2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
ben geldım
dun bahsettıgım dıs agrım artık dayanılamayacak duruma gelınce ve doktorumun asıstanı randevu vermese de acıl gıttım
aradan aldılar sagolsun curumus olan dısıme dolgu yapılması ıcın cok korktugum enjeksıyon yapıldı
derken ıyı tamam uyustu ve tedavısı yapıldı derken ıftardan sonra anestezının etkısı gectı ve sıddetlı agrı basgosterdı tekrar
doktorumuzu aradık ve saat 10,30 da tekrar muayenehanesıne gıttık
sagolsun o saatten sonra kalktı evınden geldı
tekrar anestezı ve kanal tedavısı ıcın sınırler alındı o saatten sonra
artık agrımayacak sınırlerı aldım demesıne ragmen gece 2'de dıkıldık agrıdan ayaga tekrar
dayanamazsan apranax tek doz alabılırsın demıstı
ıkı doz parol ıyı gelmeyınce esım gece eczane bulup bır ılac getırınce agrım hafıfledı sabahada kesıldı ama sızı devam edıyor
sımdılık ıyıyız ama hala bır sey yıyemıyorum
uzerıne de stresten sanırım hemen agzımda 2 tane aft cıktı

oglusum allaha sukur ıyı ama ıkı gundur babası ılgılenıyor herseyıyle

beyazmelek bende pazartesi basliyacam oruca ben tutacam artik sütüm azalsada ne yapiyim rabbim yardim eder onun rizasi icin sonucta artik büyüdüler birazda baska seyler yerler bir ay degilmi hepsi ben kizlarimdada hep tuttum hamileykende ama bu oglana hamileyken tutamamisdim devamli migde yanmasindan daha onun borcuda duruyo ramazandan sonrada hemen onlari tutuyum diyomya bakalim artik azalma mutlaka olur sivi yüzünden ama geceleri daha cok sütümüz olur bu seferde zaten benim danam sabaha kadar meme agzinda gündüzde cok veriyom ben

hasta olan bütün bebişlere allahtan acil şifalar diliyorum...
kalimero sanada çok geçmiş olsun canım...Benimde yirmilik dişim çürümüş hafif hafif ağrı var..Bi geçiyor bi tekrar ağrıyor...ınşallah ilerlemez...oruçlu olan bütün arkadaşların allahım oruçları kabul etsin...

selam kızlar
İlke Deniz ve Duru hasta galiba.Durudan haberim vardı da İlke Deniz yeni sanırım.çok geçmiş olsun kuzularımıza
elifçim tayinin olmamasına üzüldüm cnm,bebekle çok zor tabi.herşeyde bi hayır vardır güzelim,çok fazla üzme kendini

lelacim o paronak olma durumu küçük hanım doğduğundan itibaren başladı bende.daha önce hiç bahsetmedim ben sizlere,daha yeni yeni azalıyor.geceleri çığlık çığlığa uyanıyordum,bağırdığımı farkında değilim ve hatırlamıyorum çoğu zaman.eşim anlatıyordu sabahları hep.eşimi uyandırıp kal kalk kalk çocuğu eziyorsun diye bağırıyormuşum.ışığı aç göremiyorum diyomuşum,kollarım bebek tutar bir şekilde uyanıp tut tut tut! düşüyor,tut! diye bağırıyormuşum daha bunun gibi neler neler.ne kendim uyuyordum ne eşimi uyutuyordum.ben hala nefes alıyo mu,hareket ediyo mu,elleyince elini kolunu kıpırdatacakmı diye kontrol ediyorum.bu durumumu 1-2 kişiyle paylaştım,ilk kez anne olduğun için böyle şeyler yaşıyorsun diyen de oldu,ooo sen baya abartmışsın işi diyende oldu.caddede karşıdan karşıya geçerken bebeğimin elimden fırladığını ve kamyonun arabanın onu ezdiğini filan görüyorum,yüksek bi yerden aşağıya baktığımda düştüğünü görüyorum.daha ne seneryolar ohooo kafayı sıyırdım ben çoktan.rahat olmaya çalışıyorum ama başarılı olduğumu söyleyemem.yanlışlıkla çocuk kafasını hafifçe bi yere vursun ve ağlasın mesela,eh o anda yanında ben değil de başkası varsa vay o kişinin haline.demediğimi bırakmıyorum.halbuki çocuk bu yani,herşey olur.önemli olan ciddi yaralar almasın,sağlığı bozulmasın.heleki eşime bu konuda fazla üsteliyorum.
hatırlamak istemediğim için size hiç bahsetmedim,29 mayısta benim kızım da ilk kez düştü ana kucağından,yanında ben vardım Allahtan,ya eşim olsaydı yanında,belkide boşanmıştık.hafif bir şekilde düştü birazcıkta ağladı tabi.ama ben ağlama krizine girdim,eşim çocuğu bıraktı beni sakinleştirmeye çalışıyo bende ona diyorumki hastaneye gidelim çabuk.ama çocukta bir kızarma bile olmadı herhangi bir yerinde.hep pimpirikli olmaktan,evhamlı olmaktan filan bahsediyorsunuz ya.ben de o azcık manyaklık seviyesinde.ama bundan kurtulmaya çalışıyorum ve gitgide düzeleceğine inanıyorum.yoksa bu şekilde kendime zarar veriyorum hem de fazlasıyla

bendee geldimm
safişcim ben hep uykusundan uyanamayacakmış korkusu var nedense ..
yada arada odasında oynarken sessiz kaldığında ne oldu diyip fırlıyorum yerimden
tabi okuduklarım ve duyduklarımın bunda çok etkisi var biliyorum ve nihayetinde anneyiz bir kendimize ait bir canın sorumluluğu var üzerimizde ondan diyorum .. büyüdükçe alışıcaz geçecek bunlarda ama tamamen değil bunu biliyorum

akşam üstü bişeyler atıştırıp kendimizi dışarı attık
deniznannem kulaklarını çınlattım hep keşke telefonu olsaydı acaba buralardamıdır dedik bebekli ailelere bakındım çünküm meydandaydık :)))

bu arada bugün çok şükür ateşi düştü cimcimenin
sabahtan beri hiç ateşdüşürücü vermeme gerek kalmadı ama ishal durumu devam ediyor .. tabi iştahsızlık hala var devam sütünü kabul ediyor sadece ama olsun buna da şükür

kalimerocum gemiş olsun canım yaa
diş ağrısı çok fenadır
en son diş ağrısını yeni hamile kaldığımda yaşamıştım
doğursam bundan iyi demiştim hani ..

safişim aman diyorum... geçmiş olsun canım ya
eskiden korkmazdım ama artık bende korkuyorum

kalişim bu arada sanada geçmiş olsun canım ya diş ağrısını benden iyi bilen olmaz 12 dişini kaplama
yaptıran biri olaraktan çoook zor allah yardımcın olsun benim 12 si birden sızlamıştı bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…