- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.261
kalimero eşine söyle alakası yok canım, ben hiç evden çıkarmadım, çokta dikkat ettim ama oluyor işte, bizimde burnumuz tıkalı gibiydi dr a götürdüğümüzde ilaç kullanıyoruz işte,
o burun spreyi yüzünden iki gecedir bebişi uynadırıyoruz, uykusunda bile hissedip kafasını çeviriyor, biraz uğraşıncada uyanıp oturuyor :) kolay bir yolunu bilen varsa yazsın lütfen
kalimerocum valla ben bile şoka girdim o sürede nasıl hazırladım inan ben bile inanamadım.
ama resmen motor takılmış gibi bir halim vardı.
aslına bakarsan dün de iftar için anneme gitmeye heveslenmiştim ama annem pek de hevesli değildi.kaydirigubbakcemile3 telefon konuşmasından hani siz de evinize gitseniz de ben de dinlensem der gibi bir hali vardı .. ee kadın haklı hem oruç hem kız yoruyor onu. bende sesimi çıkaramadım. ee malum bir de eşim de oruç tutunca mecburen yaptım bişiler. ama bu rekorun üstüne hayatta çıkamam kaydirigubbakcemile3
tsk ederım canımkalimero menün çok güzel..
inşallah çok yorulmadam yapabilirsin..
allah yardımcın olsun kolay gelsin
Günaydın kızlarrrrrr..uykusuzluktan ölüyorum..
Yav anacım siz bu menüleri ne ara yapıyorsunuz.5-6 çeşit yemek filan ne iş..ben bi yemek bi pilavı zor yapıyorm oğlanla beraber..Ben işten gidince oğlan çok fazla mızıklamaya başladı artık..Dün etli patlıcan yemeği ve pilavı ancak yaptım..eşim çorba istemedi dün..bugün de bunların yanına çorba yapıcam..sizi ayakta alkışlıoyrum bravoo:hooray::hooray:
günaydın ;
melis ilk defa bugün saat 7 de uyandı ,o yüzden uykusuzum niye erken kalktı bilmiyorum valla ,keyfide yerindeydi..
bende bugün hiç bir iş yapmayı düşünmüyorum ,evde pineklemek istiyorum ,hatta uyumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?