2008 Kasım Anneleri

ben emzirmiyorum artık benim sıpa 1ay oldu bırakalı ama emzirseydimde artık kahve niyetine tutardım orucumu çünkü bunlar üzerime borç 3 hamilelikten zaten var 3 ay borcum
bu benim şahsi fikrim bu arada

ilk 6 ay içerisinde olsalardı kesin tutmazdım zaten ama şimdi gün içerisinde de ek gıda alıyorlar aa o yüzden düşündüm ama bilmiyorum regl bir bitsin bakalım düşünelim

ay hilalcim aynen dediğin gibi kızdığımızı o kadar iyi hissediyorlarki benimki hemen şirinlik falan yapıp beni güldürmeye çalışıyor eğer sökmezse ağlıyor o da

prizleri kapatsanıza hayatım ben kullanmadığm bütün prizleri kapattım.çok tehlikeli allah korusun kaşla göz arası neler yapıyorlar.

tünaydın kızlarr
öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. oruç tutanların allah kabul etsin.

dün yine ateşli gece geçirdik gece 12 ye kadar yine oynak bir ateşle uğraştık çok şükür gece yükselmedi tabi yükselmedi dediğim 38.2 nin altına pek düşmüyor ama ona da şükür . ama hiçbişey yediremiyorum ağzını açmıyor sadece devam sütüne evet diyor onun dışındaki hiçbirşeyi almıyor ve yutmuyor sanırım boğazından dolayı .. şimdi biraz daha iyi az önce ölçtüm 38.1 ateşi. ortalarda dolanıyor mızmız bir halde (( gece tabi uyumadık yine heran yükselir diye .. bu arada 2 günde zayıfladı kuzum resmen göbek gitti
denizannem önerin için saol tatlım aklımda eğer çok yükselirse tekrar yaparım dilerim ihtiyacımız olmaz

canım benim yaa dur bakalım zamanla inecektir ateşi kuzum süzülüvermiştir tabi ya kolaymı

geçmiş olsun kızlar
bu yaz bize yaramadı
temmuz&ağustos bütün bebeklerimiz hastalandı

bizde kuru bir öksürük, uykusuzluk ve huysuzlukla mücadele ediyoruz bir haftadır
öksürüğü duyunca peditus verdim hemen
inşallah iyi gelir

valla hemen doktora götürme taraftarıyım ben her zaman.Çünkü illaki ilerliyo hastalık maalesef daha kötü oluyo antibiyoitk falan lazım oluyo

Hayırlı ramazanlar kızlar.
lelalcim geçmiş olsun.
bizde dün gece sabaha kadar uyumadık.ilk defa oğlum ateşlendi.
önce 37,5 sonra 38 ,39 olunca kaanı kucakladığım gibi acilde aldık soluğu..
eşimde memelekete gitti bikaçgünlüğüne.
evde kayınvalidemle ikimiz vardık.
dr.muayene etti.boğazında biraz kızarıklık var üşütmüş ateş ondan dedi.
bikaçgün sürebilirmiş ve ateşide yükselebilrimiş.
39 olursa ıyık banyo yaptır.düşmezse getir dedi.
denizanası sen ne önermiştin cnm. ateş için?
ben pek geçmişe bakamadım..
annem okadar dikkat ediyoki hasta olmasın diye.üzüldü kadıncağız akşam..
dedim anne üzülme çocuk bu hasta olur.
ama içim kan ağlıyodu.
calpol verdik 3 kez.
bi ilaç daha yazdı ateş düşürücü dönüşümlü verirsiniz ateş olursa 4 saatte bir dedi.
gece nöbetçi eczane bulamadım yolumun üzerinde.calpol verdik yine.bide sirkeli su yapıp sabaha kadar sildim oğlumu.
yavrum gece boyunca inledi.
ilk defa böle gördüm oğlumu.anne olmak çok zor yaaa..
maşallah metanetli çocuk aslında.ama adı üstünde çocuk hastada olacak tabi.
sabah görümcem nöbetten gelince almış ilacını.içirmişler.çok şükür şimdi 36 ya düşmüş. ve canlanmış,haraketlenmiş kuzum.
görümcem hemşire olduğu için gözümde arkada kalmıyo.annem acil bişey olursa uyandırırım bakar dedi sağolsunlar..
bende bugün oruçluyum.bakalım sütü çok etkilemezse kısmet olursa hep tutmak istiyorum.
hem uykusuz hem aç hemde yoğun bi gün...
hepinizi öptüm..

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim
annemdeydim herzamanki gibi festival vardı orda takıldık kızım çok eğlendi her akşam dışardaydık son gece zülfü livaneli konseri vardı çok severim zaten kızımda sevdi sanırım nasıl dinledi...
atlı karıncaya bile bindi,emeklemeyide hızlandırdı baya,annemde oyuncakların yerini öğrendi gidiyo dolabı açıp döküyo oyuncakları cimcime
bide elini sallayıp bay bay diyo:)) herşeyi annemlerde öğreniyo bu kız kuzenleride var orda oynuyo hep
siz nasılsınız kızlar
lelalcim duru hasta sanırım çok geçmiş olsun cnm,başka hasta bebişimiz varsa ki yoktur inş.onlarada geçmiş olsun

azo ve lelalcim geçmiş olsun canlarım ,üzülmeyin çocuk onlar böyle büyüyecekler,tez zamanda düzelsin kuzular inş..

pirayecim hoşgeldin canım allah kabul etsin.ben tutamıyorum maalesef bu yılda ,sütüm zaten yok denecek kadar az iyice bitmesin..

günaydın kızlar
Günaydın Piroş

Maşallahkızına ne güzel büyümüş cimcime.
bende AVM lerde oyun alanlarında bindiriyorum herşeye kızımı :)

Atlı karıncaya tek mi bindi? Düşmez mi? Ben böle şeylerde onunla dönüyorum

günaydın darkçım
yok cnm tek binemez arkamı dönmemele atar kendini cadı benimki ablam oğlunu bindiriyodu pirayeyide ver dedi o tuttu ama bayıldı nasıl sesler çıkarıyo güüyo gidiyim yine bindircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…