2008 Kasım Anneleri

herkesler şimdi mışıl mışıl uyuyor bu gecede beni uylu tutmadı
eve geldik Durunun ateşi biraz da olsa normale döndü şimdi çok şükür uyuyor bir de yememiz normale dönerse süper olacak
boğazı anladığım kadarıyla canını yakıyor o yüzden yutkunmakta zorlanıyor o yüzden sıvı bişeyler vermeye gayret ediyoruz ancak devam sütüne evet diyor diğerlerini kabul etmiyor
akşam üstü aptamil juniora bebe bisküvisi katıp onu yedirebildim ki onun da tamamını yemedi zaten (

azocum bizim ateş inatçı olduğu için düşürmemiz çok zor oluyor
o yüzden 4 saatte bir tam fitil 4 saat sonra da ibufen veriyoruz
gece acile gittiğimizde de doktor 2 saat önce fitil verdiğim için ibufen vermişti.

eylül ikinciyi hemen mi düşünüyorsun :)) arayı açayacaksın yani sende
bir de elif vardı galiba senin gibi arayı açmayacak olan
hadi hayırlısı kızlar :))

selam kızlar
lelalcim bende hala burdayım belki gitmişsindir sen.Kızına acil şifalar canım

Eylül 2. yi mi düşünyon kız maşallah.Bende düşünüyorum ama bakamam 2 çocuğa yaaaa (

Piroşcum ben tutmadım bugün emzirmiyorumda.Gece kalkamadım sahura,sabahta bi bakim aç aç ne kadar dayanabilcem dedim yok öğlen yaptım kahvaltı.

benim ellerim titriyor asabi oluyorum,kızıma zaten bakamıyorum hiç bakamam.Bağırrım diye korkuyorum

günaydın
valla üzüldüm elifcim tayinin çıkmamasına çocukla çok zor 120 km
izin uzatsan sonra gene tayin falan istesen olmazmıki ne bilim sizde işler nasıl yürüyor

bütün hasta bebişlere geçmiş olsun
nazar değdi bebekolarımıza

ben 3. yü düşünmüyorum Allahım olmayana ve isteyene versin

günaydın kızlarr
çok şükür ateşsiz bir güne mrhaba dedik
kahvaltısını da yaptı çok şükür
off ya rahatladım biraz olsun
inşallah tekrarlamaz

darkcım teşekkür ederim canım.. baktım kimsecikler yok bende mutfağı toparladım eşim için sahurluk bişeyler hazırladım ama sonrasında uyuyakalmışız kalkamadık sahura ..bölece o da tutamadı bugün.. zaten her ramazanın ilk günlerinde bunu yaşıyoruz bu sene de şaşmadık :)))

elifcim sıkma canını dicem ama gerçekten yol epey uzun git gel zor olacak senin için .. anlamam zaten özel bir durum var ve o yüzden tayıin isteniyor niye yapmazlar ki aklım ermiyor bu işlere ..

azo ve denizanası ne yaptı acaba .. onlarda dün ateşle uğraşıyorlardı. kızlar bir haber verin bize nasılsınız ??

yavaşşşş diyorum sana maşallah kız bu ne acele bacım kıtlıktan mı çıktın daha erken değil mi
2 yaşına gelince falan başla barime

yok canım erken değil ,zaten o doğana kadar melis 2 yaşında olacak ,ben 30 yaşına kadar çocuk olayını bitirmeyi düşünüyorum ,sizin kadar genç değilim malesef..

tayinim çıkmadı kızlar, çok moralim bozuk.
bebekle nasıl 120km git gel yapıcam ben, sabah 6da çıkıp, akşam 6da gelicem eve
offf Allahım sen sabır ver.!!

canım bulunur bi çaresi üzülme ..

HERKESE GÜNAYDIN turkbayragi

günaaydıın

eylülcüm ben de hızına maşallah diyerek başlamak istiyorum güne

elifcim üzüldüm tayininin olmamasına yaa aksilik olmuş zor olacak tabi gidiş geliş inşallah bir çaresi bulunur

lelalcim ateşinizin düşmesine çok sevindim canım kuzumu öp benim için darısı diğer bebişlerimizin başına

yaa şu oruç olayında kafam iyice karıştı piraye sütüm hiç gelmedi yazmış acaba oruçtanmı diyordu ama bir de o alman doktorun dedikleri de hiç mantıksız değil bilmiyorum ki regl bitene kadar bir karar veririm inşallah

tünaydın kızlar
bugünde oruçluyum piraye sabah emdi iyiydi sütüm akşam ve gecede emzirdim bakalım...zaten adet olcam bu günlerde 1 kaç gün tutıyım
eylülcüm maşallah 2 bebeği düşünüyosun hayırlısı olsun cnm benide bekleseydin kız aynı ay doğururduk belki yine
bende 2.yi istiyorum kızım 4 yaşına gelince ama kendi evim olmadan yapmıycam 2.yi öle diyorum şimdilik,bi kaza olmazsa tabi
lelalcim sevindim cnm durunun iyi olmasına
elifçim allah kolaylık versin sana ne diyim senin işine yakın biyerlere taşınamazmısnız?

selamlar,bebişi hasta olanlara geçmiş olsun..
elifcim üzüldüm senin adına inşallah kolay bir yolu bulunur...
2. çocuk düşünenlerede kolay gelsin diyeyim ve ben almayayım..:))

beyazmelekçim valla oruçtanmı bilmiyorum cnm h.sonuda tutçam sonra ara veririm su çok içiyorum ben su içmeyince azaldı galiba

piroşcum beni de korkutan su olayı zaten çünkü ben de çok su içiyorum o yüzden bilemiyorum açlık sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum

neyse sen bir-iki gün daha gelişmelerden haberdar et bizi bende zaten pazartesi falan başlarım oruca sanırım

selam kızlar, ateşli bir ve geceden sonra ancak gelebildim, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

lelal ateşin düşmesine sevindim canım inşallah tekrarlamaz,

elifdem allah kolaylık versin canım, ankara öyle malesef bürokrat eşlerine ayrıldığı için bir çok yer, böyle ihtiyacı olanlar 120 km gidip geliyor, il içi isteyip sıradanda gelemiyormuydun canım ya

eylül maşallah valla ne deyim ben 30+ olduğum halde bu kadar çabuk düşünmüyorum, allah gönlüne göre versin:)

bizde son durum iki kez ateş 38.5 oldu en son gece 2 gibi sonra tekrar yükselmedi, ama sabah yüreğimiz ağzımıza geldi, benim minnoş kaka yaptı bir baktım beze tamamen turuncu bir kaka ama öyle böyle değil resmen turuncu, dr aradık adam acile gitmiş ulaşamadık, eşim dedi ben alıp götüreyim hemen tahlil yaptırayım, tam kapıdan çıkarken aklıma geldi deniz dün akşam acayip çok karpuz suyu içmişti onun çıkışı:)) ateşten içi yandı heralde ki 2 saatte neredeyse 300 cc den çok karpuz suyu içmişti, hatırlayınca rahatladık

denizanası geçmiş olsun size de tatlım ya
off nedir bu kuzuların ateşleri inşallah sizde en kısa zamanda atlatırsınız tatlım .
Durunun da ilaçlardan ishale döndü .. annem ateşi ishalle atıyor aynı zamanda ilaçlarda var ondan diyor ama sıvı takviyesi yapa yapa bir hal oldum .. hatta sabah öle bir yapmışki heryer batmış bez bile yetmemiş ki yeni bağlamıştım .. ama neyseki keyfi yerinde çok şükür ..

günaydın herkeze tekrar
allahım bütün bebişlere sağlık sıhat versin o kara kışda hasta etmedik yaz günü dökülüyoruz
afferin beyazcım bu sabah facede basmadım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…