2008 Kasım Anneleri

bugün iyi sohbet edilmiş galiba Lelal :) yarasınnnnnn

ecemim walla sabırlısın ben dayanamam o kadar.

Çilek ya büyük dana popo sallıyo yazmışsın ya.Döndüm bida okudum dedim heralde yanlış uazdı küçüğü sallıyodur die :))) Çok güldüm.ış arkadaşları eminim bu kadarını düşünmüyorlardır

mmmfcim bayram ertesi Ayın 24 üne açılıyor.Perşembeye geliyor galiba.Eğer telefonun tarihini yanlış ayarlamadıysam :))

Biz tabi ayın 1inde işbaşı yapıyoruz.Keşke bizde 1 hafta geç başlasak.
Seminerle okulun açıldığı tarih arasında 1 hafta var, o 1 hafta nolcaz belli değil?

Tamam şeker iyi geceler sana.

mine geçmiş olsun canım

mmmf 28 eylül pazartesi diye biliyorum ama henüz çalışma takvimini görmedim, biz 1 eylülde başlıyoruz kesin bilgiyi o zaman alırız

yaa hafta arası okulmu açılır yaa ne gıcık acaba 1. sınuflar ve anasınıflarımı yoksa herkesmi bööle
daha kadının verdiği ödevleri yeni bitirdik tatil kitabımız duuruyo bütün yaz ödev yaptı kuzu yaaa yokbööle bişi

24 ünde açılıyor malesef.Hafta arası ,seminerimizde hafta arası yani salı başlıyor.
Böyle durumlarda ek dersimizi alamıyoruz,ordan biliyorum ben (

Bu ay boş çalışcaz yani.

biz seminerlerde maaş karşılığı gidiyoruz zaten, 20 saat ama toplantı vs o yine artar
sadece sınav görevi olursa sanırım onun ücretini alıyoruz, bizim bölümün mülakatı olacak mesela sadece onu alırız

mmmfcim 1. sınıflar 1 hafta önce açılacak.
Onlar 1 hafta okula hazırlık çalışmaları yapacaklar.
Tam tarih bilmiyorum heralde 14üne başlarlar.Diye düşünüyorum.

Walla ne zalim öğretmenmiş.

ben zaten çok ödev yanlısı değilim.Versem bile çok önemsemiyorum.Çünkü gerçekten çocuğun yapıp yapmadığını bilemem.

Oysa sınıfta yaptıklarından emin oluyorsun

Werilecekse ödev eğlenceli şeyler olsa daha faydalı olur

ben hafta arasını tercih ederim valla, pazartesi başlayacak olsak daha çok gerilirdim kesin

bi klasör dolusu dökümanımız var
hayat bilg matematik ve türkçeden hikayeler yazdık şiirler yazdık 1.sınıf çocuğunun kapasitesi ortada annesininde yardımları oldu tabi şiir nası yazsın çocık:)))) şimdi 2. sınıfa geçtim işte tekrardan okuyoruz napalım çocuklar büyüüyünce sizde öle olucaksınız
neyse bitirdik ama şükürki

Denizanası sana yazayım dedim,tüm alıntılarım çıktı :))) Şimdi biraz oyalancam bu cadılara cevap yazayım derken :)))

seda annesinin yazlığında ,hemen hemen her hafta telefonla görüşüyoruz ,sezon bitince dönücek evine ..
Selam söle Sedoşa benden.Öpüyorum.Ardayı ve onu.

şuan ellerini çekmeceye sıkıştırmak için uğraşan bi mikroskobik var görüş alanımda sıkıştırsa rahatlııcak cıssss dan annamıyo zira
Benimkide yapıyor,bundan ders alıyormu dersen, nerdeee yine dönüp aynısını yapıyor.

benimkide sepetin yanına indirir.ben buna şükür diyorum.Önceden çıkarmazdı ayağından.temiz derdi seninkinin hesap :)))

ohh maşallahhh

bende harcayamıyorum walla beraber kazanınca olmuyo pmafoldumben

kızlar repleyebildiklerimi repledim hepinize teşekkürlerrrrr
9.ayınız kutlu olsun canım

ahahhaha iyi olmuş kaydirigubbakcemile3

Acil şifalar canım çok üzüldüm

Aslında bizim ekders olayıda olmayıp o farkı maaşımıza ekleseler.Sadece maaş alsak daha iyi.Böyle hep hakkımız yeniyor.
1 gün hasta olsan o haftanın yarısını çalışmamış gibi oluyorsun.

Sizinki daha iyi sanırım.

Ay bugün ben nöbetçi kk cı gibi oldum yemin ederim. Kociş diyor ki yarın şuraya gidelim buraya gidelim yok dedim evde kalalım. Dumur oldu :) ıyi misin canım diyor. Bilmiyor tabii kk da çekiliş var 14'te :)) ınşallah kolumdan sürükleyip çıkarmaz beni yarın istemiyuorum ya hani.

hoşgeldin dedik la
ayranmı içtik juli kafa:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…