- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.621
24 ünde açılıyor malesef.Hafta arası ,seminerimizde hafta arası yani salı başlıyor.
Böyle durumlarda ek dersimizi alamıyoruz,ordan biliyorum ben(
Bu ay boş çalışcaz yani.
yaa hafta arası okulmu açılır yaa ne gıcık acaba 1. sınuflar ve anasınıflarımı yoksa herkesmi bööle
daha kadının verdiği ödevleri yeni bitirdik tatil kitabımız duuruyo bütün yaz ödev yaptı kuzu yaaa yokbööle bişi
Selam söle Sedoşa benden.Öpüyorum.Ardayı ve onu.seda annesinin yazlığında ,hemen hemen her hafta telefonla görüşüyoruz ,sezon bitince dönücek evine ..
Benimkide yapıyor,bundan ders alıyormu dersen, nerdeee yine dönüp aynısını yapıyor.şuan ellerini çekmeceye sıkıştırmak için uğraşan bi mikroskobik var görüş alanımda sıkıştırsa rahatlııcak cıssss dan annamıyo zira
benimkide sepetin yanına indirir.ben buna şükür diyorum.Önceden çıkarmazdı ayağından.temiz derdi seninkinin hesap :)))o çorap olayına nasıl tilt oluyorum anlatamam.salonun ortasında bir çift ayaktan taze çıkarılmış çorap.soruyorum tabi hemen ya niye bunlar burda gene,kirli sepetine atsana,cevap geliyor,özr kabahatinden beter denir dimi burda şimdi,temiz onlar ya bugün giydim ilk defa,yarın giycem tekrar...iğreeennnççsiinn diyorum bu sefer bozuluyor,hatta bi de kokla bakalım pis mi çoraplarım diyor Allam ya ölürmüsün öldürrmüsün
ohh maşallahhhKonuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
julianne, beyazmelek, denizanasi+, derinxby, diloks, elifcino, eylül166, ICIR, LAVİNYA4134+, LELAL+, mmmf27+, remedios, SAPHIRA+, yasmin.28
Muhabbet sardı tabii hiçbirimiz ayrılamıyoruz.
bende harcayamıyorum walla beraber kazanınca olmuyoEylül gacısı yemin ederim sen az değilsin haaaa :))) Dilenci taktiği yapmışsın adama resmen. Boynunu büküp kaşlarını da küçük emrah yapsaydın bari. Ben hiç öyle para harcattırdım diyemiyorum. Çünkü çıkan para gene benim para :)))
9.ayınız kutlu olsun canımkızlar repleyebildiklerimi repledim hepinize teşekkürlerrrrr
ahahhaha iyi olmuş kaydirigubbakcemile3saphişim en dertlimiz sensin herhaldeeee yaaa
eşimde en kızdığım şey ne biliyor musunuz sabah yağmur erken uyanıyor 6,30 yada 7 arası eşim normalde 5,30 da kalkıp gidiyor sabahlarıı bazen ona söylüyorum ya buz kız erken uyanıyor diye anlatıyorum neymiş isterse 5te kalksınmış oynat nolacak diyor ya tamam bi gün oynarsın iki gün oynarsın sonrası çekilmiyorr eşimde erken kalktığı için pek gece ilgilenmiyor raqmazanda eşimin işi olmadığı için erken kalkmıyor geçen gün yağmur 6da kalktı gece de geç yattık aldım yağmuru bıraktım üstüne al oyna dedim ses çıkarmadı aldı bende uyudum yarım saat geçti bu ağlıyor dedi bende oyna bişey olmaz dedim belli etmiyor ama nasıl zorlanıyor o günden beri daha ses çıkarmıyor pekkkk
Acil şifalar canım çok üzüldümkızlar meraba pek geçmişi okuyamadım şimdi hastaneden geldim ama üstünkörü baktıgıma göre keyifler yerinde galiba allah bozmasın.benim morelim yerinde degil zeynep ceylin bronşit olmuş sabahtan beri müşade altında tuttular 3 kere hava verildi 1 igne yapıldı ateş takibi yapıldı çok şükür ateşi bare iyi ilaçlarımızı aldık geldik oysaki kilosunu filan iyi almış bu ay boyuda iyi uzamış ama anlamadım iki gün içinde nasıl bronşite döndü çok üzgünüm ya:)
Aslında bizim ekders olayıda olmayıp o farkı maaşımıza ekleseler.Sadece maaş alsak daha iyi.Böyle hep hakkımız yeniyor.biz seminerlerde maaş karşılığı gidiyoruz zaten, 20 saat ama toplantı vs o yine artar
sadece sınav görevi olursa sanırım onun ücretini alıyoruz, bizim bölümün mülakatı olacak mesela sadece onu alırız
Ay bugün ben nöbetçi kk cı gibi oldum yemin ederim. Kociş diyor ki yarın şuraya gidelim buraya gidelim yok dedim evde kalalım. Dumur oldu :) İyi misin canım diyor. Bilmiyor tabii kk da çekiliş var 14'te :)) İnşallah kolumdan sürükleyip çıkarmaz beni yarın istemiyuorum ya hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?