2008 Kasım Anneleri

eylülcüm hoşbuldum cnm
benimde süt aynı senin gibi bakalım bitçek gibi olursa bırakırım hemen orucu,piroş güzel emerse baya geliyor süt cuk cuk emiyo ama isteksiz emerse sütte azalıyo pirayenin emmesiyle alakalı işte

sağol tatlım ama sildim bişey yapmaya çalıştım ama olmadı yanlışlıkla cevapla yazmışım
ön izleme yapıyordum sadece sen görmüşsün anlaşılan:))

çok teşekkür ederiz kızlar .. bebk tabi daha bunlar hasta olacaklar ama işte anne yüreği kaldırmıyor malum ..
azocum geçmiş olsun sana da
ya ciddi ciddi salgın var kızlar kimden duysam hasta bebişler
şimdi ölçtüm tekrar ateşini çok şükür 37.2 oldu

azo, remedios geçmiş olsun kızlar

lelal düşmemiş durunun ateşi kıyama bızdığıma

denizinde ateşi yükseldi, şimdilik en çok 38 oldu bakalım takipteyim, az önce 36,6 ölçtüm inşallah tekrar yükselmez

azocum aklında olsun bazen bebeklerin banyo yapmaya bile halleri olmuyor, o zaman tülbenti ıslatıp çıplak vücuduna sararsan vücudun ısısıyla buharlaşarak hemen etki ediyor hemde pratik oluyor, inşallah hiç birimiz ihtiyaç duymayız

uzatma prizler varya üçlü dörtlü falan oluyor...Kapatmak değilde güzelce bantladım...Zaten kaldıracağım en kısa zamanda...

Benim hiç öyle sorunlarım yok daha..Benim tembel kız daha yeni dönmeyi öğrendi..(9 ayımız yeni doldu) Dönerek yatağın bir ucundan öbür ucuna gidebiliyor..Bakalım emekleme günlerini ne zaman göreceğiz

Bu arada tüm hasta kuzulara geçmiş olsun..Umarım en kısa zamanda atlatırlar, güzel gülücüklere kavuşurlar..

Son düzenleme:
ayy valla ya allah şifa versin br an önce valla bende korkuyorum artık parka falan götürmekten salıncaklara biniyor
elini ağzına götürmeye çalışıyor eve gelince hemen sabunla yıkıyorum elini yüzünü napiim

yıkaya yıkaya eskiyecek zaten çocuklar ama şimdi yıkıyoruz iki dakika sonra yine aynı halde buluyorum

benimki emekleyerek giderken arada eğilip yeri yalıyor kızlar iyimi -tatlicadiarzu-

sağolun kızlar hepimizin bebişleri biran önce iyileşir inş.
bizimki bu aralar dışarıda çıkmadı.nereden üşüttü,kimden bulaştı bilmem..
az önce aradım annemi yine yükselmiş biraz ateşi.
napıcam ben yaaa?
bu gece yine dün gece gibi olursa?
kızlar bu ateş düşürücü şurupları günde en fazla kaç kere veriyosunuz?
bizimkine fitil veremiyoz.
aşı zamanı önceden 1-2 denemeiz olmuştu.ozamanda alamamıştı.
sadece sirkeli su ve şurup var...
off çok moralim bozuk.
bide işteyim.
kuzum evde..
yanında olmak istiyorum

azocum sorunu yanıtlamıştım önceki sayfada sanırım gördünmü bilmiyorum

ateş düşürücüyü 6 saatte bir veriyoruz ama geçen ateşlendiğinde dr 3 saatte bir, bir şurup bir fitil verebilirsiniz demişti, fitili tekrar dene istersen bizde önceden yapamıyorduk şimdi sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…