- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.081
kalimero nasıl oldu dişlerin canım
bu arada ben 49 kg ya dusmusum
bu dıs benı ıyı salladı hıcbır sey yıyemez oldum
safişşş ,leloşş ne diyo bu denizanası yaw 49 kiloya düştüm filan ....
bende dün hünkar beğendi yaptım ,kocamda beğenmiş olacakki bugüne kalmadı...şimdi de fırında köfte patates varrr...
bakın zayıf insanlarrrrr özellikle mi yapıyorsunuz neee ben görmedim o kiloları tamam mııııı
ay atçam şimdi kendimi 1. kattan
sorma bende denizin geçen ateşlendiğinde 49 a düştüm yiyorumda ama uykusuzluk beni mahvediyor, 50 iyiydi aslında
:lepi: bendeeeevalla ben hiç duymuyorum ve görmüyorum o kilo olayını
heralde 49-50 kılo olayını ben en son ortaokulda falan gormusumdur kaydirigubbakcemile3
bakın zayıf insanlarrrrr özellikle mi yapıyorsunuz neee ben görmedim o kiloları tamam mııııı
ay atçam şimdi kendimi 1. kattan
Saphiracım sen bakma onlara.Kadın dediğin gümbür gümbür olur.Yere bastıkça ben geliyorum der.Bak bana 79 kiloyum.Etli butlu hatunuz.Sen kendini yalnız hissetme.
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı-Elbiseyi ütü kadını dötü gösterir.Daha ne deyim?zemuszemus
valahi ben kaç kilo olduğumu yazmayayım firursunuz alimallah..şaka tabi de bende 48-49 arasıbgidip geliyorum
çileğim 1 saat mi kaldısizde.negüzel..ben bitirdim yemeklerhazır..tunauyansın yürüyüğşe çıkaağız..iftara kadar.
safişim sen minnoş makarnayınasıl yiyor..eziyormusun,süzüyormusun blendırdanmı geçiriyorsun yoksa direkmi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?