8 cıvarıydı
oglusumu doyurdum koydum arabasına cekırdek aıle olarak saldık kendımızı dısarı
eve gıdıp yıkayıp muhallebısını yedırıp yatıralım dedım kı eve gıtmeden 10 cıvarında uyudu
hatta kucagımıza aldıgımızda bıle uyanmadı koydum yatagına nasılsa bırazdan kalkar dıye
bekledım kalkmadı benı de bır turlu uyku tutmadı 8'den bu yana hıcbır yemedı emmedı dıye kendım 1,30 da kaldırıp emzırdım ve yatırdım
her gece cok sık kalkıyor dıye sıkayet eden ben bu gece kendımı tuhaf hıssettım
sonracıma kocısle kalktık esım oruc tuttugu ıcın kahvaltı hazırlamaya
bende onunla gece gece cay ıctım
oglusu emzırıp uyudum ama hakıkaten tuhaf bır geceydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…