2008 Kasım Anneleri

Yasmin tekrar geçmiş olsun canım oğluşa. Nasıl oldu düzeldi mi biraz. Doktor hikayenizi okudum seninki de fiyasko olmuş. Bir daha götürdünüz mü?

Julicim çok alemsin.Az önce doktorla ilgili yazını okudum.Çok tatlısın ya.Güldüm valla.Allah seni de güldürsün.İki kere doktora götürdüm.Benimki 1 haftada 200 gr vermiş. Doktor iyi bakmışsınız demiş.Gelişimini beğenmiş.İshal sıcak ve dişten olur demiş. 6 Aydan 2 yaşa kadar böyle şeyler yaşarsınız demiş.Az sonra kaka tahlili vermiştik onu alacam.Düzelmedi yavrum.Sabah aldım bezini ve ishal devam.Yalnız dişleri iyice açığa çıktı ve iştahı açıldı biraz.Bu sevindirici.Sabah kaynanamı gördüm bu üzücükafamçokkarıştı

julicim eşinle aranızı düzeltmene sevindim tatlım
yalnız gerçekten doktor bombaymış :))))

biz dün akşam acile medipole gittin bir doktor vardı dünya şekeri bayıldım resmen adama
gecenin o saatinde nasıl ilgilendi nasıl sevdi kızımı
Duruyu gördüğünde bir lafı vardı koptuk hep beraber
kızıma kokmuş balık gibi bakıyor bu şebelek dedi :))) o nasıl oluyorsa artık yeni bir tabir öğrendik

deniz anası biraz önce oğluşunun videolarını izledim bayıldım bittim maşallah canıma ne tatlı olmuş öyle

sende pek güzelmişsin ve zayıf....maşallah ikinizede ama oğluşunu benim için kocaman öp canım

Aman sen görmeseydin keşke onun yüzünü. Ay gıcık kadın bitti gitti ölümlü dünya onut gitsin ne var bunda konuşmayacak işte. ıshalde böyle kilo veriliyor işte canım. Biz de hem kaka hem idrar hem kan tahlili yaptırmıştık bir şey çıkmamıştı. Sonra bir baktık köpek dişi çıktı. ınşallah sizinki de diştendir. Sonraki 1 hafta iştahı düzelmişti şimdi gene yemiyor. Sanırım diğer taraftaki de geliyor. Emzikle onu kaşıyıp duruyor.

Bu arada canım kalimerocuma öpücüklür beni düşünüp merak ettiği için.

kızlar selam , bi uğrayıp kaçacam sonra girer bakarım yazdıklarınıza..

3 gecedir batu ateşler içinde , fitil atıyorum , emziriyorum ama azıları çıktığı için olsa gerek yanıyo çocuk ama başka da hiçbirşey yok , ateş ,deli gibi ağızdan su akıyor birde dişler kaşınıyor..
bugün doktorunu aradım , diş ateşi 3 gün sürmez dedi , iyi de dedim başka birşey yok ki , hani öksürür aksırır hiçbişey yok kuru ateş ama öyle böyle değil 39 bile oldu bi ara.. bu gece de çıkarsa yarın mutlaka getir dedi ama ses tonunu hiç beğenmedim , vaktim yok nette araştırma da yapamıyorum , söyleyin bakim ne olabilir??

denizimin anası vaktim az ama yine de seni görmek için öbür tarafa girip bakacam..

öptük herkesi

andinacım bence vakit kaybetmeden götür derim ben
dün bizde aynı senin anlattığın gibiydik
en son 39.9 la acile gittik tatlım ve sabahtan berı de hastanedeydım bır suru tahlıl falan yapıldı. şuanda boğazında enfeksiyon var antibiyotik kullanmaya başlıyoruz boğaz kültür testi yapıldı sonucu ctesi çıkıyor o gün tekrar konusucaz doktorumuzla

julicim sağol canım konuyu bilmiyorum ama eşinle barışmanıza sevindim..
pamuk kızınıda öpüyorum..
bizde 6. aydan beri doktora gitmedik bu aralar kontrole gideceğiz.. üniv. hastanesine gitmeyiz heralde eşim bıkmış oralardan.. herşeyi çok çok istiyorlar tahliller felan ya ondan tabi birde aşağıdan giriş yaptırması beklemeside cabası..
denizanası bakacağım diğer foruma sıra gelemnedi bir türlü..
kaynana topiğine baktım bazı şeylere çok güldüm anam benimki uzak olunca böyle şeyler yaşamıyoruz ama yakınımda hep diyorum ya kendini kaynanam zanneden birilerinin gafları olmadı değil hani..:))

Ayyy öpücük manyağı yaparım sizi o zaman.

Andinacım geçmiş olsun. Emzirme işini abartma. Ben ateşliyken inanılmaz çok emzirdim zaten o zamandan beri emmiyor çocuk. Biz dişten aynı şeyi yaşadık. ınşallah önemli birn şey değildir.

Canım geçmiş olsun.Doktorlarda farklı farklı söylüyor.Kimisi diş ateş yapar diyor, kimisi ondan değildir diyor.Valla şaşırdık.Enfeksiyon da ateş yapar.İdrar tahlili falan istedi mi doktor?

andinacım geçmiş olsun batuya azılar çıkıyor demek.. kolay çıkarsın inşallah..
kızlar benimkilerde ishal ama bende sıcak ve dişten diye doktora gitmedim ama 1-2 gün öyle oluyor sonra normale dönüyor ..

Dilokscum fırsatım olmadı.Hoşgeldin canım.Yavrunun koliği geçmedi yazmışsın.Kimisi yaşına kadar sürermiş.Sabır be güzelim.Bu arada evinde güzelmiş.Bigün uğrarız size:))

Bu arada canım kalimerocuma öpücüklür beni düşünüp merak ettiği için.

julıcım canım oncelıkle cok sevındım esınle aranın duzelmesıne
ben esımle bozuk oldugumda cok kotu oluyorum sankı butun dunyayla kusmusum de hersey ters gıdıyormus gıbı
onun ıcın kımse esıyle kotu olmasın dılıyorum

ayrıca doktor hanım da pek patavatsızmıs hanı
onemlı olan kucuk hanımın saglıklı olması
ayrıca bende senı kocaman opuyorum

andına gecmıs olsun canım
bence de ıhmal etme bır doktora gotur derım

lelal su bahsettıgın sırın doktor hangısıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…