2008 Kasım Anneleri

saphiracım sağol canım, dün yükselmedi bir daha ama bugün yine mız mız bana yükselecek gibi geldi,

lelalcim evdeydim ama haberim olsaydı çıkar gelirdim valla, dün bende kendimi çok bitik hissediyordum hiç birşey yapmadık o yüzden

günaydın kızlar
gece 3.5 da yattık sahuru yapıp sabahta 9.30 da kalktım çocukları doyurmak için şaftım kaydı belki yatarım gene
bende dün pınarın devam sütünden aldım
bizim doktorumuz eniştemin hala oğlu teyzeme sordum süt vermeyin dedi napsamki falan diye amaaaaan nerden görücek yaa boşver annesi onu inekl sütüyle büyüttü dedi:))))
bende aldım 3 tane beyenmezse de az ziyan olsun diye kahvaltısına kattım 1 bardak ısıtmıştım kalanıda biberona kydum kahvaltıyla verdim arada bayıldı bayıldı
bilemiyorum süt gibi koyu bişey diil zaten he bide ben muzlusunu aldım ilerde normal süte geçmesinde sorun olurmu acaba
göğsüme döktüm biraz belki memeden çıkıyo sanır alır memeyi diye yok o benden akıllı çıktı:)))

iyi pazarlar kızlar...
başım ağrıyorbiraz..uykum var..babamız işte..falan filan..

yaa benim oğlum hergün biraz daha geç yatmaya başladı...son bir haftadır 10:30dan öne yatıramıyorum..hatta gün gee 12:00 da uyttum..gece çok ağladı yine..ne yapçam bu geeleri bilmiyorum..yaşında geçer diyorlar..umudum..

işte böyle..iyi miherkes..

dün giremedim hiç..iftara misafirim vardı..ama çok güzel bir akşamdı..gündüzde alışveriş gezme vs..

tünaydın ve iyi pazarlar kızlarr
mmfcim aynı sersemlik durumu bende de mevcut bir gece önce sahura kalkamayınca oturduk. eşime bişeyler hazırladım yatmam 3,5 u buldu benimde ve sabah 8 den beri ayaktayım
akşama annemleri yemeğe alıyorum yemekten sonra çaya da aile dostumuz ve karşı blok komşum gelecek .. bende biraz uyuyup öle işe girişeyim diyorum eşim hala uyuyorrr cimcime uyumadı ayakta halaa ..

denizannem inşallah bir daha yükselmez ateşi ilke denizin . dün bizde bir anda karar verdik çıkmaya ama iyi de oldu . meydanda ramazan eğlenceleri yapıyorlarmış iftar sonrasına denk geldi bizim gidişimiz epey kalabalıktı ve çok hoşuma gitti ortam.eşimle karar verdik bir akşam tam izlemeye gidices ama bakalım ne zaman :)))

Merhaba kızlar, aynen ben de sizin gibi sersemim. Saat 12 de yatmaya yeltendim, sahurdu, davulcunun banusu yu uyandırmasıydı derken yatmam saat 4 ü buldu. Sonra tabii 9 da kalk, banusu anneannesine gidecekti onu hazırla, sonra işe gel derken günün bu saatinde bittim.

Mmmf çok cinler bunlar. Ben de aynı taktiği denemiştim ama yutmadı. Pınar ın sütünden ben de verdim. Cimlcime çok sevdi. Ama ben vanilyalısını verdim. Bugün de muzlu deneyeceğim.

selam bayanlar,
beyazmelekcim çok tatlı çıkmışınız maşallah..
denizanası kalimero ve tüm kendi ve bebeği hasta olanlara geçmiş olsun...
saphıcım sana geçmiş olsun ist deprem korkusu bende de var hep.. Allah korusun..
kızlar bende burada denizannemden duyunca muzlusunu qalmıştım benim oğlanlar önce biraz değişik geldi ama bitrdiler biberonları..
dünde marketden vanilyalısını aldım 2 kutu azar azar vereyim de alışsınlar diyorum.. gündüz normal süt gece devam sütü olacak benimki...
zaten sadece uyurken içiyorlar ama bir ara kaan ipin ucunu kaçırmıştıda yakaladık normal seyrine döndük gece resmen saat başı içiyordu bir ara..

Nazlıcım şu fotoğraflarda görünen bebek arabana bayılıyorum. Demek oğluşlarını önüne katıp öyle geziyorsun :)) Nasıl büyüdüler mi seninkiler.
Ya kızlar tesadüf mü bilmiyorum ama kayseride babaannesiyle dedesi al-ver öğretmeye çalışıyordu kızım iki gündür düşen şeylerin ya da benim elimdeki şeyleri parmağıyla gösterip veeee diye bağırıyor. Ver diyorsun hemen elindeki şeyi uzatıyor. Baa baa diyor bye bye derken. Ben konuşuyor diyorum, eşim de abartma bu yaşta çocuk konuşamaz tesadüftür diyor ama ben bilinçli yaptığına eminim. Acaba bunlar kızımın ilk kelimeleri olabilir mi. Ne dersiniz? Deniz annem sen bilirsin canım benim çocuk gelişimcim :)

selam kizlar
dünden beri soktayim ve üzgünüm biliyosunuz benim 8,5 yasinda kizim var ay nasil anlatsamki dün anne benim gögsüm aciyo dedi tabi o gösüm degil me...... dedi baktim sertlik var birinde birazda ucu sismis gibi bir korktum sok oldum daha erken degilmi ya birde erken den sey olursa nasil eder ya cok kafam karisik doktora gitmeyi düsünüyom ama ne faydasi olcak normal der kesin üffffffff

evet julicim tatilde babamız yokken ananeyle bebek arabasını alıp çok çıktık gezmelere..
epey büyüdüler benim oğlanlar kaan beyi artık taşımakta zorlanıyorum..:))
bizimkilerde diyor merak etme şimdiki çocuklar çok bilinçli..
benim keremde kaan da mamasını ağızlarına vermekte geciktireyim y6ada kaana keremin elindeki hoş görününce veeeee diye bağrınıyorlar..
ayrıca dede ananiiii annni baba dett (bazen ben yanımdakine hadi ordan anlamında dettt derim ordan kapılmışşş) mama zaten var..
şimdikiler her şeyi anlıyor valla.
benimkilerden kerem sürekli konuşuyor bişeyler anlatıyorda biz anlamıyoruz...
daha aklıma gelmeyen böyle çok şey var yani tesadüf değil bazı şeyler...
mesela dün tvde biri dede felan konuşuyodu bemki duymuş dediiii diye dedesini çağırıyor dedeyle çok oynaşmıştı özledi heralde...

Elif regl oldu mu kızın? Bence de erken. Doktora bir gitsen, belki sandığın gibi normal demez. En azından hormon testi yapebilir.. Çünkü böyle bir şeyi duymuştum. Erken ergenlik diye bir durum var. Gerçi 8 yaşından başlar diye biliyorum ama en iyi cevabı doktor verir.

julicim ilk kelimelriniz hayırlı olsun tatlımm kızın konuşuyor bal gibi de :))
bebekler 10 aylık olduktan sonra sesleri ve kelimeleri bilinçli olrak kullanmaya başlarlarmış tatlım .

elifsevdecim bence doktora görünmekte fayda var tatlım aklına kötü kötü şeyler getirme lütfen ama ihmale de gelmez böyle şeyler biliyorsun.

elifcim bence hemen bi dra götür hormonsal bi durum olbailir drlar çok söylüyo yenip içilen şeyler hormonları bozuyo erken ergenlik yaşanıyor diye
belki bi tedavisi olabilir
yani inşallah
benim arkadaşım 9 yaşında görmüş ilk adetini şimdi 27 yaşında yani eskiden de olabiliyormuş
ve ben 5e giderken mahalledeki çocuklar benle dalga geçerdi koca memeli diye düşün artık genetik bi durumda olabilir göğüsleri şişti diye hemen ergen olacak diye bişey yok canım üzme kendini çocukta çok çok kötü bişey oluyo sancak

yaa kızlar yaa
bu çocuğu uyutamadım ben
babasıyla abisi 1 de traşa gittti bende uyutacaktım onu yok herhalde şuan diş çıkarıyo dedim salya sümük birbirine karıştı ağlamaktan sallıyorum ağlıyo bırakıyorum ağlıyo teyzem geldi aldı hemen atladı ona gitti çokta üzülüyorum bu duruma

zeynacım geçmiş olsun..
maytabım benim kaanda eve geldiğimiz 2 gün öyle herşeye sebepsiz ağlıyordu şimdi alıştı ama ne kadar kötü oluyorsürekli ızırdanan bir bebek bende bazen kızıyorum sonrada pişman oluyordum...evet dişde cabası günde 3 kez üzerlerini değiştiriyorum çok ıslanıyor önlüğüde kabul etmiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…