2008 Kasım Anneleri

cılek hosgeldın canım
artık senı aramızda sık sık gormek ıstıyoruz

atatanem tatılının ıyı gecmesıne ve aramıza donmene sevındım canım

beyazmelek yenı evın hayırlı olsun
ınsa allah kolaylıkla tasınırsın

kalimero nasıl oldu dişlerin canım

dısımde agrı degıl sadece sızı var
ıdare edıyorum

yarın hemen deneyecem, bugün yemeğim varda

bende matarları ince doğrayıp soğanla soteliyorum, ayrı tencerede 1 kaşık sıvı yağ 1 kaşık un biraz kavuruyorum, üzerine 1 su bardağı süt ve 3 su bardağı su ekleyip kaynayana kadar karıştırıyorum kaynayınca mantarları atıyorum ve hazır krema koyuyorum göz kararı mutlaka dene çok güzel oluyor

deniziminanası bir benim yemek tarifime bak bir de seninkine kaydirigubbakcemile3 benimki karman çorman bişey olmuş iyi anlamışsın ne dediğimi okudum da şimdi kaydirigubbakcemile3
aslında içerik aynı sadece mantar yerine tavuk hatta bugün ben de bir değişiklik yapıp tavukları soğanla sotelesemmi diye düşündüm ama vazgeçtim vaktim yoktu

bu arada salatayı da kafamda iki çeşide çıkardım coştum artık kimse tutmasın beni

ben yemek yapmayı seviyorum aslında ama nadiren yapınca böle oluyor işte

safişşş ,leloşş ne diyo bu denizanası yaw 49 kiloya düştüm filan ....

bende dün hünkar beğendi yaptım ,kocamda beğenmiş olacakki bugüne kalmadı...şimdi de fırında köfte patates varrr...

valla ben hiç duymuyorum ve görmüyorum o kilo olayını
heralde 49-50 kılo olayını ben en son ortaokulda falan gormusumdur kaydirigubbakcemile3

hosgeldin diyen kuzular hepinize topluca hosbuldum :)))

51 kiloyum bugun itibariyle 1 kilom kaldi insl. benimde...

kizlaryaa sizler oruc tutuyormusunuz?ayrica iftarada hicbiseyim yok bi saaat sonra

kocis gelicek eline bakicaz artik yinee:)

benim ana yemek belli oldu en pratiğinden buzluktan piliç şiş çıkardım onu ızgarada yaparız.yanına da makarna yapayım diyorum kociş domatesli pek sever,hem okican da yer en yoğurtlusundan

bakın zayıf insanlarrrrr özellikle mi yapıyorsunuz neee ben görmedim o kiloları tamam mııııı
ay atçam şimdi kendimi 1. kattan

Saphiracım sen bakma onlara.Kadın dediğin gümbür gümbür olur.Yere bastıkça ben geliyorum der.Bak bana 79 kiloyum.Etli butlu hatunuz.Sen kendini yalnız hissetme.
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı-Elbiseyi ütü kadını dötü gösterir.Daha ne deyim?zemuszemus

sorma bende denizin geçen ateşlendiğinde 49 a düştüm yiyorumda ama uykusuzluk beni mahvediyor, 50 iyiydi aslında

canım bende 50 kg.dayken ıyıyım ama ıste dıslerımın agrısından yıyemıyorum sanırım ondan
tabıı uykusuzlugu da yabana atmayalım

benımde ıftara hıcbır hazırlıgım yok
halbukı kocıs gece de kalkamadı ac acına tuttu adam orucunu
ıftara gorumceme davetlıyız yemek mı yerız yoksa bırbırımızı mı yerız bılmem

valahi ben kaç kilo olduğumu yazmayayım firursunuz alimallah..şaka tabi de bende 48-49 arasıbgidip geliyorum

çileğim 1 saat mi kaldısizde.negüzel..ben bitirdim yemeklerhazır..tunauyansın yürüyüğşe çıkaağız..iftara kadar.

safişim sen minnoş makarnayınasıl yiyor..eziyormusun,süzüyormusun blendırdanmı geçiriyorsun yoksa direkmi yiyor

valla ben hiç duymuyorum ve görmüyorum o kilo olayını
heralde 49-50 kılo olayını ben en son ortaokulda falan gormusumdur kaydirigubbakcemile3
:lepi: bendeeee

bakın zayıf insanlarrrrr özellikle mi yapıyorsunuz neee ben görmedim o kiloları tamam mııııı
ay atçam şimdi kendimi 1. kattan

sakin ol canım yavaş at biyerin kırılmasın lülülülülülü

işte budur turkbayragi

yok hayatim ne bir saati..burada aksam 9da aciliyor iftar ve gece 1`de imsak kesiliyor.

birde biz tr`den bir saat geride oluyoruzyaa cok uzun yani.sanirim 17-18 saat tutuluyor oruc.

Kızlar ben üniversite 2.sınıfta yani 18 yaşımda falan 52 kg.dım.Kendimi 2 kg alsam cezalandırırdım.Mesela yeni kıyafet almazdım.O aldığım kiloyu verdikten sonra ödüllendirirdim kendimi. Ama iş hayatıyla birlikte her sene üstümde biraz kala kala , bir de hamilelikle 79 kg.ı buldum.Şaka maka ben nasıl verecem bu kiloları?Şu haplardan falan mı kullansam?Çitos hocam ne dersin:)) Neyse bakacaz , ben kaçıyorum.Görüşürüz.ıyi akşamlar...

Ayyy içime serin sular serptiniz Safiş, Yasmin, Lelal ve Eylül. Bunlar ne diyor ya 49 muş. Neredeyse içimden bir buçuk Minik Kalimero çıkacak. Hatta biraz daha zorlasam bir denizanası bir dilek çıkarıcam yani :))) Bu ne ya böyle bir de çocuk doğurdunuz ayıp ama PP

Ya bir sürü şey yazacaktım unutuverdim.

Çitoscum ben seni hep eczacı sanırdım. Bu konuda kim ne derse desin bence en iyi meslek öğretmenlik. 2 ay sonra süt iznim de bitecek kızımı sadece haftada 1 gün göreceğim. 6 gün çalışacağım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…