2008 Kasım Anneleri

canım benim yaa anlayabiliyorum seni çok zor oluyor fitil niye veremiyorsunuz yaa biraz uğraşsanız benimki de alamıyor ama geçenlerde ateşlenince mecbur kaldık zorladık biraz çığlık kıyamet ama hemen düştü ateşi ve bir daha da yükselmedi

canım bizim ateşimiz çıktığında da bi calpol ver düşmezse 4 saat sonra dolven ver dedi
düşmezse yine 4 saat sonra calpol ver demişti

gerçekten ya noluyo bebişlere çoğu hasta hemen iyileşirler inş.
kızlar ya ben bugün oruçluyumya piroş 12 de uyumuştu 3 te uyandı çok acıkmıştı emziriyim dedim çocuk emiyo ama yutkunmuyo hiç ıı ııı bağırmaya başladı sıktım göğsümü normalde sıkınca birden süt fışkırırya hiç gelmedi neredeyse azcık işte ucunda süt oldu hemen etkilermi oruç sizce gündüzleri pek bişey yemiyodum ama çok su içiyodum emince azda olsa süt geliyodu napsamki bi akıl verin bana

birde sizin bebişler gündüzleri nekadar sıklıkla emiyo
piraye gece 1 ya da 2 defa emiyo sabah emiyo gündüzleride 1 ya da 2 defa emiyo oda ben verirsem vermezsem aramıyo hiç gündüzleri
yaşına kadar emsin çok istiyorum hem süt çok az hemde piroş çok düşkün değil emmeye emzirmeyi bıraksammı 10 aylık oldu hemen hemen ama kıyamıyorumda yaa kafam çok karıştı pufffffffff

emdiği kadar emsin canım bence bırakma benimki de bazı günler sadece sabah ve akşam olmak üzere iki kez emiyor olsun zaten doyumluk değil artık ilaç niyetine bence o kadar bile olsa ben iki yaşına kadar götürmeyi planlıyorum ama tabi bu benim planım eymenin bu konudaki planını bilemem kaydirigubbakcemile3

beyzamelekçim sağol cvbın için canımcım,süt çok olsa bende 2 yaşına emzirmek isterimde imkansız yetmez süt

benimde imkansız gibi duruyor ama bilmiyorum sadece istiyorum

doktorun biri tv de öle demişti
sütünüz bir damla bile olsa verin midesine gitmesede ağzında yara varsa onu iyileştirir diye

bu arada ben birazdan kaçacağım iyi akşamlar herkese

pirayecim benim kızda verirsem alıyo vermessem umrunda değil ,memeye doğru yaklaştırıyorum ,sokulurda ağzını açarsa açıyorum memeyi yapmassa istemiyo demek..gece uyanırsa emer birde sabah çok emer ,onun dışında günde 3-4 kez oda uyuyacağı zaman anca..

valla bütün kaynaklar eğer sütünüz var ise ve bebekte emmeyi isterse tabi annenin de isteğine bağlı olarak 2 yaşına kadar emizirilmeli diye yazıyor ben istiyorum şahsen

aynen pirayede öyle eylülcüm sen yaşına kadar emzirceksin bildiğim kadarıyla da yaşından sonrada devam edicekmisin cnm
oruca devam ediyimmi kızlar peki ona ne diyosunuz azönce yazmıştım bugün emcekti ama hiç süt gelmedi normalde azda olsa geklirdi oruçtanmıdırki

kizlar bugun doktora sordum emziriyorum oruc tutarsam bisey olurmu diye kendisi almandir bisey olmaz dedi kitlik olan ülkelere bir bak dedi onlar nasil emziriyo dedi insan vucudundan aclikdan en son kesilen süt olurmus ben tutacam yani zaten simdilik tutamiyorum malum özel gündeyim

hayirli iftarlar canim,piros Allah kabul etsin orucunu,sutunu muhtemelen azaltmistir,sonucta su icmiyorsun canim.Bu arada bende 1 yasinda sutu sadece sabah aksam verecegim,sagarak gercekten cok zor oluyor cunku.bugun cok kisi ugramamis,oructan mi acaba

pirayecim ne zamana kadar emerse diyeceğim ama ben kasımda ikinci bebek çalışmalarına başlayacağım için hamile filan kalırsam emziremiycem ,o yüzden ne zamana kadar isterse o zaman bıraksın kendi isteğine bağlı yani..

benim minik kuşta gece 1-2 kere emio gündüzde 4-5 kere emiyo
ama karnı tok olsa bile arıyor eylülüm çok düşkün ama malesef ki annesinde
süt az oruç tutamıyorum malesef ki sütüm azalır biter falan die
ama emdiği yere kadar emziricem bende inşallah

yavaşşşş diyorum sana maşallah kız bu ne acele bacım kıtlıktan mı çıktın daha erken değil mi
2 yaşına gelince falan başla barime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…