2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun lelalcim yavrum ateş onu nasıl yormuş hırpalamıştır en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
boğaz rahatsızlığıda çok ateş ve baş ağrısı yapar kıyama yavruma

lelalcim geçmiş olsun canım ,meliste 5 aylıkken olmuştu 3 gün ateş yapmıştı ,tez zamanda atlatır yavrum inşallah..

banada misafir geliyor ,onca temizlik yaptım ,üstünede misafir ,offf hiç çekilmiyo ..

valla kıstım şekerim başka türlü verilmiyo tatlı istiyorum sadeceküçük bi parça beyaz ekmeği bıraktım tam buğday yiyorum akşamları ekmeği kestim kendi çapımda bişiler işte ama zor değil istedikten sonra hala 7 kilofazlam var ama ben 53 değil 55 olmak istiyorum hepten kuru olmak istemiyorum

çok teşekkür ederim kızlar
ay o kadar kastım ki kendimi şimdi baş ağrısından ölüyorum
bir an önce ofisteki işlerimi toparlayayım da gideyim kızımın yanına

yasmincim geçmiş olsun kuzuna canım inşallah tahlilimiz güzel çıkar

dilekçim enim oğluşta öyle 2-3 kere kalkar emer yatardı şimdi her saatkalkıyor sürekli mızırtı halinde

eylülcüm ben halamisafir ağırlıyorum canım çıkıyor allah kolaylık versin

lellalcim geçmiş olsun canım ne oldu kuzuna inşallah hemen düzelir kocaman öpüyorum

deniz anası teşekkür ederim topic için görmemiştim hepsini okudum şimdide gidip pınarın bebek sütünden alacam benim oğlumda hiç içmiyor devam sütlerini belki bunu sever

lelalcim geçmiş olsun yavruna...
maytabım maşallah çizelgene hiç dikkat etmemişim afferin bacummmmm...
darısıda bana ne deyim bende tatlıyı kısamıyorum ya az önce yine götürdüm çikolataları.. ne yapayım enerjiyi onlarda buluyom herhal...:))
ama azda olsa vereceğim biraz göbek aldı başını iyice gidiyor...
eylülcüm sanada kolay gelsin tatlım misafrleri çabuk atlatırsın inşallah..

kalimero neler yaptınız bakalım dün akşam, nerelere gittiniz:) alışveriş yapabildinmi
evet canım ama esım artık dursan dıyorum dedı
donup baktım "yanı sımdılık" dıye lafı cevırdı
bayramdan sonra dugunumuz var sımdıden pıyasa arastırması yapıyorum sıklık yarısı ıcın

kalimero günlüğümüze bir göz at senin merak etiiğin bişii koydum, istyen başkalarıda bakabilir tabiki:))

bakıyorum canım

gecmıs olsun canım yaa
ates dedım mı ben cok korkuyorum
yavrum tabıı kı yorulur bız dayanamıyoruz kı mınıcık bır beden

denızanası gıbı benım doktorumda bebek sutlerıne baslayabılırsınız dedı ama ben gecelerı emzırdıgım ıcın vermıyorum
ama kahvaltılarını aptamıl junıorla yaptırıyorum
gun ıcınde de emzırdıgım ıcın gerıye corba, meyve ve yogurt ogunlerı kalıyor zaten sute gerek duymuyorum
ama emzırmeseydım sımdıye kadar bende baslamıstım sute

julıden ses yok yıne sanırım
canı cok sıkkın olmalı kı hıc yazmıyor
ama bız senı merak edıyoruz ses ver bızeee

mmf ben o topıgı gordum hatta yazdım bıle
hos ne ıncıler cıkar daha bızden ama sımdılık bırını yazdım

Kızlaaaaar ben geldim. 2 gün içinde keyfim yokken girip sizin de keyfinizi kaçırmak istemedim. Biliyorum en zor şeyleri hep paylaşırız ama işte çok can sıkıcı olmak istemedim. Nasıl da kalabalıklaşmışız. Nazlıcım Dilekcim hoşgeldiniz.

Eşimle barıştık sonunda. Denizanası canım bizim de hiç konuşmayacak kadar küslüğümüz olmamıştı bu ilkti. Konuştuk bir şeyleri umarım zamanla yaşadığımız sorunları aşarız. En azından birbirimizi daha az kıracağız. Ben de bazı şeyleri biraz daha alttan alıp bebekle ilgili daha az evhamlı olmaya karar verdim ama nasıl uygulayacağım bilmiyorum :))) Ağzıma tıkaç mı taksam acaba :))

Zeynacım çok okuyamadım ama sanırım bebeğin kaynanan bakarken hasta olmuş o yüzden almak istiyorsun kuzuyu. Hayırlısı olsun diyeceğim ama şu günlerde bakıcılarla ilgili öyle kötü hikayeler duyuyorum ki aman büyükanne daha iyi diyorum. Sonra kendi kaynanamın bakacağını düşünüyorum yok gene benim bakıcım daha iyi diyorum. Hala kararsızım. Sanırım 5 çocuk da doğursam bu konuda kesin karar veremem. Tamamen şans işi.

Kızlar bu sabah öyle bir doktora rastladım ki evlere şenlik. 9 ay kontrolü için Cerrahpaşa'ya gittik. Önce tartıldık 20 günde 300 gram vermiş Banusu. İshal olmuştu falan derken. Kilosu 10 kilo 100. Neyse doktorun yanına girdik. Girer girmez doktor aman da seni kim şişirdi böyle dedi yan gözle bana bakıp. Kıl bir kadın. Uzmanlığını almaya çalışan bir pratisyen. Bakın aynen yazıyorum diyaloğu size çıldırısınız.

Kilo vermiş.
Ama siz dedi çok beslemişsiniz.
Yok genelde sebze ağırlıklı beslenmesi bir de anne sütü ve mama alıyor.
Hah işte mamayı çok vermişsiniz.
Yok sadece 10 gündür mama alıyor.
Olsun vermeyin
Ama anne sütü sadece 200 cc çıkıyor
Anne sütünü daha fazla verin.
Daha fazlı çıkmıyor ki verelim.
O zaman ııııı, mama verin
Ama mama kilo yapar
Az mama verin

Ya böyle bir şey olabilir mi. Malum ben doğum kilolarını hala veremediğim için finalde de bana 'Bakın sizde de kilo var ileride obez olabilir' dedi. Bunu der demez benim başımdan kaynar sular fışkırdı çocuğu aldım toplandoığım gibi bir laf etmeden çıktım. Kadının yanında intörnler falan var. Eşim ishal falan dediğini duymuş. İshal mi bebeğiniz, yok değil iyileşti dedim. Doktor sırnaşık şeybir şikayetiniz var mı diye bile sormadı. Taktı sanki fazla kiloluymuş gibi kilosuna. Eşim de zaten kilosu fazla diyordu ona da bahane oldu. Belki kilosu biraz fazla olabilir ama çok hareketli ve sağlıklı bir bebek. Zaten tüm gün yediği iki lokma. O bile batıyor ya bu nasıl iştir ben anlamadım ki. Tilt etti kadın beni anlayacağınız. Bir de sizinkilerin kilosunu biliyorum ya eşime de dedim bu yaştaki çocukların hepsi bu kiloda. Diyor KK'dan mı biliyorsun :)))

Lelacim çok geçmiş olsun hayatım. İnşallah düzelir Durumuz.

Bugün marketten ben de Pınar ın 6-12 ay için olan sütlerinden aldım. Ne yapsam versem mi acaba. Gıcık doktora sorardım tabii beni böyle deli etmeseydi. En azından kahvaltısını onunla hazırlamayı düşünüyorum. Denizanası o kutular 500 gr sanırım. Onu ne kadar sürede bitiriyorsunuz. 2 günde içebiliyor mu Deniz. Tabii potansiyel vardır da sen veriyor musun yani?

Mmmf nereye gönderdin loo memo yu.

juli barışmanıza sevindim canım, şöyle söyleyim tam problem nedir ama eşim çok pimpirikli ve bazen bana kendimi kötü anne gibi hissettiriyor, birde çileğinki böyleydi sanırım eşinde farklı anlıyor olabilir

sütü 24 saat içinde bitiriyoruz

diğer forumda günlüğe resmimi koydum, merak edenlere duyurulur sonra gizemli falan diyenler çıkıyor( lavinya gibi:)

Yok canım biz de ben pimpirikliyim eşim rahat ve ben ona kendini kötü baba gibi hissettiriyorum :)) Bir de sürekli ondan bir şey istiyormkuşum. Onu getir, bunu götür, şunu ısıt, camı kapat, müziği kıs gibi kendini çok kısıtlanmış hissetmiş. Ayrıca kayseride yaşadıklarımızın birikimi de vardı. Hepsi üst üste geldi. Neyse unutucaz bugünler de geçecek sanırım.

geçer canım merak etme, ama aynı şeyleri hepimiz yapıyoruz, tabiki yardım edecekler, biz kısıtlanmıyormuyuz sanki, nelerden vazgeçtik bu bebekler için farkında olsalar sorun çıkmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…