- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.821
tünaydın kızlarr
öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. oruç tutanların allah kabul etsin.
dün yine ateşli gece geçirdik gece 12 ye kadar yine oynak bir ateşle uğraştık çok şükür gece yükselmedi tabi yükselmedi dediğim 38.2 nin altına pek düşmüyor ama ona da şükür . ama hiçbişey yediremiyorum ağzını açmıyor sadece devam sütüne evet diyor onun dışındaki hiçbirşeyi almıyor ve yutmuyor sanırım boğazından dolayı .. şimdi biraz daha iyi az önce ölçtüm 38.1 ateşi. ortalarda dolanıyor mızmız bir halde(( gece tabi uyumadık yine heran yükselir diye .. bu arada 2 günde zayıfladı kuzum resmen göbek gitti
denizannem önerin için saol tatlım aklımda eğer çok yükselirse tekrar yaparım dilerim ihtiyacımız olmaz
prizleri kapatsanıza hayatım ben kullanmadığm bütün prizleri kapattım.çok tehlikeli allah korusun kaşla göz arası neler yapıyorlar.
tünaydın kızlarr
öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. oruç tutanların allah kabul etsin.
dün yine ateşli gece geçirdik gece 12 ye kadar yine oynak bir ateşle uğraştık çok şükür gece yükselmedi tabi yükselmedi dediğim 38.2 nin altına pek düşmüyor ama ona da şükür . ama hiçbişey yediremiyorum ağzını açmıyor sadece devam sütüne evet diyor onun dışındaki hiçbirşeyi almıyor ve yutmuyor sanırım boğazından dolayı .. şimdi biraz daha iyi az önce ölçtüm 38.1 ateşi. ortalarda dolanıyor mızmız bir halde(( gece tabi uyumadık yine heran yükselir diye .. bu arada 2 günde zayıfladı kuzum resmen göbek gitti
denizannem önerin için saol tatlım aklımda eğer çok yükselirse tekrar yaparım dilerim ihtiyacımız olmaz
geçen cumartesi gittik doktora boğazına baktı ama bir şey yok dedi
sanki bir şey gıcık yapıyormuş gibi kuru bir öksürük
tükürüğünü mü yutuyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?