- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.741
Yasmin tekrar geçmiş olsun canım oğluşa. Nasıl oldu düzeldi mi biraz. Doktor hikayenizi okudum seninki de fiyasko olmuş. Bir daha götürdünüz mü?
bende bendee merak etmiştimm :))))
bu arada denizannem baktım resimlere ve süper diorum başka bişi demiyorum
insan hamarat olunca böle oluo işte valla ellerine sağlık
ayrıcaa evet resmini de gördük sonunda :))
allahım o çocuk senin nerenden çıktı ie sormak istiyorum
hazır mı geldi sana dicem olmicak kaydirigubbakcemile3
kızlar selam , bi uğrayıp kaçacam sonra girer bakarım yazdıklarınıza..
3 gecedir batu ateşler içinde , fitil atıyorum , emziriyorum ama azıları çıktığı için olsa gerek yanıyo çocuk ama başka da hiçbirşey yok , ateş ,deli gibi ağızdan su akıyor birde dişler kaşınıyor..
bugün doktorunu aradım , diş ateşi 3 gün sürmez dedi , iyi de dedim başka birşey yok ki , hani öksürür aksırır hiçbişey yok kuru ateş ama öyle böyle değil 39 bile oldu bi ara.. bu gece de çıkarsa yarın mutlaka getir dedi ama ses tonunu hiç beğenmedim , vaktim yok nette araştırma da yapamıyorum , söyleyin bakim ne olabilir??
denizimin anası vaktim az ama yine de seni görmek için öbür tarafa girip bakacam..
öptük herkesi
kızlar selam , bi uğrayıp kaçacam sonra girer bakarım yazdıklarınıza..
3 gecedir batu ateşler içinde , fitil atıyorum , emziriyorum ama azıları çıktığı için olsa gerek yanıyo çocuk ama başka da hiçbirşey yok , ateş ,deli gibi ağızdan su akıyor birde dişler kaşınıyor..
bugün doktorunu aradım , diş ateşi 3 gün sürmez dedi , iyi de dedim başka birşey yok ki , hani öksürür aksırır hiçbişey yok kuru ateş ama öyle böyle değil 39 bile oldu bi ara.. bu gece de çıkarsa yarın mutlaka getir dedi ama ses tonunu hiç beğenmedim , vaktim yok nette araştırma da yapamıyorum , söyleyin bakim ne olabilir??
denizimin anası vaktim az ama yine de seni görmek için öbür tarafa girip bakacam..
öptük herkesi
Bu arada canım kalimerocuma öpücüklür beni düşünüp merak ettiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?