2008 Kasım Anneleri

sağol lelalcim şu an 36 ateş yok ama her an kontrol eder durumdayım inşallah yine yükselmez, ishal için geçende yazmıştım muzlu pirnç maması, pirinçli patates püresi falan verin hemen iyi geliyor

ah zeynam aslında en tehlikeli havalar bunlar
valla karda kışta o kadar gezdim kayınvalidem sürekli söylendi çocuğu hasta edeceksin yerinizde durmuyorsunuz diye bişicikler olmadı koca yaz evden doğru düzgün çıkmadık bu 2. hastalığımız .. allah beterlerinden korusun gerçi yinde de. bunara da şükür diyorum artık.
ama bişi dicem bende son zamanlarda resmen paronya başladı ..
sürekli kızımı kaybedicem korkusu var üzerimde ..
uyurken sürekli nefesini dinliyorum .. uyuttum mesela aradan 2 saat geçti bir anda yerimden sıçrayıp nefes alıp veriyormu diye kontrol ediyorum eğerki hareketsiz yatıyorsa kolunu bacağını oynatıyorum tepki var mı diye .. gecerli abul sabuk rüyalar görüyorum ardından soluğu Durunun yanında alıyorum. bundan sonra kötü yazılar okumicam kesin kararlıyım. eşim paranoyak olmaya başladın farkındamısın diyor ..

şimdilik boğazından pek pürleri yutamıyor tatlım
şimdi tavuk suyuna tel şehriye çorbası yapıyorum eğer ishali devam ederse de akşama patatesli tarhana çorbası yaparım gece yatmadan bir de muzlu pirinçli mama veririm artık. sürekli takipteyiz

zeynacım evet basılmadım bugün uslanıcam yavaş yavaş ama bugün de sen yoksun face de :umursamaz:

denizanasıcım tekrardan geçmiş olsun yavrum yemiş karpuzları kaka turuncu olmuş demek kaydirigubbakcemile3 neyse bir korku atlatmışsınız ateşinizinde düşmesine sevindim

kızlar sıcakta daha fazla mikrop olduğu için böle sık hasta oluyolar sanırım

lelalcim aynı paranoya bende de var bende artık kötü hikayeler duymak görmek okumak istemiyorum daha geçen didimde karşımızdaki evdekilerin böle bir hikayesi vardı ay gidip gelip onu düşündüm oralarda öff çok kötü bişey yaa bazen ileri düzeylere çıkıyor durduk yere ağlamaya başlayacağım olmuyorsenağlama

teşekkür ederim arkideşler tatilden diğer resmlerimizi de 2008 ekim/kasım minikleri bölümüne koydum

ve tabiki hepsi ve daha fazlası face'de kaydirigubbakcemile3

aman kızlar ishale ateşe dikkat
benimkide sabah beri 4 kere mıçtıııı ama ishalde değil anlamadım neden bu kadar çok

beyazcım ana oğul yakıyoz ortalığı maşallah

zeynacım teşekkür ederim 4 kere mıçtı öle mi maşallah efeme yakışır kaydirigubbakcemile3

bu arada senin şu sıradanlıkla ilgili yorumuna bayılıyorum ne zamandırsölicem unutuyorum

slm kızlar.3 4gündür giremiyorum hiç.çağan 4 dişini birden çıkarıyo ve çok huysuz gece gündüz uyumuyo hiç.bide üstüne burnu tıkanmış bugün birazda ateşi var gibi uyuttum şimdi.keşke ben hasta olsam onun yerine sizde ne var ne yok geçmişi okuyayım biraz

benim oğlum hasta değil ama tüm hasta bebekler adına teşekkürlerinizi alıyorum kızlar cagancuk ve melekcim a.s.

ben de birazdan çıkıyorum kızlar yarın tatilim pazartesi tam olarak başlıyoruz hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…